srijeda, 31.07.2013.

Say meow to metallics!

Dugo sam si željela ovaj t-shirt i mojem iznenađenju i sreći nije bilo kraja kada mi je stigla na kućnu adresu. Nakon dva dana mozganja otkud je majica, saznala sam da me moja draga prijateljica odlučila iznenaditi i naručila mi upravo tu majicu za rođendan. Iskombinirala sam je sa metalik plisiranom laganom minicom i novim ludim Giant Vintage sunčanim naočalama, koje su se savršeno uklopile u ovaj pomaknuti, pomalo "svemirski" styling.

Sutra NAPOKON idem na more i jako se veselim tulumarenju s prijateljicama te skorašnjem Terraneu!

B.

Što sam nosila:

t-shirt - eBay (poklon)
suknja - Romwe
sandale - Desire Clothing
sunčane naočale - Giant Vintage
ruksak - Topshop (poklon)
remen - Zara

_IGP0026

_IGP0034

_IGP0030

_IGP0033

_IGP0039

- 15:16 - Komentiraj (4) - Link na post

ponedjeljak, 29.07.2013.

Palms and flowers

Za velike ljetne vrućine najbolje je ne gomilati milijun slojeva odjeće te je najefikasniji izbor zanimljiva udobna haljina koja ne mora biti dosadan izbor. Obožavam teksture i najrazličitije printeve te me ova haljina osvojila na prvi pogled! Iskombinirala sam ih sa udobnim, a zanimljivim sandalama, također s printom palmi. Nisam pretjerivala s detaljima jer su ova dva komada poprilično jaka sami za sebe pa sam se odlučila za jednostavne crne sunčane naočale i malu vintage torbicu neutralne nijanse.

Koji je vaš omiljeni komad ovog ljeta?

B.

Što sam nosila:

haljina - Vateno - klik na haljinu
sandale - Zara
torbica - vintage
sunčane naočale - Giant Vintage

_IGP0003

_IGP0010

_IGP0004

_IGP0007

_IGP0006

_IGP0012

- 10:38 - Komentiraj (2) - Link na post

petak, 26.07.2013.

25th

Željela sam za svojih navršenih četvrt stoljeća napraviti nešto što će biti lijepa uspomena i tako je odluka pala na omiljene mi haljine sestara Boudoir te prekrasan ambijent jedne napuštene vile. Iako možda na prvi pogled haljine i ambijent baš i nisu za rođendanski shooting usred ljeta, nekako sam imala osjećaj da je to točno ono što želim.

Zahvaljujem se Mirni Vukres na fotografijama, sestrama Boudoir na prekrasnim haljinama ustupljenim za snimanje te Katici Topčić na genijalnoj frizuri!

B.

photo - Mirna Vukres
haljine - Boudoir
frizura - Katica Topčić (Fabula de Forma)

008

010

029

013

020

031

023

033

- 20:46 - Komentiraj (20) - Link na post

ponedjeljak, 22.07.2013.

ar-ar <3 JET LAG

Prošla srijeda bio je naporan, ali prekrasan dan kojeg sam provela u Zadru kod drage mi prijateljice Bernarde. U posljednji tren promijenili su nam se planovi te umjesto snimanja u Zagrebu, našla sam se u busu prema obali. Osim ugodnog i uvijek zabavnog druženja, snimile smo mali editorijal sa ljetnom kolekcijom modnog dvojca JET LAG. Još od revije zaljubljena sam u njihove komade i odlučila sam napraviti ovaj set fotografija sa omiljenim mi komadima iz kolekcije.

Kolekcijom se proteže karakterističan zig-zag uzorak, a posebno su me oduševile male bomber jaknice koje se doista mogu iskombinirati na najrazličitije načine. Ljeto, sunce i more u Zadru bili su savršena pozadina za ovo snimanje.

Zahvaljujem se Bernardi na svemu, odličan smo tim! Također, zahvaljujem se Jasmini i Maji aka JET LAG, koje su nam ustupile divnu odjeću i dodatke i omogućile nam ovo!

Čitavu kolekciju i sve info možete pogledati na njihovom Facebook page-u JET LAG.

Nadam se da će vam se svidjeti naš mali uradak!

B.

photo - Bernarda Murn
odjeća i dodaci - JET LAG
kupaći kostim - Choies - klik klik
styling - Barbara Repe


1_3

1_1

1_5

1_2

1_4


2_1

2_3

2_5

2_4

2_2


3_1

3_2

3_5

3_3

3_4

- 10:28 - Komentiraj (15) - Link na post

petak, 19.07.2013.

Vintage polka dot pants

Još od malena luda sam za šos-hlačama. Posjedovala sam ih tonu, u svim mogućim varijantama - duge, kratke, pufaste, elegantne, casual. Ove sam iskopala iz maminog ormara i istog trena ih prisvojila i zavoljela. Iskombinirala sam ih sa štikanim topićem, kojeg mi je mama sašila od platna koje je nekada davno, prije više od trideset godina bila suknja. Tek sam naknadno saznala da su i ove hlače iz tog vremena te da ih je također šivala moja mama. Ova dva retro komada iskombinirala sam sa Zara sandalama s printom palmi i minijaturnom lakiranom tamnoplavom torbicom.

Jedva čekam da vam pokažem fotke koje smo Bernarda i ja snimile u Zadru! Bilo je poprilično naporno, ali i jako zabavno i kaotično. U ponedjeljak ide online :)
Danas također imam jedan shooting i jako sam uzbuđena!

B.

Što sam nosila:

top - šivan
šos-hlače - vintage
cipele - Zara
sunčane naočale - Giant Vintageko (vintage)
torbica - Zara Kids
sat - Seiko (vintage)

IMG_3036

IMG_3048

IMG_3038

- 09:33 - Komentiraj (9) - Link na post

srijeda, 17.07.2013.

Urban textures

Ovaj ležeran, no opet upečatljiv outfit mi je poprilično prirasao srcu. Iskombinirala sam "novi" prsluk s Hrelića, kojeg sam ukrasila sa zakovicama (pronašla sam ih u H&M-u na muškom odjelu na blagajni), sa zanimljivim hlačama sa Sheinside-a i novim KenzoxVans tenisicama, a neutralne boje je razbila mala tamnocrvena torbica jednostavnih linija.

Danas sam u Zadru, na malom izletu kod drage mi prijateljice, a uz druženje i glupiranje imamo i jedno fenomenalno ljetno snimanje! Ovih dana će na blogu biti puno novosti, zanimljivih shootinga, a u Zadru kreće ovo zanimljivo ljetno putovanje. Jedva čekam pokazati vam fotke! Što snimamo? Jet Lag!
Stay tuned!

B.

Što sam nosila:

prsluk - Hrelić + DIY
hlače - Sheinside
T-shirt - second hand shop
tenisice - KenzoxVans
torbica - H&M
sunčane naočale - Giant Vintage

IMG_3021

IMG_3027

IMG_3026

IMG_3025

IMG_3024

- 11:00 - Komentiraj (6) - Link na post

utorak, 16.07.2013.

Print mix - Stripes&Marie Antoinette

Moj omiljen način kombiniranja različitih uzoraka su prugice + zanimljiv print. Možda sam to zajedno iskombinirala i previše puta, no i dalje mi je jako zanimljivo. Kombinirala sam ih uz točkice, floral uzorke, geometrijske uzorke, razne teksture, a jučer sam iskombinirala prugastu majicu sa muškog odjela H&M-a uz minicu neobičnog Marie Antoinette printa, koju sam dobila na poklon od prijateljice još dok je bila hladna i tmurna zima. Ostatak komada u kombinaciji su poprilično neutralni, ako izuzmemo lude Uvex sunčane naočale koje sam pronašla u jednom od pohoda po najdražem mi Hreliću.

B.

Što sam nosila:

majica - H&M
suknja - Romwe
cipele - Mart of China
torbica - Zara Kids
sunčane naočale - Uvex (Hrelić)

photo 3(3)

photo 5

photo 3(1)

photo 4(2)

photo 2(3)

photo 2

image001

Romwe New Arrivals are online!
Some of them will have discount from 16th to 20th July. Stay tuned!

Go>>

- 09:55 - Komentiraj (9) - Link na post

nedjelja, 14.07.2013.

Kenzo sneakers and vintage florals

Preko mjesec dana premišljala sam se oko nabavke ovih tenisica i na kraju ipak pokleknula i ponijela kući svoj par. Sviđali su mi se i modeli sa printom grožđa, no ovaj print je ipak lakši i zanimljiviji za kombiniranje. Pronašla sam ih na sniženju i mojoj sreći nije bilo kraja kada sam vidjela da ih imaju u broju 35 (da, nosim minijaturan broj tenisica). Dugo nisam kupila nikakve ravne cipele, a pogotovo tenisice stoga su ove Kenzo x Vans bile pravi izbor. Budući da su iznimno udobne zasigurno ćete ih često vidjeti ovdje na blogu u različitim kombinacijama.

Nove tenisice iskombinirala sam sa "novom" vintage ručno šivanom haljinom koju sam nedavno slučajno pronašla na Hreliću i instatno se zaljubila u materijal, kroj i prekrasan nježan romantičan floral print. Od detalja odlučila sam se za novi omiljeni ruksak, kojeg sam nedvno dobila na poklon od drage mi prijateljice i crne sunčane naočale. Jednostavne, a opet efektne naušnice su bile taman pravi finiš.

Kroz koji dan se bacam na snimanje par tutorijala sa jednostavnim i brzim frizurama za ove ljetne vrućine, soooo - stay tuned!

B.

Što sam nosila:

haljina - vintage (Hrelić)
tenisice - Kenzo x Vans
ruksak - Topshop (poklon)
naušnice - Pop Couture
sat - Omega Seamaster (vintage)
sunčane naočale - Giant Vintage

IMG_3011

IMG_3013

IMG_3014

IMG_3012

- 16:05 - Komentiraj (7) - Link na post

subota, 13.07.2013.

Black loves white

Bijela haljina iz H&M-ove Garden kolekcije jedan je od onih komada u ormaru bez kojih ne mogu zamisliti ljeto. Osim izuzetno ugodnog i prozračnog materijala, obožavam i njen opušten kroj te zanimljive kačkane detalje. Ide uz apsolutno svaku kombinaciju - za plažu, šetnju gradom ili večernji izlazak. Iako je dosta stara i dalje izgleda kao nova - nije promijenila ni oblik ni teksturu. Ako je slučajno pronađete u bespućima eBaya, svakako preporučam da je ugrabite! Iskombinirala sam je sa bijelim sandalama i crnim prslukom te dodala vintage nakit koji sam pronašla na Hreliću.

Već dugo nisam snimila nikakav tutorijal pa me zanima jeste li zainteresirani za neki make up ili hairdo tutorijal? :)

p.s. Vjerojatno ste primjetili neke promjene na blog.hr-u. Osim što se blog puuunoooo brže učitava, NAPOKON rade komentari te komentiranje putem Facebook računa! :) Nadam se da će se sada popraviti i unaprijediti i ostale stvari koje ne štimaju, no u svakom slučaju dobra vijest, ha? :)

photo by: Bernarda Murn

B.

Što sam nosila:

haljina - H&M
prsluk - Hrelić
cipele - Desire Clothing
ruksak - Topshop (poklon)
narukvica i naušnice - Hrelić
sunčane naočale - Giant Vintage

1

2

5

IMG_4786

7

- 12:22 - Komentiraj (13) - Link na post

petak, 12.07.2013.

Metallic skirt

Ludujem za ovom suknjom još otkad sam je prvi put ugledala na Sheinside-u. Kombinirala sam je na mnogo načina, a ovaj put sam se odlučila za kombinaciju sa zanimljivim sweatshirtom i jednostavnim neutralnim sandalama.

Izašla sam u ovomjesečnoj Graziji u Fashion Terapiji. Malo smo popričali o miksanju uzoraka i boja, o dizajnerima i što je moja idealna ljetna kombinacija. Checkirajte! :)

B.

Što sam nosila:

metalik zlatna suknja - Sheinside
sweatshirt - second hand shop
cipele - VJ Style
torbica - LV Pochette
sat - Omega Seamaster (vintage)

grazia

fotografija(1)

fotografija(2)

fotografija(4)

fotografija(3)

Makeup things come again! Eye Shadow Palette, Makeup Brushes, etc. Do you like them?

Go!

Image and video hosting by TinyPic

- 10:32 - Komentiraj (16) - Link na post

srijeda, 10.07.2013.

Mix&Match - Terraneo Essentials

Polako se bliži moj omiljeni ljetni festival Terraneo i odlučila sam napisati neke novosti zbog kojih je ovaj festival nezaobilazna točka ovog ljeta te predložiti zanimljive komade inspirirane festivalskom modom.

Image and video hosting by TinyPic

Uz pohvalu od strane magazina Forbes, stigla je i pohvala modnog online magazina Net-a-Porter, gdje je Terraneo uvršten u top 5 najboljih festivalskih destinacija u svijetu, bok uz bok najvećim kao što su La Film Fest u Los Angelesu, Ibiza Rocks na Ibizi i drugim atraktivnim destinacijama. Osim uvijek zanimljivog line-upa te popratnih kreativnih sadržaja, ovogodišnje izdanje Terraneo festivala ima i novost, a to je Terraneo Beach. U sklopu Terraneo beacha bit će ugostiteljski objekti, Terraneov ekološki program, razne radionice, a za vrijeme trajanja kampa, od 6. do 10. kolovoza, svakog dana će od 10 sati ujutro do 20 sati navečer biti organiziran glazbeno-zabavni program. Jedna od najvećih prednosti ove plaže jest borova šuma koja će, zahvaljujući debelom hladu, predstavljati spas od ljetnih vrućina, pa će tako Terraneo beach biti idealno mjesto za odmor preko dana i savršena priprema za koncerte, koji su na programu kasnije te večeri.

Sve ovo čini Terraneo savršenim izborom da po vrlo pristupačnoj cijeni provedete pet dana na moru i poslušate nastupe velikih glazbenih zvijezdi, među kojima izdvajamo i The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Aloe Blacc, Azealiu Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico i mnoge druge…

Može li bolje? Preko dana kupanac, zanimljivi DJ setovi na Terraneo Beach i kokteli, a navečer pravo festivalsko ozračje koje traje sve do jutra! Osim dobre glazbe i društva, u putne torbe potrebno je spakirati zanimljive krpice, a festivali su idealno mjesto za eksperimentiranje i lude kombinacije. Ovdje štikle i utegnuta odjeća gube trku, a tenisice i lepršave kombinacije jedva čekaju svoju šetnju festivalom.

Trenutna cijena ulaznica je 419 kuna, a cijena kamp ulaznice 200kn, no postoji i zanimljiva promotivna akcija gdje uz 3 kupljene ulaznice četvrta dolazi besplatno, plus dvije kamp ulaznice. Zar to nije odlična ušteda? Požurite jer akcija traje još 5 dana, do 15. srpnja! Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima te online - KLIK.

Sve ostale informacije možete pronaći i pratiti na njihovom Facebook Page-u. :)

Vidimo se na Terraneu!

Potrudila sam se i pronašla zanimljive komade koji su neizostavni dio festivalskog dress code-a. Uz uvijek atraktivne šorceve i T-shirtove pronašla sam mnogo zanimljivih komada koji se međusobno mogu iskombinirati u vrlo otkačene kombinacije, savršene za ludiranje i tulumarenje na ljetnim festivalima. Klikom na sliku možete saznati više informacija o pojedinom odjevnom predmetu ili dodatku.

B.













- 11:15 - Komentiraj (2) - Link na post

utorak, 09.07.2013.

Blurred lines

Ovaj jednostavan outfit bio je idealan izbor za ležerno druženje s prijateljicom. Fino nas je oprala kiša jer smo obje zaboravile kišobran, ali nema veze, preživjele smo. Unatoč crvenoj kosi, ne odričem se omiljene mi crvene boje, ali priznajem da se ipak mora malo pripaziti i ne pretjerivati s detaljima. Crvene skinny hlače iskombinirala sam sa dragom mi I <3 Paris majicom, a za ostatak odlučila sam se za neutralne crne komade.

B.

Što sam nosila:

T-shirt - poklon
hlače - Zara Kids
cipele - Zara
ruksak - Topshop (poklon)

035

036

011

015

014

- 09:57 - Komentiraj (7) - Link na post

nedjelja, 07.07.2013.

Olive

Svakim danom otkrivam nove načine kombiniranja odjeće zahvaljujući ginger kosi. Veseli me što mi napokon pristaju boje poput maslinaste i svijetloplave, a i najjednostavnije kombinacije poprimaju nekako drugačiji štih. Moram priznati da sam oklijevala prilikom kupovine ove majice, ali kada sam je prvi put odjenula, shvatila sam da je pun pogodak uz ovu boju kose. Ovaj put iskombinirala sam je sa novom minicom zanimljivog stiliziranog damask uzorka te jednostavnim, no vrlo efektnim nude strappy sandalama, iz kojih se ne izvlačim u posljednje vrijeme.

photo by: Bernarda Murn

B.

Što sam nosila:

traper jakna - Levi's (Hrelić + DIY)
majica - H&M
suknja - Romwe
sunčane naočale - Giant Vintage
torba - LV Pochette
sat - Seiko (vintage)

IMG_4476

IMG_4470

IMG_4473

IMG_4507

IMG_4472

IMG_4501

IMG_4511

- 18:41 - Komentiraj (16) - Link na post

subota, 06.07.2013.

Maxi white

Ovu haljinu imam već godinama. Mama mi ju je slučajno pronašla u jednom dječjem dućanu i od tad je neizostavan komad svakog ljeta. Mislim da sam je iskombinirala za sve moguće i nemoguće prilike - od plaže do večernjeg izlaska. Ovaj put sam je odjenula za predstavljanje Essie lakova u preslatkom prostoru Cookie Factoryja. Druženje je bilo kratko i slatko - malo koktela, puno lakova za nokte i preslatkih cupcakeova u pastelnim tonovima te naravno simpatičnih ljudi. Essie je već neko vrijeme na našem tržištu, no odsada ćete moći pronaći te kvalitetne lakove i u pedesetak odabranih DM-ova diljem Hrvatske te u Mülleru što je zaista lijepa vijest.

p.s. zahvaljujem se na doista divnom poklonu! :inlove:

B.

Što sam nosila:

haljina - random dječji dućan
cipele - Zara
naušnice - Romwe
traper košulja - second hand
sunčane naočale - H&M
torbica - LV Pochette
sat - Seiko (vintage)
narukvica - vintage (Hrelić)

3

1

2

Untitled-1

Untitled-2

photo(1)

photo 5

photo 5 (3)

photo 4 (2)

photo 3 (3)

photo 1 (3)

- 10:58 - Komentiraj (14) - Link na post

petak, 05.07.2013.

Mix&Match - Summer Essentials

S vremena na vrijeme objavim wishlist post, no ovaj put sam odlučila odabrati komade idealne za ovo vruće ljeto, koji se međusobno mogu kombinirati. Sve komade sam pronašla na Persunmall online shopu.

Ljeti je neizostavan floral uzorak u svim mogućim kombinacijama, pa čak i spajanje dva različita cvjetna uzorka, za one hrabrije i odvažnije. Uz romantične komade floral uzorka tu su i uvijek omiljene prugice, koje su bezvremenski, a opet tako šik odabir. Na velika vrata su se vratile i mid heel sandale koje osim što su nevjerojatno udobne, kombinacijama daju neobičan odmak i stvaraju cool efekt.

Prošlog ljeta svi smo bili ludi za neon nijansama, no ovog ljeta prava poslastica su detalji u metalik nijansama, koji osvježavaju i najjednostavnije casual kombinacije. Mali srebrni metalik clutch zaista je pravi bombon i savršen završni touch svakom outfitu. Za one koji nisu fanovi malih ludih torbica, tu je statement nakit, no tu vrijedi pravilo manje je više. Umjesto tone prstenja, narukvica i ogrlica najbolje se odlučiti za jedan, ali poseban komad koji se ističe i priča pravu ljetnu priču.

Za ljetne večeri umjesto kardigana i sakoa možete se odlučiti na lagane šifon bluze koje se lako i nonšalantno mogu prebaciti preko ramena i dati neki pomalo boemski osjećaj ljetnoj kombinaciji. OVDJE možete pogledati zanimljiv izbor.

Ovo je moj ljetni odabir (klik na sliku za više informacija) :)


















- 11:22 - Komentiraj (4) - Link na post

četvrtak, 04.07.2013.

Tropical metalics

Ova fotka nastala je nedavno, iz objektiva Antonije aka Croator.net. Antonija je dobila priliku predstaviti svoj blog i neke od stylish ljudi iz Hrvatske u mega popularnom britanskom časopisu Suitcase magazine.

Dobila sam zadatak odabrati meni omiljeno mjesto u Zagrebu i nešto reći o tome zašto volim to mjesto. Odabrala sam Britanac, a više možete pročitati OVDJE.

Hvala Antoniji na pozivu, bilo je jako zabavno! Počašćena sam što me odabrala uz ostale stylish ljude.

B.

Što sam nosila:

top - H&M
metalik suknja - Romwe
cipele - Zara
ruksak - poklon
naušnice - Romwe
sunčane naočale - Giant Vintage
sat - Omega Seamaster (vintage)

Barbara for Suitcase Magazine

- 16:09 - Komentiraj (6) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.