21

utorak

veljača

2017

'ko to more platit'

More!!! More!!!




Da li vama ide na nerve kada čujete da netko kaže "more" ( a misli na "može")?



No...ja sam ovu posljednju nedjelju odlučila provesti na plaži, u udobnoj stolici od pletenog pruća uz šalicu kave.



Svu odjeću sam kupila u HM, osim kaputića koji sam kupila u Italiji u trgovini "Zuiki" ( prvi put sam čula za taj brend, ali imaju izvrsnu ponudu odjeće).




I tako, slušajući prognozu vremena dok pripremam ovaj post, sve govori da nam dolazi par dana lažnog proljeća. To za mene znači sljedeći vikend opet na plažu, umjesto na planinu.





Svakako, ova odjevna kombinacija će biti dobar odabir za tople proljetne dane.




A vas do tada grli vaša Fashionistica




Mah-mah













14

utorak

veljača

2017

Dvorac Miramare

Dok moja cijenjena kolegica s bloga @Lastavica radi foto reportaže dvoraca iz domaćeg okruženja, ja sam se zaputila do Italije.



Dvorac Miramare nalazi se u Trstu. I ne mogu odoljeti, a da za svake posjete Italiji ne prošetam i po njegovom prekrasnom perivoju.




I ovaj dvorac kao i svaki drugi ima svoju priču, ljubavnu ili neku drugu. No, pred dvije godine bila sam šokirana kada sam vrt sa autohtonom vrstom cvijeća zatekla kao da je prošao smak svijeta.




Onda sam saznala da je cvijeće napao neki virus i uništio sve, a da se uprava dvorca jako trudi nabaviti iz cijelog svijeta isključivo samo to cvijeće i obnoviti ovaj jedinstveni vrt. Nisam ga slikala, jer je izgledao tužno: što zbog zime, što zbog neuspjele obnove vrta.



Eh, sad...za photo session sam se odlučila za hlače sa animal printom, a zimi vam uopće nije bitno što se nalazi ispod kaputića, a kaputić je crne boje. U Piazza Italia sam kupila ove čizmice, koje ne bih dala ni za kakve novce. Ma, šta reći: mogla bih cijelu Italiju obići pješke...hihihi- toliko su udobne



Na Facebooku ,,,,,,,@Sjedokosi je već komentirao da je uživao u šetnji pored mora u ovom dvorcu i potvrdio moj dojam.



Za kraj vam mogu reći da sam se baš odmorila na zimskom godišnjem, ali je lijepo opet doći doma.



Sljedeći vikend planiram se verati po snježnim planinama. Malo me rastužuju vijesti da se snijeg topi. Ali, već će vaša Fashionistica nešto smisliti.

Mah-mah



09

četvrtak

veljača

2017

Vlašić

Iako je ova zima, kao nepozvani gost, malo zloupotrijebila naše gostoprimstvo, meni se ipak sviđa. Odlučila sam skakutati po planinama.





Ovaj put skoknula sam do Vlašića. Čuli ste za Vlašić?




Vikend sam provela u Hotel Blanca Resort & Spa . Sviđa mi se ideja nazvati hotel na Vlašiću po našoj divi Blanki.



Vlašićko skijalište je mnogo skromnije od Jahorine, ali se osjeti duša bosanaca. Zamijetila sam da si skijanje mogu priuštiti i mali obični ljudi, koji su tako iskreno veseli, nasmijani i druželjubivi.



Što vam još mogu reći....visina planina je približna: Jahorina 1915m, dok je Vlašić viši za par metara - 1943.



Naravno, odjenula sam pernatu jaknu, tople čizme, a za mene je kapa bila najvažniji dio odjeće, jer kada vjetar zabrije kroz kosu, imala sam osjećaj da mi ledenicom netko piše po glavi hihi



Eto, dragi moji...na putu za Italiju (ali, ne na skijanje), vas grli vaša Fashionistica



Mah-mah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.