DVD Turopolje

28.07.2019., nedjelja

Subvencija Grada Velike Gorice - novo vozilo

Subvencija Grada Velike Gorice -
- projekt kupnje vatrogasnog putničkog kombi vozila

Kako bi bili što spremniji, odnosno kako bi što sigurnije i kvalitetnije obavljali vatrogasne zadaće koje su pred nama, ove smo godine realizirali projekt kupnje vatrogasnog putničkog kombi vozila za prijevoz vatrogasaca.

Kupnja vozila subvencionirana je iz natječaja Grada Velike Gorice (Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za programe / projekte udruga iz područja razvoja vatrogastva i pružanja zaštite od požara od interesa za Grad Veliku Goricu).

Zahvaljujemo se Gradu Velikoj Gorici na pomoći !
Više fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/


- 08:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.07.2019., subota

Subvencija Zagrebačke županije - novo vozilo

Subvencija Zagrebačke županije -
- projekt kupnje vatrogasnog putničkog kombi vozila

Kako bi bili što spremniji, odnosno kako bi što sigurnije i kvalitetnije obavljali vatrogasne zadaće koje su pred nama, ove smo godine realizirali projekt kupnje vatrogasnog putničkog kombi vozila za prijevoz vatrogasaca.

Kupnja je financirana iz natječaja Zagrebačke županije ( Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, sportskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2019. godini. )

Zahvaljujemo se Zagrebačkoj županiji na pomoći !
Više fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/

- 08:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.07.2019., ponedjeljak

Dan poslije ...

Kao i poslije svake intervencije, pa tako i poslije ove zadnje, u nedjelju 21.07.2019. od 09:00 do 13:00 sati, odradili smo čišćenje i provjeru vozila, garaže i opreme, kako bi mogli nastaviti dalje.

Još jednom se želim zahvaliti operativnim članicama i članovima našega društva na izvrsno odrađenoj vrlo zahtjevnoj intervenciji i na ozbiljnom i profesionalnom pristupu.

DVD Turopolje sudjelovalo je na intervenciji sa dva vozila i 12 vatrogasaca. Intervencija je bila vrlo opasna zbog velike količine nimalo bezopasne zapaljive tvari / velike temperature, teških vremenskih uvjeta / vrućine / smjera vjetra, teškog pristupa mjestu intervencije, udaljenog izvora vode, mogućnosti naleta vlaka, mogućnosti strujnog udara itd.

Bravo za:
Martina Kukor, Jasmina Dolački, Danijel Kukor, Hrvoje Mihalić, Marko Jukić, Antonio Zekić, Čedomir Krizmanić, Mihael Čunčić, Krešo Drakulić, Dragan Trtan, Zoran Čunčić.

Zap. Patrik ČunčićViše fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/

- 08:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.07.2019., nedjelja

Požar - Ranžirni kolodvor Turopolje

Prije svega izražavamo sućut kolegama i obitelji našeg brata vatrogasca Ivana Galekovića (24), djelatnika JVP Velika Gorica, koji je jučer 20.07.2019. godine, tragično stradao na gašenju požara kuće u Velikoj Gorici. "

Vatrogasac nikad ne umire,on vječno živi u srcima onih koje je spasio... Brate, počivaj u miru "

Tragični događaj dogodio se u isto vrijeme kada i požar u Turopolju na ranžirnom kolodvoru, gdje je također bila angažirana javna vatrogasna postrojba Velika gorica zajedno sa dobrovoljnim vatrogasnim društvima Buševec, Rakitovec, Vukovina, Donja Lomnica i Turopolje. Sveukupno je na intervenciji sudjelovalo 8 vozila i 34 vatrogasca. Za potrebe intervencije angažiran je i bager VG Čistoće. Intervencija je trajala od 14:59 (20.7.) do 01:27 (21.7.). Sreća u nesreći je da su par dana prije požara, sa tog mjesta odvezli kompoziciju vagona sa zapaljivom tekućinom, pa je spriječena još veća tragedija. Zbog ovog je događaja promet vlakova na relaciju Zagreb - Sisak prekinut i u tijeku je sanacija pruge i popucalih strujnih žica.

DVD Turopolje sudjelovalo je na intervenciji sa dva vozila i 12 vatrogasaca koje svakako želimo spomenuti, jer je ovo nije bila nimalo bezopasna intervencija, zbog velike količine nimalo bezopasne zapaljive tvari / velike temperature, teških vremenskih uvjeta / vrućine / smjera vjetra, teškog pristupa mjestu intervencije, udaljenog izvora vode, mogućnosti naleta vlaka, mogućnosti strujnog udara itd. Bravo za operativne članice i članove: Martina Kukor, Jasmina Dolački, Danijel Kukor, Hrvoje Mihalić, Marko Jukić, Antonio Zekić, Čedomir Krizmanić, Mihael Čunčić, Krešo Drakulić, Dragan Trtan, Zoran Čunčić, Patrik Čunčić.

Veliko hvala i svima ostalima na pomoći !Više fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/

- 09:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.07.2019., subota

19. Memorijal Kruno Modrić

U subotu, 20.07.2019. godine, bili smo kod naših prijatelja u DVD-u (VZG Varaždinske Toplice), gdje je na 19. Memorijalu Kruno Modrić nastupila naša ekipa djece M i zauzela 15. mjesto od ukupno 23 ekipe u kategoriji. Hvala DVD-u Leskovec na gostoprimstvu u DVD-u Slanje na pomoći. Čestitamo svima !Više fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/


- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO