naravno, to je TO... jedemo oduvjek... uživamo u tim kombinacijama... Elzas, provansa i ti...slavlje osjetila... umreženost ljepote okusa... filozofija gurmanstva... njegove pojavnosti... ma to je TO.. uživajmo... :)
21.11.2016. (18:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oslica i slanutak, da...a papriku svaku jedem... mini paprika? ili ja ne znam koja je to mini paprika, ili je kod mene, nema za kupit...nebitno. slanutak kuham ja...nema konzervi kod mene ;)
21.11.2016. (19:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jedem sve to, ali ne skup zajedno, oslića ili poham, ili s krumpirom u vatrostalnoj pećem, slanutak isto više volim zplaca, na salatu, čušpajz / maneštru ili namaz ( zblendano sa raznim začinima, npr, senf mi super ide u to, fora pokupljena iz vrtića, ali dorađena po mom ukusu ), paprike jedem sve, osim onih ljutih, te jede moj muž, sirove, pečene, ukiseljene, punjene ( mesom, krumpirom, svim i svačim ), na salatu, mini i maxi. neg, kajjeto ulje iz spreja? :) nemam sponzora, al imam nekog ko ide u dućan umjesto mene, jer je meni to tlaka. jel se to računa?
21.11.2016. (20:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kao prvo, nemam ni ja sponzora hehehe. Zamisli, slanutak sam samo jednom probala, morat ću to ispraviti. A što da ti drugo kažem nego odlično jer svu ribu volim.
21.11.2016. (21:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma ovo oko bloga shvatio sam da ste negdje skuhali neku polemiku, jebe se meni za to i ono što uredništvu treba za promociju, al da u buga osim tebe još vjeruje samo par smiješnih likova je činjenica. mislim ipak da je danas prvi put da mi se novi post uopće nije ni pojavio na naslovnici, kažu da osvježim, kad završim s komentarima možda probam jer me zanima i komentar jednog koji reagira samo na naslovnice.
22.11.2016. (19:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Dinaja: Bravo vi. Meni se čini da ja ovakva jela jedem prerijetko ;)
@ kaparoculica: Bravo za izbjegavanje konzervi ;)
@ FreshCaYg: Ne vidim razlog zašto bi bilo koju ribu jeo isključivo frišku ;) P.S. Ovo mi je hobi, i tako će vjerojatno ostati, iako mi je silna želja smanjiti obol u živosti blogozajednice kao takve.
@ Gurmanka: Nemam sponzora viška, ali ni manjka, tj. nemam sponzora uopće ;) P.S. Recept za plaćeni blog sam dao svima koji će kravu rado zamijeniti za tri zrna čarobnog graha, jer eto, tko zna, možda uistinu naraste veliki, veliki, i vodi do dvorca i ...;)
@ Durica: Ovo što navodiš za oslića djeluje skroz klasično, što naravno ne umanjuje vrijednost i poželjnost takvih jela. Slanutak mi je ipak malo zanimljiviji, i kao varivo i namaz ;) P.S. Je, slažem se, bolje je s placa, pa napraviti sam, ali ... Ulje iz spreja je ulje obično od 2 dl koje je u spreju, pa ga špricaš po tavici ili namirnicama. Svaki sponzor se računa :)))
@ Sukiyaki: Slanutak je vrlo zahvalna namirnica ;)
@ modrinaneba: Eh da, lako je s ribicama ;)
@ sewen: Može, biti će još oslića ;)
@ Lastavica: Istina, oni s dobrim idejama imaju svašta ;)
@ Euro: Nekako mi se čini da oslića nije teško voljeti ;)
@ NF: Slažem se i potvrđujem, i sam se sebi činim smiješan, i to me ne brine, ali volim si utvarati da sam na glupost alergičan ;) P.S. Znam da znaš da i ovo bez ikakve zadrške ide uglavnom mene.
22.11.2016. (20:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
naravno, to je TO... jedemo oduvjek... uživamo u tim kombinacijama...
