novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Isključi prikazivanje slika

19

ned

11/17

Nibiru

freshcayg.blog.hr

Danas će puknit Nibiru u ovu zemaljsku balotu, i sve će se strest, i onda će bit mrčina, i svi ćete nestat ka dinosavurusi.

Jel se vama nekad učini da je ovo brod luđaka, mislin ovi blog prije svega, a onda i cila balota, da svićon tražiš nemoš nać pametnog čovika.

Saće antifašisti još malo počet srat o Božiću, konzumerizam, bla bla bla, vjernici loši bla bla bla, biskup ovaj bla bla bla, biskup onaj bla bla bla.

Pa će naš blog prštat na naslovnici od optimističnih naslova Zašto ne volim Božić, Kako sam prestao vjerovat u bejbi Đizsa, Samo nacijonalisti i fašisti jedu sarme i odojka u prosincu, i tako redom.

Javit će se svi prigodničari, oni šta pišu uvik protiv Božića, to će oduševljeno dočekat naša sekcija antifašista i poklonika bratstva i jedinstva, pa će u vjerskom zanosu svjedočit o odricanju od svih tih zaostalih običaja, polupoganskih rituala, i svega šta bi i moglo činit imalo nesuvremenima.

Na koncu kad se dobro ispljuca ta kršćanska zatucanost i sektaški pristup proslavi blagdana, će se u duhu ekumenizma sitit Stoičkova i vikat Hristo se rodi, tako da Stoičkova moremo smatrat kohezivnin faktoron prije svega, on povezuje naše antifašiste s njima samima.

Čuj da Nibiru, ako pukne priživit će samo Joža Manolić, žohari i jedna blogerica.

Sve ostalo će otić u prah, pepeo in kri, onda će ta blogerica shvatit da o njoj ovisi budućnost ljudske vrste i da se mora oplodit, pa se Joži Manoliću neće moć dignit i onda će se morat oplodit sama, pa će ić tražit Domenica jer je on sigurno isto priživija, jer on stalno čeka taj smak svita, pa se sakrija u podrum.

Pjesnička sekcija će održat poetsko večer pod nazivom Nibiru, Nubiru pusti me na miru, jedan od pjesnika će imat histerične ispade, pa će ga ona blogerica šta je priživila zvat, i uvalit mu sisu u usta da muči.

Onda će svi skupa ist ćevape i slušat priču o jednom od mnogobrojnih srpskih junaka, pa će se neko sitit i reć Ajmo se slikat, i onda će učinit selfi kojim će dominirat sisa od blogerice koja je priživila samo da more onom pjesniku uvalit sisu u usta.

Eno su uapsili Roberta Mugabea, on je bija diktator, ljudožder i prijatelj od druga Tita, došla mu je glave njegova Jovanka, šta se zove Grace, ka Grace od Monaka, šta se prije zvala Kelly dok se nije udala za tog Monaka, ona je umrla pa je boli điđi za tog Nibiruja.

Tamo u ti Zimbabve di je ti Mugabe i njegova Jovanka, svi su milijunaši, tamo svaki seljo ima više dolori nego Domenico, žvaka u Zimbabveu košta sto trideset osan milijuna dolara, pa bi Domenico jedva moga kupit kvarat žvake.

Ko zna more bit da će Nibiru bit milostiv i precizan pa pogodi antifašiste, Jožu Manolića i tu Jovanku šta se zove Grace, a nas druge pusti na miru, vidit ćemo iden sad vidit ima li štagod za izist.


14

uto

11/17

ambalaža

kakotikupus.blog.hr

ka san ja bija mali, o da postojalo je i to vrime, mater bi me poslala u dućan kupit paštetu, marmeladu nisan kupova jerbo ju je ona radila. tamo di san živija postoja je jedan jedini dućan u krugu dva kilometra a za sve šta nisi moga nač u dučanu, ka npr. brokve, mora si ić u split. kad bi doša u dućan onda bi te oni barba ili teta pogledali i pitali 'šta'š ti mali?' rečeš in da oš 20 deki paštete a oni dignu važ od dese kila, okinu komad karte o'cimenta, stave na vagu i sa žlicon zagrabe u oni važ i bace na vagu. kad bi tija više uzeli bi kacjolu i bokun veči komad karte o'cimenta. kad se vratiš doma mater to pritramaka u tegle a kartu o'cimenta baci u špaker. čak je i perlica janjetin mota u kartu o'cimenta. poslin je doša bili rezani papir al princip je osta isti.

e danas je drugo vrime. nema više karte o'cimenta. danas je sve pakirano u svoju zasebnu ambalažu, bilo papirnatu, metalnu, plastičnu ili u celofanu. i sve bi to još bilo dobro da moš bacit u špaker ali nemoš, niko više nema ni peć na drva a kamo li špaker, a i te peći na drva su postale finćukaste, sa se više ne lože drvima nego brabonjcima tako da nemoš bacit uj ni kartu o'cimenta.

