Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Izbori!

Evo post posvećen izborima 2007. godine!

Dakle, kako bi rekao jedan mnogo cijenjeni Amerikanac, jer svi znamo da su od tamo pametni ljudi, Kićo Slabinac: " Moj Osijek pun je plakata"

Na putu do škola vidim jedno 5313 plakata, i još ako je lijepo vrijeme može se dobiti par letaka, a još ako su dobre volje pa dijele, ne gine nam pivica i kobasa. Malo malo pa neko radi neke koncerte, HDZ - Prljavci, HDSSB - Crvena Jabuka, HSP - We Come One itd. To je mnogo dobro i lijepo bude tak lijepo da bi htio da izbori budu jos godinu dana, makar moro svaki dan iz postanskog sanducica vadit letke i slusat one kombije što idu ulicama i krevelje se: " HDZ zna!"... pa vidim da bas i nezna kad je dosadan... pomalo ko Jakob al ajd.

Da ne pominjem reklame na radiju: "ulaz na premjeru filma (neznam kojeg) je slobodan, Branimir Glavaš nije!" i kako da sad ne nagovorim mamicu da glasa za Generala Gulaša i HDŽOPOPDSBLSPČĆ?

Nijedne školske godine nisam bio ovako dobro opremljen, kemijske, olovke, upaljači, šuškavci i kape... i moj brat Robert i sestra Barica također.

Meni se čini da ovi iz HDZ.a vide duplo, pa valjd zato misle da su toliko napravili, jer su na TVu stavili da je na koncertu Prljavaca u šatoru na srednjiki bilo 10000 (desettisuća) ljudi?... hmmm ja bio tamo i mogu na valovima tajaninog stomaka prebrojat da ih je bilo manje od 2500... dakle vidi se da ne lažu!



Eto tako a sad odite i mami i tati recite da glasaju za DSŽ (demokratska stranka žena)



Post je objavljen 25.11.2007. u 14:14 sati.