novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Isključi prikazivanje slika

02

uto

04/24

Mostovi

kintsukoroi.blog.hr

A i ti Mostovi..nikad nisam voljela taj film..nisam i nisam ga nit razumijela, sve dok ga nisam...naravno, proživjela.
Moraš strašno paziti sto ne voliš.

Jer ljutilo me tu nekoć sve. I on i ona i okolnosti i život i blesava ljubav koja baš ne zna izabrati ni trenutak ni mjesto, pa se nepristojno uvuče pod krov, udomaći se ko domaći, kao da ju je netko zvao, gosteć se našim suzama..I ne možeš joj ništa. Lomiš se objašnjavajući joj da je došla u krivo vrijeme, da je potpuno loš tajming, nek lijepo pokupi prnje i ode, al ona ne haje.
I još ti se ljupko smješka, u stilu: nemas ti pojma.

Sigurnost se takva dogadja samo jednom u životu, veli Robert njoj, a to kako je pritom gleda, poznato mi. I ne bih nikako htjela da se dogodi tek jednom u životu. Pa utiranje puteva..pa to kako se sve upravo čudesno poklopi da ti ta beštija zaposjedne kuću, okupira misli, priguši razbor.

Franceska mu hladnokrvno kakti objašnjava da smo mi produkt svojih odluka..ali ima li ispravnije odluke, od one da budemo sretni.
Pa tvoja ljubav moze unesrećiti druge!
Jebeš takvu ljubav.
I tu odlučiš unesrećiti sebe.
E tako.
Zato nisam nikada voljela te Mostove.
Ni knjigu ni film.

A onda sam ih proživjela.
Moras paziti što i kako ne volis.

nije lako bubamarcu

supatnikll.blog.hr


nije lako bubamarcu, u ovoj našoj političkoj zbilji


recimo da je bubamarac vrhunski intelektualac, kojem je adeze onomad kad su Srbi i Jugosloveni vršili agresiju, uzdrmao njegov svijet protkan bratstvom i jedinstvom u kojem je bilo dovoljno izvršiti partijsku dužnost, i prijaviti susjeda koji pjeva, za dobiti društveni stan

baš me zanima je li se netko od vas nasljednika društvenih stanova, upitao koga su vaši roditelji prijavili

i sad naš bubamarac intelektualac koliko god se pravio glup, zna da se adeze kojeg on toliko mrzi, ne može maknuti s vlasti bez klerikalne desnice, nacionalista, antivaksera, i bivših adezeovaca

naš bubamarac intelektualac zna da je adeze jedina brana ukidanju istanbulske konvencije, zabrani pobačaja, i hajci na Srbe

naš bubamarac intelektualac je bolno svjestan da će njegovi svjetonazorski drugovi, dopustiti i mizoginiju, dokidanje prava na izbor i hajku na Srbe samo da bi se dokopali vlasti

što vi mislite, što će uraditi naš bubamarac intelektualac, hoće li glasati kao ljubitelji svega progresivnog, fašisti, antivakseri, katolibani, ateisti i Annaboni i dopustiti da na Hrvatsku padne mrak

ili će možda bubamarac intelektualac ostati dosljedan sebi i zalagati se za poštivanje prava žena, pravo na izbor, i civiliziran odnos prema manjinama pa skupa s Tigijem glasat za adeze

01

pon

04/24

Vamos ala playa

supatnikll.blog.hr

Branka Mitić Bakšić kandidatkinja stranke čiji čelnici su nakon što su izgubili izbore predali naoružanje teritorijalne obrane JNA koja ga je podijelila pobunjenim Srbima, koji su istim poubijali tisuće Hrvata, kaže da pripadnici stranke osuđenog ratnog zločinca, inače koalicijski partneri vladajuće stranke, prijete Srbima da ih neće vozit kod doktora, i da se silna lova koju stranka osuđenog ratnog zločinca dobija iz proračuna ne koristi na dobrobit Srba nego za osobne potrebe članova stranke osuđenog ratnog zločinca.

Koalicijski partneri vladajuće stranke, iz stranke osuđenog ratnog zločinca, kažu da Srpkinja kandidatkinja stranke čiji su predstavnici bili protiv neovisnosti Hrvatske, laže.

Ko to kaže ko to laže je na vama dragi čitaoci, i oni koji ne čitate ovaj blog da odlučite.

Veliki mesija ujedinitelj svih idiota u Hrvata, vrhovni komandant Zoka ima jasan program.

Prvo će realizirati zabranu pobačaja, koju zagovaraju sponzori njegovih koalicijskih partnera iz Mosta, što će rezultirati značajnim povećanjem broja neželjene djece, koju će onda sukladno programu svojih koalicijskih partnera iz platforme možemo dilati istospolnim partnerima.

To je moramo priznati genijalna strategija da se neodgovornim kravama koje se pijane pojebu subotom navečer s napušenim kretenima, zabrani pobačaj kako bi pederi i lezbe dobile dječicu, pa da ih više ne moraju kupovat po Afrikama.

Ali to nije sve, veliki hrvatski mislilac Zoka će realizirati napokon i jedinstvo u Hrvata, tako da će vratit ime trgu maršala Tita inače poznatog masovnog ubojice, na zahtjev svoje matične stranke, i onda na taj trg u dogovoru s koalicijskim partnerima iz Domovinskog pokreta staviti spomenik Anti Paveliću još jednom masovnom ubojici.

Ali to nije sve, ako glasate za vrhovnog komandanta, svi ćete imat pravo sudjelovat u sado mazo seansama koje će koordinirati koalicijski partneri komandanta Zoke Viliborova žena Vladimira bez diplome i Mislav Kolakušić, i njegova belosvetska politička priležnica, a sve uz narikača show u izvedbi Dalje i Marijane.

Statistika

Zadnja 24h

6 kreiranih blogova

148 postova

383 komentara

170 logiranih korisnika

Trenutno

3 blogera piše komentar

15 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

Pravila zaštite privatnosti

Politika o kolačićima

impressum