sve bi se to još nekako i probavilo kad se ne bi stvaralo toliko smeća, a smeće znači zagađenje okoliša, a više smeća znače i veće troškove odvoza i zbrinjavanje, a zbrinjavanje opet znači i veće troškove za ekologiju itd. itd, eto, tili su nas i čipirat na smeće, samo je pitanje dana kada će sve to postat porez. a toliko smeća se stvara samo iz jednog razloga, zbog ljudske znatiželje. naime kad ditetu kupiš kekse u plastičnoj vrećici onda ono najprije napravi onu musavu facu u stilu 'a šta si mi ovo kupija?' e a kad mu kupiš after eight onda je cilo ozareno jerbo najprije mora skinit celofan da bi došlo do kutije, kad dođe do kutije onda unutra vidi dva manja uloška u kojima su, opet, u manjim, zasebnim pakiranjima upakirane čokoladne pločice punjene pepermintom i dok dite do njih dođe želja i znatiželja samo rastu. da mu iste te after eighte staviš u plastičnu kesu imalo bi isti onaj izraz face ka i kad mu doneseš obični keks, e ali kad keks upakiraš ka i after eight onda opet imaš ozarenu facu diteta, ostala pakiranja da niti ne spominjem, jebate samo šta svaki ćevap nije umotan u celofan.

kako bilo, ali ko za marendu nije jia murtadele u karti o'cimenta i sira ementala na puntiželi ne zna šta su gušti. jebeš ti sve ovo u celofanu.

08

sri

11/17

Fortnite-besplatni PUBG

jasampepi.blog.hrFortnite-besplatni PUBG?

Epic Gamesu, tvorcu Fortnitea, očito se dopala videogra PlayerUnknown’s Battlegroundsa pa su pripremili Battle Royale igru. Naime, Battle Royale je svojevrstan mod Fortnitea koji je izašao kao zasebna i potpuno besplatna igra 26. 09. za PC, Xbox One i PlayStation 4 konzole.

Ovaj PvP mod u kojem sudjeluje 100 igrača, a pobjeđuje samo jedan, preteći će PUBG u barem dvije stvari – ranije će stići na konzole. Doduše, Epic Games je obećao da ne namjerava prodavati nikakve iteme koji bi dali prednost kupcu naspram ostalih igrača, no ipak se ne namjeravaju odreći novca kojeg bi mogli zaraditi na kozmetičkim sadržajima.


Što mislite o Fortnite?Hoćete li zaigrati?

04

sub

11/17

misečina obišena visi

kunigunda.blog.hrObisija se misec i to puni
osvitlija more, približija mi Brač
sa dvi drvene štipunice
pričvrtsija ga nepoznati neko
i ostavija da visi
dan.........dva

slika je nepoznatog autora s neta

30

pon

10/17

Vrijeme i AI

astrosailor22.blog.hr

Sjećate se kad se baka bojala dotaknuti televizor, jer da ne zna
upalit/ugasit, pa ste morali bit u 18:30 kod nje da bi mogla gledat Santa
Barbaru? Jeste li se tada pitali što će se morati desiti, kakav napredak
doći, da bi vi sami bili u sličnom položaju?

Nije stvar samo u tehnici, nego u nezainteresiranosti da se shvati-kad
dođete do tog nivoa znate da vas je vrijeme pregazilo.

Do nedavnog objavljivanja zadnjih napredaka u umjetnoj inteligenciji, AI,
nisam si baš mogao zamisliti da bi me nešto takvog moglo snaći, ipak kao
fizičar dolazim stalno u aktivni kontakt s novom tehnikom. Ali AI ima
potencijal da nema ništa s "našom" tehnikom vrlo brzo, nego da bude "njihova"
tehnika. Gdje će "oni" biti izaslanstvo Vanzemaljaca... Hm! A možda je baš u
tome štos? Ne da se putovati kroz Svemir brže od svjetlosti, ali postoji
način za širenje svoje civilizacije bez da radiš generacijske svemirske
brodove: Uradi sam svog Vanzemaljca!

To bi onda bilo ovo što sada radimo sa AI. Radimo AI a zapravo proizvodimo
Njih!

Ups. Vidi se da sam teorijski fizičar, zanijelo me odmah i iza SF. Mea
culpa. Usput, na kineskom "Ai" znači ljubav, ne čudi da upravo oni grabe
prema tome tako brzo, Zapad je već par stepenica iza, a da nismo ni
svijesni toga. Uskoro ćemo svi od njih kupovati internet i elektronske
usluge, ako se brzo i još brže ne opametimo i sami ne uložimo više novaca u
ta istraživanja.

Jedan lijep primjer kako nas vrijeme doslovno gazi je jučerašnje
pomicanje sata: pred (dva)desetak godina je to bilo popriličan davež, jer je
trebalo pomaknuti ručno svaki sat i uređaj u kući. Koliko ste ih pomaknuli
jučer? Na štednjaku ili nekom sličnom još neumreženom uređaju, a sve ostalo
se samo sinhroniziralo, niste ni primijetili, jelda? A sat ako i imate više ne nosite,
kome bi trebao pored smartphone-a. Pregazilo ga vrijeme. Tika-taka.

29

ned

10/17

7. Značaj davanja, neprocjenjiv je!

ottogrunt.blog.hr

Dajemo, i primamo, na istoj ravni!

28

sub

10/17

13.a Tek put!

ottogrunt.blog.hr

Što je pogreška, znamo li,
tj. kada je prepoznamo,
ona postaje iskustvo!

Statistika

Zadnja 24h

9 kreiranih blogova

293 postova

546 komentara

279 logiranih korisnika

Trenutno

8 blogera piše komentar

25 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

impressum

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se