Elzas, provansa i ti...slavlje osjetila... umreženost ljepote okusa... filozofija gurmanstva... njegove pojavnosti... ma to je TO.. uživajmo... :)
21.11.2016. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
oslica i slanutak, da...a papriku svaku jedem...
mini paprika?
ili ja ne znam koja je to mini paprika, ili je kod mene, nema za kupit...nebitno.
slanutak kuham ja...nema konzervi kod mene ;)
21.11.2016. (19:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
oslića samo friškoga, slanutak vrlo rado, a mini paprika je ona velika, ali neuhranjena
p.s.
ako imaš sponzora, jebe ti se za blog :)))
ja pišen profi za SAB
21.11.2016. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ova kombinacija s oslićem, vrlo rado :)
P.S. Ako imaš viška sponzora, preporučam se :):)
21.11.2016. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
jedem sve to, ali ne skup zajedno,
oslića ili poham, ili s krumpirom u vatrostalnoj pećem,
slanutak isto više volim zplaca, na salatu, čušpajz / maneštru ili namaz ( zblendano sa raznim začinima, npr, senf mi super ide u to, fora pokupljena iz vrtića, ali dorađena po mom ukusu ),
paprike jedem sve, osim onih ljutih, te jede moj muž, sirove, pečene, ukiseljene, punjene ( mesom, krumpirom, svim i svačim ), na salatu, mini i maxi.
neg,
kajjeto ulje iz spreja? :)
nemam sponzora, al imam nekog ko ide u dućan umjesto mene, jer je meni to tlaka. jel se to računa?
21.11.2016. (20:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Kao prvo, nemam ni ja sponzora hehehe. Zamisli, slanutak sam samo jednom probala, morat ću to ispraviti. A što da ti drugo kažem nego odlično jer svu ribu volim.
21.11.2016. (21:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
za ribice sam UVJEK...Hvala Tebi DD!!!
21.11.2016. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Daj mi oslić, ostalo ostavi!
21.11.2016. (23:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jedem oslić na sve načine, slanutak rijetko.
Koja dobra ideja, imati plaćeni blog... znam da neki imaju.
Nisam iz te priče.
22.11.2016. (06:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Oslic je zakon..
22.11.2016. (07:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ma ovo oko bloga shvatio sam da ste negdje skuhali neku polemiku, jebe se meni za to i ono što uredništvu treba za promociju, al da u buga osim tebe još vjeruje samo par smiješnih likova je činjenica. mislim ipak da je danas prvi put da mi se novi post uopće nije ni pojavio na naslovnici, kažu da osvježim, kad završim s komentarima možda probam jer me zanima i komentar jednog koji reagira samo na naslovnice.
22.11.2016. (19:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
minus40kg
@ Dinaja: Bravo vi. Meni se čini da ja ovakva jela jedem prerijetko ;)
@ kaparoculica: Bravo za izbjegavanje konzervi ;)
@ FreshCaYg: Ne vidim razlog zašto bi bilo koju ribu jeo isključivo frišku ;)
P.S. Ovo mi je hobi, i tako će vjerojatno ostati,
iako mi je silna želja smanjiti obol u živosti blogozajednice kao takve.
@ Gurmanka: Nemam sponzora viška, ali ni manjka, tj. nemam sponzora uopće ;)
P.S.
Recept za plaćeni blog sam dao svima
koji će kravu rado zamijeniti za tri zrna čarobnog graha,
jer eto, tko zna, možda uistinu naraste veliki, veliki, i vodi do dvorca i ...;)
@ Durica: Ovo što navodiš za oslića djeluje skroz klasično,
što naravno ne umanjuje vrijednost i poželjnost takvih jela.
Slanutak mi je ipak malo zanimljiviji, i kao varivo i namaz ;)
P.S. Je, slažem se, bolje je s placa, pa napraviti sam, ali ...
Ulje iz spreja je ulje obično od 2 dl koje je u spreju,
pa ga špricaš po tavici ili namirnicama.
Svaki sponzor se računa :)))
@ Sukiyaki: Slanutak je vrlo zahvalna namirnica ;)
@ modrinaneba: Eh da, lako je s ribicama ;)
@ sewen: Može, biti će još oslića ;)
@ Lastavica: Istina, oni s dobrim idejama imaju svašta ;)
@ Euro: Nekako mi se čini da oslića nije teško voljeti ;)
@ NF: Slažem se i potvrđujem, i sam se sebi činim smiješan,
i to me ne brine, ali volim si utvarati da sam na glupost alergičan ;)
P.S. Znam da znaš da i ovo bez ikakve zadrške ide uglavnom mene.
22.11.2016. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...