Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Klokan

I tako jos jedan dan umalo iza mene. Normalno da je bio dosadan ko svaki drug, prvi, treči i drugi.

Prvo se probudim u pol osam, tj probudi me brat jer mu je slučajno neka enciklopedija od knjige iz povijesti ispala meni na glavu. Al nea veze nisam se ljutio sam sam ga lupio. U skoli jebeno dosadno, posvadjo se s onom droljom iz informatike. Kućkinjo mi najavila odgovaranje za petak i danas me pitala. I još k tomu mi rekla da sam drzak. Pa majku ti jebem ja drzak. Nabijem joj stalnu memoriju na Algoritamski program.

Umalo pa cenera sam moro ostavit u knjiznici, jer kasnim samo mjesec dana s nekim selinđerem i lovcem lukom u žitu. Pa majku ti jebem zas su izmislili te zakasnine. Koji ce im to kurac osim da siromasima poput mene pare zalapaju, jer ovi tatini sinovi knjige odma vračaju.

Nego da se vratimo na temu. koju sam zaboravio al nema veze. U skolu sam moro ić nekim tramvajem, bokte pito iz kojeg stoljeća, valjd se isus u njemu vozio do betlehema. Baba na biciklu nas je pretekla i uvalila nam srednjaka ali sam joj ja muški uzvratio sa dva srednjaka. Baba nije bila zadovoljna htjela se kurčit i tjela pokazat dva srednjaka i zaboravila da vozi bicikl i zabila se u stup.

Pa vi iduči put idite biciklom. toliko za danas jer sad moram ič učit jebeni grči!!!

P.S. Ako se netko požali na svoju školu il svoj razred, osobno ču im oči izvadit tupim makazama...

Čao.

Post je objavljen 28.11.2007. u 20:28 sati.