srijeda, 10.07.2013.

Mix&Match - Terraneo Essentials

Polako se bliži moj omiljeni ljetni festival Terraneo i odlučila sam napisati neke novosti zbog kojih je ovaj festival nezaobilazna točka ovog ljeta te predložiti zanimljive komade inspirirane festivalskom modom.

Image and video hosting by TinyPic

Uz pohvalu od strane magazina Forbes, stigla je i pohvala modnog online magazina Net-a-Porter, gdje je Terraneo uvršten u top 5 najboljih festivalskih destinacija u svijetu, bok uz bok najvećim kao što su La Film Fest u Los Angelesu, Ibiza Rocks na Ibizi i drugim atraktivnim destinacijama. Osim uvijek zanimljivog line-upa te popratnih kreativnih sadržaja, ovogodišnje izdanje Terraneo festivala ima i novost, a to je Terraneo Beach. U sklopu Terraneo beacha bit će ugostiteljski objekti, Terraneov ekološki program, razne radionice, a za vrijeme trajanja kampa, od 6. do 10. kolovoza, svakog dana će od 10 sati ujutro do 20 sati navečer biti organiziran glazbeno-zabavni program. Jedna od najvećih prednosti ove plaže jest borova šuma koja će, zahvaljujući debelom hladu, predstavljati spas od ljetnih vrućina, pa će tako Terraneo beach biti idealno mjesto za odmor preko dana i savršena priprema za koncerte, koji su na programu kasnije te večeri.

Sve ovo čini Terraneo savršenim izborom da po vrlo pristupačnoj cijeni provedete pet dana na moru i poslušate nastupe velikih glazbenih zvijezdi, među kojima izdvajamo i The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Aloe Blacc, Azealiu Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico i mnoge druge…

Može li bolje? Preko dana kupanac, zanimljivi DJ setovi na Terraneo Beach i kokteli, a navečer pravo festivalsko ozračje koje traje sve do jutra! Osim dobre glazbe i društva, u putne torbe potrebno je spakirati zanimljive krpice, a festivali su idealno mjesto za eksperimentiranje i lude kombinacije. Ovdje štikle i utegnuta odjeća gube trku, a tenisice i lepršave kombinacije jedva čekaju svoju šetnju festivalom.

Trenutna cijena ulaznica je 419 kuna, a cijena kamp ulaznice 200kn, no postoji i zanimljiva promotivna akcija gdje uz 3 kupljene ulaznice četvrta dolazi besplatno, plus dvije kamp ulaznice. Zar to nije odlična ušteda? Požurite jer akcija traje još 5 dana, do 15. srpnja! Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima te online - KLIK.

Sve ostale informacije možete pronaći i pratiti na njihovom Facebook Page-u. :)

Vidimo se na Terraneu!

Potrudila sam se i pronašla zanimljive komade koji su neizostavni dio festivalskog dress code-a. Uz uvijek atraktivne šorceve i T-shirtove pronašla sam mnogo zanimljivih komada koji se međusobno mogu iskombinirati u vrlo otkačene kombinacije, savršene za ludiranje i tulumarenje na ljetnim festivalima. Klikom na sliku možete saznati više informacija o pojedinom odjevnom predmetu ili dodatku.

B.













- 11:15 - Komentiraj (2) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.