DVD Turopolje

22.12.2014., ponedjeljak

Božićni domjenak 2014.

Kako bi se svi skupa malo podružili i prisjetili se svih uspjeha postignutih prošle godine, 21. prosinca 2014. godine, u prostorijama društva, za sve naše članice i članova, male i velike, organizirali smo skroman Božićni domjenak. Naši klinci okitili su Božićnu jelku, a pogledali smo i fotografije od protekle godine, koja nam je bila i više nego aktivna. U 2014. godini sa 21 članom odradili smo 41 intervenciju - ukupno 680 sati rada. 4 natjecateljska odjeljenja su sa 24 natjecanja donijela 20 pehara (4 zlata, 6 srebra i 10 bronci). Od važnijih rezultata bilježimo plasman ekipe podmlatka - žene na županijsko natjecanje, nakon osvojenog 3. mjesta na gradskom. Tu je i 2. mjesto na gradskom natjecanju, koje su osvojile naše "Španjolke" - žene B. U protekloj godini odradili smo brojne aktivnosti: nebrojene radne akcije, dan tehnike, pregled hidrantske mreže, operativne vježbe, osiguranja (13. Jesenski kros za djecu, 22. Turopoljska trka), edukacija / prezentacija u PŠ Rakitovec. Organizirali smo i održali 2. Kup sv. Josipa radnika - natjecanje za djecu od 6 do 12 godina starosti, na kojem je nastupilo 28 ekipa (10 ženskih i 18 muških). Aktivno smo sudjelovali na proslavi Dana mjesta, a po prvi smo puta organizirali Dan otvorenih vrata. Posjetili smo drage nam prijatelje u Antinu (Vukovar, Ovčara). Hodočastili smo u Mariju Bistricu i naravno proslavili smo sv. Florijana - Kuče. U 2014. pokrenuli smo i realizirali važne projekte. Uz veliki trud i zalaganje naših članova i naravno financijsku pomoć prijatelja društva, izradili smo i kupili sprave i opremu za našu mladež, a uskoro im stižu i nove uniforme. Uz veliku pomoć VMO Turopolje, uz društveno - vatrogasni dom uređuje se novi vatrogasni poligon. Pokrenuli smo i ostvarili projekt očuvanja industrijske kulturne baštine mjesta Turopolje. Uz pomoć mještana i raznih tvrtki rekonstruirali smo jedan dio "turopoljske uskotračne željeznice", koju smo i izložili u naš park. Ista je postala simbol našeg mjesta. Uglavnom, radili smo, družili se i veselili, a u novoj 2015. biti ćemo još i bolji, još marljiviji i još veseliji ! Čestitamo svim našim članicama i članovima na još jednoj uspješnoj godini !

Svima koji ovo čitaju, Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje želi čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu !

P.S. Nakon domjenka, nisu bile maškare, kao što to izgleda na fotografijama, nego smo posjetili jednog našeg bolesnog člana, kako bi mu donijeli barem dio atmosfere koja je vladala na ovogodišnjem domjenku. Nakon prvotnog šoka, pacijent je ubrzo došao k sebi i naglo se oporavio. nut

Od Božićni domjenak 2014.

Od Božićni domjenak 2014.

Od Božićni domjenak 2014.

Od Božićni domjenak 2014.

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Božićni domjenak 2014.

- 09:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.12.2014., nedjelja

2. Kup sv. Lucije

13. prosinca 2014. godine, održan je 2. Kup sv. Lucije, natjecanje u brzom spajanju usisnog voda. Na ovom međunarodnom natjecanju održanom u dvorani srednjih škola Velika Gorica, a u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice, nastupili smo sa dva natjecateljska odjeljenja. Ženska B ekipa osvojila je 3. mjesto, dok je muška B ekipa zauzela 6.

Čestitamo svim ekipama koje su nastupile na ostvarenim rezultatima !

Od 2.Kup sv. Lucije

Od 2.Kup sv. Lucije

Od 2.Kup sv. Lucije

Od 2.Kup sv. Lucije

Više fotografija pogledajte na web albumu:
2.Kup sv. Lucije

- 07:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO