Zokine Kronike





Kornjača bez granica

E jbg bog nisam ni krenio pisat post, zazvoni mi telefon. Pa jebemu krv koji kurac me zovete dok pisem post, i ajd javim se kad ono neka baba smrdljiva oče mamu, koja je na poslu, pa onda mora mene jebat sa svojim pitanjima. ajd bježi baba, šta te boli kuk kak mi je u školi il jel slušam majku.

Htio sam se "osvrniti" na svijet u kojemu živimo, nema više mnogo normalnih ljudi, ja i još možda par, a čak su i babe i dedovi postali agresivni. Prokleti fosili škorpiona, stalno seru u moje vrijeme, a sad oš pomoć da pređe cestu dobiješ torbom u glavu, što nebi bio problem da baba ne nosi u torbi tonu nalaza i rengenskih slika pa te tri dana boli glava.

Bez jebemti ti dođe djeda neki naizgled bespomoćni pa ti uvali High kick u glavu zato što si mu uzeo zadnje pivo u trgovini prije 5 godina. Sve vam djeco moja oni pamte. Nema tu zaboravljanja, tu i tamo se desi neki Alzeheimer, al rijetko. Ti fosili usrani vam žive ko kornjače na Galapagosu. Neće vam oni umrijet, a-a, kog bi zajebavali da umru.

Na šta se svodi život penzića? Svako malo zivkaju da vide di je penzija, jel stigla, pa onda ako nemaju unuke za davit svojim bajkama, onda odu na ulicu nađu svoje godišnjake huligane i crtaju grafite. Ne šalim se, nedavno ja idem kuč od bake, kojoj sam nosio kolače i usput sam vidio vuka al otom po tom, i vidim ja neke bandite. I prolazim, pravim se ne obračam pažnju, razmišljam o pecanju o mesu na ražnju, kad ono vidim ja sjedu dlaku.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Babe nekad i danas...

U bokte mazo šta je ovo pomislim ja kad se ono okrenu svih 16 babaca sa palijama, lancima, bokserima, oklagijama, tapetama, tepisima i metlama u rukama. Mene trnci prosli. Sta cu sad, nemos vise ni babcima pobjec... eee nije to ko nekad, da babci nemogu trcat jer imaju slomljene kukove.... danas svi imaju umjetne, nezahrđale pa vas vijaju do nemetina jer ste bacili čik na pod. Proklete ekološki osvještene komunjare.

Bog vam svima dao sreće zdravlja i da riknete prije nego postanete babci i maltretirate djecu okolo

29.11.2007. u 20:51 | 8 Komentara | Print | # | ^





Klokan

I tako jos jedan dan umalo iza mene. Normalno da je bio dosadan ko svaki drug, prvi, treči i drugi.

Prvo se probudim u pol osam, tj probudi me brat jer mu je slučajno neka enciklopedija od knjige iz povijesti ispala meni na glavu. Al nea veze nisam se ljutio sam sam ga lupio. U skoli jebeno dosadno, posvadjo se s onom droljom iz informatike. Kućkinjo mi najavila odgovaranje za petak i danas me pitala. I još k tomu mi rekla da sam drzak. Pa majku ti jebem ja drzak. Nabijem joj stalnu memoriju na Algoritamski program.

Umalo pa cenera sam moro ostavit u knjiznici, jer kasnim samo mjesec dana s nekim selinđerem i lovcem lukom u žitu. Pa majku ti jebem zas su izmislili te zakasnine. Koji ce im to kurac osim da siromasima poput mene pare zalapaju, jer ovi tatini sinovi knjige odma vračaju.

Nego da se vratimo na temu. koju sam zaboravio al nema veze. U skolu sam moro ić nekim tramvajem, bokte pito iz kojeg stoljeća, valjd se isus u njemu vozio do betlehema. Baba na biciklu nas je pretekla i uvalila nam srednjaka ali sam joj ja muški uzvratio sa dva srednjaka. Baba nije bila zadovoljna htjela se kurčit i tjela pokazat dva srednjaka i zaboravila da vozi bicikl i zabila se u stup.

Pa vi iduči put idite biciklom. toliko za danas jer sad moram ič učit jebeni grči!!!

P.S. Ako se netko požali na svoju školu il svoj razred, osobno ču im oči izvadit tupim makazama...

Čao.

28.11.2007. u 20:28 | 7 Komentara | Print | # | ^





Ma jebo te Ville Vallo

Ja još nemogu shvatit da postoje ljudi, koji ŽELE PISAT ISPIT???

Jebote pa kud ovaj svijet ide, sve ošlo u tri lijepe picke materine! U jebenom razredu na prste dvije ruke mos izbrojat koliko ima, ajmo tako rec, normalnih ljudi. Ostatak il su fikusi il su toliki streberi da ih mozete prepoznati na Google Earthu.

Danas bio najavljen test iz Biologije, i posto neki nisu kontali ovo ono bla bla, mi se zalili profesorici na bolove u zelucu i ona rekla da ce moc odgodit test za TJEDAN DANA, ako se svi slažemo a ko ne nek digne ruku. I sada svi normalni bi pomislili da je test odgođen nema rasprave i tak to. To sam i ja mislio dok nisam ugledo ruku jednog jebenog pederskog streberka iz Kešinaca!!! za njim samo, ko komunističke crvene zvezde, se redaju ruke. Na kraju balade pet ruka bilo u zraku. 5 RUKA i 32 para očiju otvorenih ko ciganka, nemogu se načuditi koliko retardiranih budala postoji.

Pa jebemu mater, šta svima treba posebno objašnjavat da se ovakva prilika samo sanjati može? Jebes mi majku ak ne poludim u ovom razredu. Ovaj zna cijeli periodni napamet, ovaj ti izrecitira PI dok si reko keks, ovaj pak zna koliko je dugačko debelo crijevo medvjeda ako se oduzme tanko crijevo lisice i da ne nabrajam više.

Jednostavno sam nanerviran .... "paaaa mi dooođeee da teee još jeeednom piiitaaaam jaaaaa"... ima li tu ko normalan?

27.11.2007. u 14:38 | 22 Komentara | Print | # | ^





Antuntun



Grigorova verzija:

KAKO ŽIVI ANTUNTUN

U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.

On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.

Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.

Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.

Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.

Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.

Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.



Mora da ste čuli za ovo moje djelo, jer to sam ja napiso za jednog prijatelja, jbg čovjek bio bez inspiracije, rokovi ga pritisli a moro je nes izdat inace bi CIA i američka vlada napala na njega zbog urote protiv komunistički opredljeljenjih rakova.

Daklem, ja bi tu htio malo pojasniti neke stvari koje sam skonto da se pojavljuju pri čitanju, čini mi se da je moj dobar drugar Grigor V. (zbog zaštite svjedoka samo prvo slovo prezimena) Uredio neke djelove, valjd me htio zajebat il neš al nema veze, oprostio mu bog mogla bi i ja pa eto, bokte mazo, opraštam mu, i moj brat Robert također.

Prava verzija:


KAKO BUREK JEDE ANTUN TUN?

U 158. selu
živi Antuntun
U njega je malko
neobičan kljun

On burek svaki
Da svojoj svraki
Kuću od židova
Vilama gradi

Kad se jako smrači
On beži svome čači
I u lonac trpa kokoš
Da ne igra Okoš-bokoš

Ako je jelo slano
On ga šuta
Ako je slatko
Mama mu je žuta

Na livadi oči
ogradu krase
A tata mu je od
tuljana divlje prase

On guske hrani ciglom
A s posla ide biciklom
Kruh sam sebi kuva
I pečenku od muva

Kad kroz žito ide
Gače mu se vide
Mali crnac jede kruh
Da ne dobije bruh


Malo razmislite o ovim mojim izvornim riječima pa tri puta promislite, recite mami i tati i tek onda komentirajte!

26.11.2007. u 20:55 | 12 Komentara | Print | # | ^





Izbori!

Evo post posvećen izborima 2007. godine!

Dakle, kako bi rekao jedan mnogo cijenjeni Amerikanac, jer svi znamo da su od tamo pametni ljudi, Kićo Slabinac: " Moj Osijek pun je plakata"

Na putu do škola vidim jedno 5313 plakata, i još ako je lijepo vrijeme može se dobiti par letaka, a još ako su dobre volje pa dijele, ne gine nam pivica i kobasa. Malo malo pa neko radi neke koncerte, HDZ - Prljavci, HDSSB - Crvena Jabuka, HSP - We Come One itd. To je mnogo dobro i lijepo bude tak lijepo da bi htio da izbori budu jos godinu dana, makar moro svaki dan iz postanskog sanducica vadit letke i slusat one kombije što idu ulicama i krevelje se: " HDZ zna!"... pa vidim da bas i nezna kad je dosadan... pomalo ko Jakob al ajd.

Da ne pominjem reklame na radiju: "ulaz na premjeru filma (neznam kojeg) je slobodan, Branimir Glavaš nije!" i kako da sad ne nagovorim mamicu da glasa za Generala Gulaša i HDŽOPOPDSBLSPČĆ?

Nijedne školske godine nisam bio ovako dobro opremljen, kemijske, olovke, upaljači, šuškavci i kape... i moj brat Robert i sestra Barica također.

Meni se čini da ovi iz HDZ.a vide duplo, pa valjd zato misle da su toliko napravili, jer su na TVu stavili da je na koncertu Prljavaca u šatoru na srednjiki bilo 10000 (desettisuća) ljudi?... hmmm ja bio tamo i mogu na valovima tajaninog stomaka prebrojat da ih je bilo manje od 2500... dakle vidi se da ne lažu!



