Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Dođoh, vidjeh, dobih upalu mišića

Dragi slušatelji radija Donji grad i šire okolice.


Ja počeo trenirat neki tajlandski boks, tam vam je to u policijskoj postaji. Jao brate bole me ruke kad ih pozelim podic, kontam si da sam dobio trhuoslukelopsihofizu trečeg jajnika bubrežne podžlijezde očne jabučice. Mnogo je to dobro pogotovo ovi žuljevi na tabanima od parketa koji se izdigo ko Himalaja, a da ne govorim da mi ruke polako trunu od onih miomirisa iz rukavica, nije da smrdi... recimo to kao, molim boga da beki zine da uhvatim zraka malo.

Tu ovaj čiko njemu ufuro svoj taban da ga pošnjofa kontate?

E sad upravo gladim kvrgu na nozi veličine jajeta, sve to zbog viška kalcija (Ca) u nogama F.Merdića, pičke koju sam krivo udario i bolit će me dok se ne udam.

U pickumaterinu danas sam piso test iz hrvatskog, neke picke omamine, zvučni bezvučni konji, zubnonusneni puževi, Dentalne kornjače i Labijalni mufloni. I k tomu još sam morao znati sve definicije jaaaako važne za povijest čovječanstva.

npr. Jezik je apstraktan sustav znakova i pravila po kojima se ti znakovi kombiniraju


E to će vam trebati ako jednoga dana budete ulazili u tramvaj i ne budete imali kartu, te vas vozač upita: "mladiću što je to jezik?" e onda vi lijepo odgovorite, i možete se voziti beskrajno mnogo jer je Hrvatska zemlja edukacije i znanja.



Post je objavljen 13.11.2007. u 19:39 sati.