Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Kornjača bez granica

E jbg bog nisam ni krenio pisat post, zazvoni mi telefon. Pa jebemu krv koji kurac me zovete dok pisem post, i ajd javim se kad ono neka baba smrdljiva oče mamu, koja je na poslu, pa onda mora mene jebat sa svojim pitanjima. ajd bježi baba, šta te boli kuk kak mi je u školi il jel slušam majku.

Htio sam se "osvrniti" na svijet u kojemu živimo, nema više mnogo normalnih ljudi, ja i još možda par, a čak su i babe i dedovi postali agresivni. Prokleti fosili škorpiona, stalno seru u moje vrijeme, a sad oš pomoć da pređe cestu dobiješ torbom u glavu, što nebi bio problem da baba ne nosi u torbi tonu nalaza i rengenskih slika pa te tri dana boli glava.

Bez jebemti ti dođe djeda neki naizgled bespomoćni pa ti uvali High kick u glavu zato što si mu uzeo zadnje pivo u trgovini prije 5 godina. Sve vam djeco moja oni pamte. Nema tu zaboravljanja, tu i tamo se desi neki Alzeheimer, al rijetko. Ti fosili usrani vam žive ko kornjače na Galapagosu. Neće vam oni umrijet, a-a, kog bi zajebavali da umru.

Na šta se svodi život penzića? Svako malo zivkaju da vide di je penzija, jel stigla, pa onda ako nemaju unuke za davit svojim bajkama, onda odu na ulicu nađu svoje godišnjake huligane i crtaju grafite. Ne šalim se, nedavno ja idem kuč od bake, kojoj sam nosio kolače i usput sam vidio vuka al otom po tom, i vidim ja neke bandite. I prolazim, pravim se ne obračam pažnju, razmišljam o pecanju o mesu na ražnju, kad ono vidim ja sjedu dlaku.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Babe nekad i danas...

U bokte mazo šta je ovo pomislim ja kad se ono okrenu svih 16 babaca sa palijama, lancima, bokserima, oklagijama, tapetama, tepisima i metlama u rukama. Mene trnci prosli. Sta cu sad, nemos vise ni babcima pobjec... eee nije to ko nekad, da babci nemogu trcat jer imaju slomljene kukove.... danas svi imaju umjetne, nezahrđale pa vas vijaju do nemetina jer ste bacili čik na pod. Proklete ekološki osvještene komunjare.

Bog vam svima dao sreće zdravlja i da riknete prije nego postanete babci i maltretirate djecu okolo

Post je objavljen 29.11.2007. u 20:51 sati.