Eto tako a sad odite i mami i tati recite da glasaju za DSŽ (demokratska stranka žena)

25.11.2007. u 14:14 | 12 Komentara | Print | # | ^





Ko je izmislio keca? Da ti se majke najebem

Ajd steram sve u kurac, jebo majku i fiziku! Da ga jebeš ta me fizika ubija, sta me boli kurac kojom ce brzinom tijelo pasti sa koje visine ako je kruh poskupio? ili kolika je akceleracija crvenog fiće dok ga gazi tenk?.

Ma jebo to, vratimo se na stvar.


Dakle ja dobio prvog keca i sad ja malo razmisljo i doso do zakljucka da je ocjena 1 nastala u Tađikistanu,



Dakle Jedinica je nastala u državi imenom Republika Tadžikistan, ¶C<łC@88 ">·8:8AB>= ili Džumhurii Todžikiston.

To su zapravo dvije riječi: jed + inica. Riječ Jed ima korjen u staro turskom jeziku što znači voziti ili dovoziti, dok riječ inica potječe iz latiskog sto znaci drvo, drva.

Zaključak: Jedinica zapravo znači dovoziti drva!


Naravno da to ima smisla, jer su stari rimljani vjerovali da ako imaš sve jedinice u školi, osobito srednjoj, onda možeš dovoziti drva ljudima, što se jako cijenilo. Tada je čovjek koji je dovozio drva, drvovoz, imao plaću oko 7553.36 Zimskih kapa, što vam je oko 15 konvertibilnih maraka.

Zato, nemojte patit ako imate jedinice, jer ćete uvijek moći voziti drva okolo!

22.11.2007. u 14:40 | 12 Komentara | Print | # | ^





HHA i kompanija, Slavija

Eo da ja napisem putopis o jucer.

Bilo je odlicno, Hip Hop Ambasada (Veca, Buda, Spitt, Pikle i Demjan) Su zapoceli i repali sta ja znam negdje oko pol sata bez stajanja. Svaka cast likovima predobri su, sve su sami smislili i podloge i pjesme, ak neko misli da moze bolje, nek se javi pa cu mu poslat pjesmu pa ce vidit da nemoze!

Poslije njih su svirali "Dreadnought" tu vam spadaju Matija Markovic, Golub, Suhic i Nikolic i decki odlicno sviraju, sam da su maaaalko poznatije stvari svirali al ono, lijepa sutkica se dala napraviti, u kojoj sam skoro zube pogubio, sve u svemu svaka cast i vama

I na kraju veceri, kad su ostali samo najhrabriji, dosli su We Come one, u svojim preludim kostimima, uzeli trube i poceli trkeljat. Mnogo dobri, svaka cast na ideji bilo je malo Skore i Josipe lisac.ž

P.S. Oni koji nisu bili, jbg ko vas jebe

20.11.2007. u 13:48 | 9 Komentara | Print | # | ^





Posljednji ručak

Eto upravo sam došo sa posljednjeg ručka. Ekipa snova, točnije (abecednim redom): Ja, Leon, Mazur i Plečić, uputila se po maziji i snjegu, prema prostorijama Hrvatske Stranke Prava, i tamo smo dobili kapu, suskavac, 2 upaljaca i 2 kemijske.

Poslije toga smo ošli kod Leona na čobanac, tamo se przili nekim pistoljem, igrali pikado, smrzavali se i igrali pikado.

Leonov stari i stric, napravili mnogo dobar čobanac, a mi smo skužili da se kaže čobančiranje ( kao roštiljanje)

Nakon par sati, čobanac bio gotov, mi se nažderali ko krmače, i još jeli neku preeeeeeejeeeebeeeenooodobru tortu. To je bilo prilikom leonovog rođendana, svaka čast čoeče, zivio ti nama još toliko.

Mnogo dobar dan za sada.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Pozdrav Somu, Leonu i Zurmi

17.11.2007. u 15:53 | 19 Komentara | Print | # | ^





Obavijest!

Obavještavam ili obavješćujem sve korisnike GPP-a da je u 541. Policijskoj postaji, na temelju svjedoka, vrlo iscrpnim i dugim ispitivanjem utvrđeno da je vozač, poznat kao "Brko" mnogo neuljudan prema osobama koji nemaju kartu, te da ako niste toga svjesni, možete ostati bez bubrega, štitnjače pa čak i limfnih čvorova.

Zbog vaše i naše i vaše sigurnosti, izradio sam ovaj fotorobot:

Image Hosted by ImageShack.us


Eto dakle ako vidite ovog čovjeka, obratite se najbližem tisku, kupite kartu i uđite u tramvaj, nabivši mu neponištenu kartu u oko pri tome pritisnite neke od onih tipki tamo i po mogučnosti, otvorite vrata svim ljudima svijeta koji čekaju na stanici bez karte.

16.11.2007. u 22:57 | 16 Komentara | Print | # | ^





Ako može i Šemso mogu i ja

Jutros me sat toliko ujebo jer nije zvonio pa sam se probudio točno u 7:23 i nemilo gazeći sve šta sam stigo spremio stvari i uhvatio pravac - tramvaj.

Izašo van iz zgrade i kontam si nes mi cudno... Bokte mazo kad ono snijeg, a jebo sam majku onom sv. Iliji koji kurac sad on šalje tu nege bljuzge, bokte mazo dok sam došo do tramvajske, noge su mi bile mokre do grla. A ja fino u svojim najkicama, koje se polako raspadaju, samo gazi, nema milosti.

I tako došo u školu i pisali testis iz fizike, nisam imo pojma ko inače, od neke cure iz A razreda uzajmio šverc, i pod testom prepisivo ko manijak: "kao maaaanijaaak maaaaanijaaaak..."

Grčki sam prespavo ko krmača, odskakuto na trajvan, tamo ugledo kolegu leona i žapera, i zaputismo se kuči.

Eto to je taj jebozovni dan, sad slušam J.S. Bachov Kanon u D.duru, veoma dobra glazba.

P.S sa kolegom vinca sam sklopio pakt, pa smo sada službeno Kmicomrzice oliti rasisti. To vam je dobro za tijelo i duh.

aj sad čao.

15.11.2007. u 16:12 | 12 Komentara | Print | # | ^





Dođoh, vidjeh, dobih upalu mišića

Dragi slušatelji radija Donji grad i šire okolice.


Ja počeo trenirat neki tajlandski boks, tam vam je to u policijskoj postaji. Jao brate bole me ruke kad ih pozelim podic, kontam si da sam dobio trhuoslukelopsihofizu trečeg jajnika bubrežne podžlijezde očne jabučice. Mnogo je to dobro pogotovo ovi žuljevi na tabanima od parketa koji se izdigo ko Himalaja, a da ne govorim da mi ruke polako trunu od onih miomirisa iz rukavica, nije da smrdi... recimo to kao, molim boga da beki zine da uhvatim zraka malo.

Tu ovaj čiko njemu ufuro svoj taban da ga pošnjofa kontate?

E sad upravo gladim kvrgu na nozi veličine jajeta, sve to zbog viška kalcija (Ca) u nogama F.Merdića, pičke koju sam krivo udario i bolit će me dok se ne udam.

U pickumaterinu danas sam piso test iz hrvatskog, neke picke omamine, zvučni bezvučni konji, zubnonusneni puževi, Dentalne kornjače i Labijalni mufloni. I k tomu još sam morao znati sve definicije jaaaako važne za povijest čovječanstva.

npr. Jezik je apstraktan sustav znakova i pravila po kojima se ti znakovi kombiniraju


E to će vam trebati ako jednoga dana budete ulazili u tramvaj i ne budete imali kartu, te vas vozač upita: "mladiću što je to jezik?" e onda vi lijepo odgovorite, i možete se voziti beskrajno mnogo jer je Hrvatska zemlja edukacije i znanja.

13.11.2007. u 19:39 | 8 Komentara | Print | # | ^





Bokte mazo

Danas, kao i svakog ponedjeljka... ili kao i svakog jebenog dana (osim subote i nedjelje i Uskrsa i Božića i tak toga) sam moro u jebenu školu!

Daklem, probudih se u 7 i neš sitno, i sjetio se da moram spremit stvari... u jebo majku bilo je leševa, bratu sam tri puta stao na glavu, i polomio mu 3,5 kosti. Opet mi je pred nosom pobjego poluprazan tramvaj i onda sam se sa klošarima moro gurat u nekom idućem.

I normalno u školi me jebu svi, počevši od Vinca, koji me ostavio u nemilosti klošara i štrebera do Vrane koji je otišo odma za njim. Tako da sam cijele odmore provodio pušuči za vratom kolegi Borisu Ravnjaku a.k.a Bobo sa CNO-a.

Naravno da pod velikim odmorom nije bilo nikoga normalnoga u tvrđi osim par seljaka koji su onako bez pardona žicali i do 100 €... Jebemu majku... di im je sram? Kak to sad u zadnje vrijeme ljudi se pokvarilil a HDZ zna???... jebo majku nemoze to tako. Ljudi de nemojte klosariti, ne dok su izbori. Kako cemo tako u Evropu?

E pa na to pitanje odgovara Ivo Sanader. Ulizivat ćemo se svim seljacima, Slovencima ćemo dat more, šta će nama? Srbima ćemo omogučit da uzmu koji god dio Hrvatske oće, pa jebemu jesmo mi dobri susjedi ili ne?

SVE SE MORA DIJELITI.


Ne trpim kad TRAMVAJE voze neki nesposobni, needucirani neškolovani ljudi, koji su do jučer podmazivali tračnice vlaka ili provodili bežične kablove. Za vozača tramvaja se nemože školovati nešto posebno! Morate imati onaj filing, osjećaj da kad idete preko skretnice ne odete lijevo nego desno. Ako ikako želite postati vozač ispunite ovaj test

1. Jeste li svaki dan nadrkani?
2. Boli li vas kurac oče neko zakasnit u školu i pri tome dobiti 6 neopravdanih jer ide iz Višnjevca?
3. Biste li pogazili vlastitu baku ako bi slučajno prešla preko pruge po crvenom?
4. Jeste se ko klinac volili zajebavat s tipkicama?
5. Neznate koliko je 2 + 2?
6. Ne volite burek?
7. Jeste li gay?
8. Niste skontali da nema broja 4.?
9. Tolikio ste glupi da ste išli provjeravat jel ga ima?
10. Sad vam više niš nije jasno?


E ako sve ispunjavate uvjete, možete se kandidirati za vozača tramvaja.

Potrebno je priložiti potvrde o završenom fakultetu. Najmanje 6 fakulteta, ne broje se 3 ista, max dva ista.

12.11.2007. u 15:28 | 0 Komentara | Print | # | ^





Najava: 19.11. SLAVIJA

Evo za one koji neznaju, mi se trudimo da takvih bude što manje, u ponedjeljak, 19.11 znači onaj tamo ne ovaj neg onaj kuzis onaj poslije nedjelje 18. u Muzičkom Centru Slavija ilitiga Ex Kino Slavija iliti samo u Slaviji HSP organizira nekakav koncert, između ostalih nastupaju HIP HOP Ambasada.

Sve osobe spola koji neznaju vozit auto kak spada (čitaj ženske) neka povedu mnogo svojih prijateljica za mene i mog kolegu i suradnika i prijatelja i brata i sestru Šargača :P. Koliko sam ja čuo dernek počinje oko 8 al tu će još sigurno biti izmjena pa posjetite još koji puta.

Biti će mnogo dobro.


P.S za sve gladoše, HSP u subotu organizira djeljenje ćevapa, pa navali narode dok ima... neće biti mnogo al ajd.

Budite pozdravljeni.

Image Hosted by ImageShack.us

11.11.2007. u 01:03 | 4 Komentara | Print | # | ^





Slike iz Cinestara

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Slika 1. Vrana, Vinc Stewo i Ja
Slika 2. Stewo, Ja, Vinc i Vrana

Uslikano vještom rukom nekog od nas četvorice, uz poglede čuđenja okolnih prolaznika, onih teta u epileptički odabranim bojama te ljudima u kafiću.

Kad g. Vinc skine video budem i to stavio.

čao i eo vam tramvaj


10.11.2007. u 18:20 | 2 Komentara | Print | # | ^





Zašto tramvaj?

Mora da vam je čudno što imam tramvaja na blogu. E pa to nije ni najmanje čudno jer nitko od vas nema pojma da su tramvaji simbol hrvata i naše razvijenosti i mentalne nestabilnosti. Tramvaji su jedna dobra mala bića koja vole ljude vozit okolo bezveze svaki dan dok im za vratom sjedi nadrkani šofer koji poput mutavog psihopata zvoni bez nekog nama normalnog razloga.

I tramvaji vam tako besciljno idu u krug, putuju ko muve bez glava, samo po tračnicama i gore su nakačeni na one špage. Mnog ljudi misli da kroz te špage ide struja ali su u krivu. Tramvaji vam zapravo vise na tim špagama da se ne prevrnu ali kad se zagrebu onda nekad znate vidit one kao iskre gore što je potpuno normalno ako ste vani.

Normalno naša republika nemože niš dat besplatno, neš su pričali udžbenike besplatno ovo ono pa ćemo svejedno morat platit kad obilježimo šta imamo za zadaću, tako se i tramvaj mora plaćat. Prije je bio oko 6 kn pa sada se ta cijena popela na vrtoglavih 8 kn u trajvanu, a 7 na kiosku. Dakle ako nemate kartu vozit se možete samo na biciklu ili se švercat, što nije dobro ako naletite na tetu koja je bjesna jer se udebljala 3,45691 kg pa je ljuta toliko da bi vlastitoj mami i njene bake ujni naplatila kartu za Azerbajđan.

E ako vas ona uhvati onda morate platiti 150 kn + 8 kn za kartu.


.. znači oko:
150
+ 8

158,6341


...a za te pare možete iči vlakom do Zagreba i nazad... i još vam ostane za tramvaj od kolodvora.

