DVD Turopolje

24.11.2014., ponedjeljak

2. Zimski kup Starog Čiča

22. studenog 2014. godine, nastupili smo na 2. Zimskom kupu Starog Čiča. Na ovom vatrogasnom natjecanju u brzom spajanju usisnog voda, sudjelovali smo sa dva natjecateljska odjeljenja. Ženska B ekipa zauzela je 4. mjesto, dok je muška B ekipa zauzela 5. u svojoj kategoriji.

Čestitamo svim natjecateljskim ekipama na ostvarenim rezultatima !

Od 2. Zimski kup Starog Čiča

Od 2. Zimski kup Starog Čiča

Više fotografije pogledajte na web albumu:
2. Zimski kup Starog Čiča

- 08:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.11.2014., nedjelja

Tečaj za vatrogasca 1. klase i vatrogasnog dočasnika 1. klase

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice, održan je tečaj za zvanje vatrogasac 1. klase. Između ostalih lokacija (druga dobrovoljna vatrogasna društva), tečaj je održan i u društveno - vatrogasnom domu Turopolje, a od strane našeg društva njemu je pristupilo 18 vatrogasaca (9 ženskih i 9 muških članova). Na tečaju održanom u Turopolju bila su tu još i 4 člana iz DVD-a Velika Buna te 5 članova iz DVD-a Rakitovec. U Velikoj Gorici održan je i tečaj za vatrogasnog dočasnika 1. klase, kojem su pristupila 4 naša člana.




- 10:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.11.2014., utorak

Sjećanje na žrtvu Vukovara

Da se ne zaboravi, drugu godinu zaredom okupili smo se, zajedno s ostalim udrugama koje djeluju u mjestu te ostalim mještanima u Parku turopoljskih branitelja kako bi molitvom i lampašima odali počast žrtvama Vukovara, grada koji ostaje zapamćen kao simbol Domovinskog rata, borbe za slobodu, ali i simbol stradanja i patnje koju je rat donio.. Nakon molitve kod raspela svi zajedno krenuli smo u ulicu Drage Lučana, duž koje smo od željezničkog kolodvora, pa sve do Rakitovca, zapalili lampaše.























Foto: VG Danas
- 09:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.11.2014., nedjelja

4. Martinjski kup Dušana Koščića

08. studenog 2014. godine, u organizaciji DVD-a Virje, održan je 4. Martinjski kup Dušana Koščića - vatrogasno natjecanje u brzom spajanju usisnog voda. Na ovom smo natjecanju nastupili sa ženskom B ekipom, koja je u svojoj kategoriji osvojila 3. mjesto. U nastavku natjecanja najboljih 8 ekipa / vremena ( A i B ekipe) natjecalo se u Super kupu, gdje je naša ekipa ostvarila izvrstan rezultat, osvojivši još jedno 3. mjesto.

Čestitamo našim curama, ali i svim drugim natjecateljskim ekipama na ostvarenim rezultatima !





- 09:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO