novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Isključi prikazivanje slika

29

pon

08/16

Dobar posao u Turskoj

fcagrupa.blog.hr

U vrijeme kada se počelo pisati o novom Fiat Tipu, tj. o Fiat kompaktu iz Turske , krenula su svakakva neargumentirana naklapanja kako se tu radi samo o nasljedniku Linee, da to ne može zamijeniti Brava i slično. U vrijeme kada je predstavljen smo imali govora o tome kako će biti tržišno neuspješan.

Međutim, zbilja je kud i kamo drugačija. Tipo je nadmašio sva prodajna očekivanja i uz uhodovanja proizvodnje i uvođenje novih karoserijskih izvedbi. Sve skupa je dovelo do rada u tri smjene svih sedam dana u tjednu. Broj prodanih primjeraka u EU i Turskoj je kombinirano je za prvu polovicu godine premašio 40 tisuća primjeraka i sve to uz uglavnom limuzinsku izvedenicu. Van talijanskog tržišta je se u EU prodaja tek zagrijava pa tako imamo ~700 prodanih primjeraka za svaki od protekla dva mjeseca u Njemačkoj.

Sve skupa je dovelo da Tofaş ima najproduktivniji dan u povijesti sa 1488 proizvedenih automobila 28. srpnja čemu je dobrim dijelom kumovao Tipo.Isto tako je prodaja jako dobro započela u Meksiku.

Sve je to dovelo do toga da se ozbiljno razmišlja o prodaji Tipa pod drugom značkom na drugom kontinentu ili možda korištenju ove baze za Lancia model.

Ono što se sa stopostotnom sigurnošću zna je mogućnost uvođenja Tipa pod Chrysler ili Dodge značkom na tržište SAD-a. Za to će ipak trebati luksuznija unutrašnjost, više opcija, a i jači motori. Kako su GSE, a i GME motori gotovi spremni, sa tim ne bi trebalo biti problema. Isto tako je Tipo već spreman za neovisni stražnji ovjes.

Nu vamo Blognjuz

freshcayg.blog.hr

Dakle Blognjuz,

Slušaj ti mene dobro, ka prvo da znaš odma unaprid da san nadrkan jer mi je završija prvi dija godišnjeg, i da ti je bolje šta manje posla imat s menon.

Dakle vako dobro me slušaj, jerbo ti neću ponavljat.

Odma da si pola ovi s freš liste pribacija na cool listu, jerbo i se prikoviše nakotilo, pa me za čas maknu s naslovnice, a dobro znamo da san nervožast kad nisan na naslovnici.

Jesi razumija, i bolje ti je da jesi, jerbo ako ne učiniš kako san ti reka aktivirat ću sve svoje blogove, i pisat ću samo o antifašistin, blog će ti parit ka antifa cirkus, a ne triba ti to, vidiš da su antife i vako u kurcu.
Sve se urotilo protiv nji, čin zinu ispanu seronje, ne znaju bidni šta bi rekli jerbo ko zna kakvo će mišljenje bit sutra u komitet.

Išempjalo i sve ovo, lako je bilo dosad za bit antifašista triba si mrzit crkvu i Hrvate, a nu sad ne zna se više ko je čiji.

Statistika

Zadnja 24h

9 kreiranih blogova

293 postova

546 komentara

279 logiranih korisnika

Trenutno

8 blogera piše komentar

25 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

impressum

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se