E ali HDZ se sjetio, pošto je općepoznato da oni uvjek sve smisle, izraditi tzv. Mjesečne karte, što znači da se možete voziti onoliko puta koliko taj mjesec ima dana, tj ako je veljača onda svake 4 godine dobijete gratis vožnju, zato se i zovu Mjesečne karte.

Radi vaše informacije, par savjeta što učiniti ako prepoznate tramvaj:

1. Tramvaji su vam inače plave boje osim kad je hladno pa se obuku toplije.
2. To su uz poneke žene, jedinia vozila koja se teturaju po tračnicama uz cestu
3. Čujete kak vozači neprestano trkeljaju ono zvono da vas slučajno ne bi udarili na 10 m
4. Kad zatvaraju vrata upali se crveno svijetlo i počne pištat.

Ako ste sigurni da ste svih 16 koraka dobro proučili ( znači svaki korak 4 puta to je 4 x 4 ili 4^2 ili 16) onda možete ući i voziti se.


UPAMTITE: Nemojte se švercat ak neznate kako


Evo tramvaji imali fotosešn:



10.11.2007. u 12:43 | 0 Komentara | Print | # | ^





Reci “I„ za Interliber

E radni narode ja i malobrojna ali vesela družina se vratila iz pohoda na Zagreb, tj njegov "sajam knjiga"; moš mislit...


DREAM TEAM Ove akcije:
1. Antolović Zoran
2. Vranić Domagoj
3. Marin (Stevo) Peranovic
4. ali ne manje važan Josip Vincetić



Naravno morali se probuditi u 5 da bi pred školom bili petnejst-do-šes i onda se utrpali u buseve. Čak smo ošli 23,564 metra kada se vozaču autobusa ispriječio okrutan, vrlo nasilan i krajnje bezobrazan znak u obliku trokuta. Vozač je razumljivo postupio, izašao iz busa i ladno okrenio znak, te nastavio pol metra kad je u neš udario... U tom trenutku sam mislio da ču završit ko Toše (rip)

Dođosmo u ZG tak oko 10 pol 11 i jedino nas, IKG-ovce, ostavio sa Istočne strane dok je ostalih 131600 učenika iz 320 škola ostavio sa druge, par kilometara udaljene, zapadne strane...

Nakon pola sata čekanja krenula je naša nova avantura u pohod na zagrebačke ulice. Sa one, zapadne strane, našli smo druga Stewu i s njim se lagano, trajvanom, zaputili prema trgu bana Jelačića. U konzervi od trajvana, sa natpisom "zabranjeno pušenje u kolima" vozikasmo se nas čet'r jedno dobrih petnejst minuta kroz brda i doline.

U trenutku stizanja na sam centar centrova ove centralističko centrirane republike, centralnom simetrijom smo se centralizirali do McDonaldsa, ne to nije onaj reper od prošlog posta. Tamo se mokri do čarapa i pol kože polako sasušismo i požderavši big mek menije punih želudaca krenili u nepoznato.

Nekome od silne ideje palo je na pamet da bi mogli u Cinestar, kino s pet zvijezdica, baš... Naravno nismo imali u planu kupiti kartu, nego nam je Huligan Vinc@ić razjasnio da ćemo se švercat. Kad smo stigli, pogledahosmo popis i u planu su nam bili neki filmovi koji su par desetaka minuta daleko od našeg, ondašnjeg vremena. Popesmo se gore, napravili dva kruga i vratili se dolje.

Tu je počela nevjerica... Sva tri člana, osim mene, su htjeli kupiti kartu, dok sam se ja muški usprotivio toj feminističkoj ideji. Nekako sam ih nagovorio da slijede moj put i skoče za vrat nekom tipu koji je čeko u redu za kartu, saznavši informacije u kojoj se dvorani i kada odigrava film, krenili smo gore. ALI... tamo nas je čekala teta sa plavo bijelo crveno žutim odijelom koja je gledala karte, koje naravno nismo imali. Brat, kolega i suprug Stewo nas je uputio gore, pa dolje ali sa druge strane na kojima su vrata koja vode u isti prostor kao i ona na kojima je dotična žena.

Tako smo se naš 4 ogrebli, ušvercali i prošvercali sami sebe u Cinestar. Uđosmo na film Resident Evil. Po početku Vinc i Stevo skidaju patike, na opče negodovanje mene i vrane, i naših dišnih putova. Onda su krenili pozivi Stevinog, pobožnog ali agresivnog, razrednika koji nije imo pojma da je ovaj svjetlosnim godinama udaljen od Sajma. Nakon što mu je Stevo objasnio da je kod svog brižnog strike, lagano živcirajući se opustio i već nakon pol sata filma počinju sranja.

Iako nemirni, nismo imali neugodan posjet čovječuljka sa palijom i svijetiljkom koji bi nas istjerao van. Napominjem da su vinc i stewo kartali belu dok se odigravala vrlo bitna radnja filma, naime vrana (ne onaj naš nego ptica) je kljucala oko nekom tipu. I u tom trenutku je kolega vranić (da onaj naš vrana) ugledao čoeka koji promatra to kljuckanje sa nadljudskim naporima. Nakon petnejst minuta vrištanja, kljucanja, valjanja, kuvanja i mješanja dolazimo sebi i taman za oko cirka pol sata završava film. Onda se zaputivamo ili zapućujemo put negdje gdje god. Naravno nije izostao MC Donalds normalno...

Žrtve, par hamburgera i nešto kole rezultiralo je sretanjem kolege Sarića na Trgu Bana Josipa Jelačića tamo kod fontane di cigani onaki smrdljivi vade sitne ali ne zato manje važne zlatne kovanice, vrijecne 10 lp. Nekoliko minuta časkanja i pojavljuje se mutna sa svojom ruljom bijesnih učenika jezične gimnazije koji su nemilo sa njom u vodstvu, kljucale meni oči i moje perece.

Nekoliko dobrih butri me natjeralo da se okrenem unatoč bijesnoj ladnoči i tigrovskoj kiši. Par dobrih guza po ladnom vremenu zagrijalo je moje obraze koji su se nemilo ladili pod ladnočom ladnjuckavih balaca. Došlo vrijeme da se krene, prije toga posjetili Warehouse, Kiosk i ponovno Trg J.B. Jelačića ali sa drugom postavom. iz igre je izašao ozlijedjeni Stewo Peranovič sa uzeblim nosem i brutalno pothlađenim đonom, žalosno se prikljucio svojoj grupici ljudi iz Jezične gimnazije u dobrom starom MC-u.

MI, IKG boyz, zaputismo se put dvorane V.Lisinskog. Par minuta šetnje dovelo nas do Dvorane. Tamo sačekasmo ekipu iz Osijeka, klošare normalno i sjedosmo u autoBUS.

Bilo je mnogo dobro i dopalo bi se... Mogu, usuđujem se i svijesno govorim da je ovo bio jedan od boljih dana u mom životu. Šetnja po ZG-u, Švercanje u kinu s 5 zvijezdica te vožnja tramvajom sa mjesečnom iz Osijeka dakako će ostati utiskani u našem sječanju. Ako ne zaboravimo...

Uskoro fotografije... ak nema tu potražite naša prekrižena lica u kinu Cinestar tam kod blagajne lijevo.


ČAO i za kraj svima vama jedan tramvaj

09.11.2007. u 22:19 | 16 Komentara | Print | # | ^





Zdravo i odma problemi

Eo pukla me inspiracija i mal našo mjesto di bi se mogo ispucat, i sjetim se bloga, krenem napraviti isti kad me šesnejst puta tražio da mu šifu napišem, pa nevalja ovo nisam popunio ovo, osjetim kako mi bubrezi polako vibriaju i lagano mi ode sve na kurac.

Onda dođem sebi mal i polako ali sigurno to riješim i sad sam tu =)

Eo da počnemo, jutros se probudim u nadi da sam se slučajno probudio 2-3 sata prije 7, pogledam na sat i pri tome jebajući majku uraru živković svatim da je 10 do 7 i da se mogu jebat a ne spavat. obučem se i tak to šta ide krenem na stanicu i tamo mi pred nosom 3256 tramvaja lagano prođu dok se jadna plavuša sjetila da ne želi ić desno nego lijevo u svojoj novoj Opel Corsi. Grickajući burek sam joj onak ladno skreso božju porodicu.

U školi normalno kao i svaki put, kak može bit tamo, dosadno da bi rađe gledo big bradr neg tam bio. Pred latinski sam se s kolegom vincetićem lagano stisno ko govno i usro se ali sam ipak dobio 5 iz nekih-tamo žnjk konjugacija i deklinacija.

Kuč kad sam išo neki nabrijani reper sa šiltericom, koja je nimalo savijena okolo skalpira sve višlje ljude, sluša neke MC Stojane i njihvoe nove hitove, priča sa svojim metaripo kolegom kako bi mogli nekog natuč. Slušajući njihove žalopojke burek, od prije 8 sati, mi s epolako počeo vračat tamo odakle je i došo.

Kuč došo i moro gledat SF Cobru jedanajst jer niš drugo nije bilo pametno na tvu osim prenemaganja meksičkošpanjolskih dugokosih mačo bogataša sa snajperima koji vijaju jelene po africi. Lego odspavo i čuo da je malog Frodu aka Mateja Kolara avuto tamo oko podvožnjaka opizdio, polomio mu neš oko noge, i po pričama čuo da su babe, diplomirani CSI stručnjaci, teoretizirali ulaznu i izlaznu putanju auta koji je ostao bez za-život-bitan retrovizor.

Eto to bi bilo šta sam imo sutra tj prekstura dobijete doživljaje sa Interlibera. neču trkeljavat više

08.11.2007. u 19:30 | 7 Komentara | Print | # | ^

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (7)
Siječanj 2008 (8)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (17)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari ne/ne?

Opis bloga

Ko ne voli ovu kučnu cajku nek stisne stop ođe









OVO LJUDI UTIPKAJU U GOOGLE PA DOĐU NA MOJ BLOG xD:




Tu vam ja budem trkeljo... jea... ke ,ne?


Boli me veliko moe klempavo uvo jel se sviđa nekom il ne =)

Ukoliko smatrate da je Vaš blog zavrijedio da bude u linkovima na ovako kul blogu, slobodno javite :D



Lege:

Dino:
Tvrdoglavi bosanac, koji nevjeruje nečem, iako vidi svojim očima. Boli ga kurac za sve. =)

Vinc
Mališa, zajebava sve živo i neživo, slaže u sekundi, sam bi sranja radio.

Vrana
Glupan ko i svi, grafiter, neocijenjen iz Grčkog, bubrezi ga bole

Ture
Legenda, bez dlake na jeziku, odma kaže sve u lice i to cijenim! =)

Kurta
Malac koi bi čeko sudnji dan da zbari žensku

Šargi
Čoek koji se najmanje jednom u danu prosere i o uskrsu skonta foru

Hofo
Toliko je bijel da je mlijeko u usporedbi s njim, Čokoladno mlijeko

Stewo
Faking manijak. Prelegenda od lika, zhivi u Čepinu, ovaj CNO-u. S njim ak se nemoš nasmijat imaš problema ozbiljnih

Unte
Prokleti pijandura, ako vas zanima kako se poštenski izbljuvat, izbacit sve iz sebe još od prošle godine, slobodno ga priupitajte, ofkors moj zemljak Hercegovac :D

Kurba
Ovisno-neovisni kompjuteraš, skupa sa Delićem piče po WOW-u, uskoro će dobit 45 milja kuna pa če mi dat sto evra

Martin
Popularno zvan "muška kurva", taj bi sa svojom mamom zabrijo, a onda toliko isprdo starog da bi mu stara ošla u penziju. Legenda

free html visitor counters
Klikenzi

Linkovi

Zoka Design
Moj drugi blog sa dizajnima

Petrišnjakica
Pishe postaru svake prijestupne

Stewo i Ture
Blog sa kolektivnim jebanjem majki likova iz Chepina

Đuka
Nju kuje vole da ju mrze XD

Čile aka Čičak
Legenda iz moe škole, ak želite čut pametna sranja oma se terajte tam.

Buda
Ambasador dobre volje iz DGO-a :D

Dina
Nie da ju znam al ono znam ju :D

Majer
Momak iz rtf. Unatoč tome mnogo ispravan :kes

Marac
Momak ima Alzheimera, svaki dan ga ponovno upoznam. Kripl od djeteta :D

Đuka
Đevojče mnogo pametno kad oče, al ne pise blogaru više

Dino I Hofo
Neznam koji je njima al eo i oni blog otvorili

Josipa
Red-hejr đevojka iz ekonomsko-upravne škale.

Šargač
Momčilo koji voli da ne konta stvari.

Dinko
Zahiti, agresivno momčilo, potuko bi se sa papom.

Barbara
Barbara car. :D

Legenda

Ovako cu stavljati...

informacije...

važne spike...

šta imate za zadaću...

...ak bude za download ovak ce bit!

Jede mi se burek...

Nekoliko pametnih izreka:



Tko se mača lača, la kukarača
Tko pod drugim jamu kopa nos
Tko pod drugim jamu kopa sam u kući 3
Tko se jednom o mlijeko opece i u jogurt duva
S kim si ...s njim si!
Bože čuvaj Hrvatsku, ja ode u Ameriku.
"Ne jedi burek poslje ponoći"



PIČKRS:
(klikenzi za vechi komad)



Ture & Bakrena (kul su si)


Ich, Ture und Martin aka trio moronchikus


...same shit again...


Ođe ih se naguralo ko cigana... hmm.... Martin, Hudjo, Bakrena und Vinc


...isti ti klosari + Ture


Kurta d karač mašina


Šargač i jedna polovina Plečića


Huđo, Kurta i Gargamel (Šargač)


Đubar u prolječe, Kurta Martin Šargač und Vinc


Kurta und Hudjo und Rogovi


Martin und Cu (Bakrena)


Ja i Šargi aka mrzovoljni


Ja i Drolja


Kurta und Turkmenistan


Ja (labrte otvorene) und Bakrena


Bakrena i Kurta i Nečija ruka




MARKETING oma