petak, 05.07.2013.

Mix&Match - Summer Essentials

S vremena na vrijeme objavim wishlist post, no ovaj put sam odlučila odabrati komade idealne za ovo vruće ljeto, koji se međusobno mogu kombinirati. Sve komade sam pronašla na Persunmall online shopu.

Ljeti je neizostavan floral uzorak u svim mogućim kombinacijama, pa čak i spajanje dva različita cvjetna uzorka, za one hrabrije i odvažnije. Uz romantične komade floral uzorka tu su i uvijek omiljene prugice, koje su bezvremenski, a opet tako šik odabir. Na velika vrata su se vratile i mid heel sandale koje osim što su nevjerojatno udobne, kombinacijama daju neobičan odmak i stvaraju cool efekt.

Prošlog ljeta svi smo bili ludi za neon nijansama, no ovog ljeta prava poslastica su detalji u metalik nijansama, koji osvježavaju i najjednostavnije casual kombinacije. Mali srebrni metalik clutch zaista je pravi bombon i savršen završni touch svakom outfitu. Za one koji nisu fanovi malih ludih torbica, tu je statement nakit, no tu vrijedi pravilo manje je više. Umjesto tone prstenja, narukvica i ogrlica najbolje se odlučiti za jedan, ali poseban komad koji se ističe i priča pravu ljetnu priču.

Za ljetne večeri umjesto kardigana i sakoa možete se odlučiti na lagane šifon bluze koje se lako i nonšalantno mogu prebaciti preko ramena i dati neki pomalo boemski osjećaj ljetnoj kombinaciji. OVDJE možete pogledati zanimljiv izbor.

Ovo je moj ljetni odabir (klik na sliku za više informacija) :)


















- 11:22 - Komentiraj (4) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.