Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Zdravo i odma problemi

Eo pukla me inspiracija i mal našo mjesto di bi se mogo ispucat, i sjetim se bloga, krenem napraviti isti kad me šesnejst puta tražio da mu šifu napišem, pa nevalja ovo nisam popunio ovo, osjetim kako mi bubrezi polako vibriaju i lagano mi ode sve na kurac.

Onda dođem sebi mal i polako ali sigurno to riješim i sad sam tu =)

Eo da počnemo, jutros se probudim u nadi da sam se slučajno probudio 2-3 sata prije 7, pogledam na sat i pri tome jebajući majku uraru živković svatim da je 10 do 7 i da se mogu jebat a ne spavat. obučem se i tak to šta ide krenem na stanicu i tamo mi pred nosom 3256 tramvaja lagano prođu dok se jadna plavuša sjetila da ne želi ić desno nego lijevo u svojoj novoj Opel Corsi. Grickajući burek sam joj onak ladno skreso božju porodicu.

U školi normalno kao i svaki put, kak može bit tamo, dosadno da bi rađe gledo big bradr neg tam bio. Pred latinski sam se s kolegom vincetićem lagano stisno ko govno i usro se ali sam ipak dobio 5 iz nekih-tamo žnjk konjugacija i deklinacija.

Kuč kad sam išo neki nabrijani reper sa šiltericom, koja je nimalo savijena okolo skalpira sve višlje ljude, sluša neke MC Stojane i njihvoe nove hitove, priča sa svojim metaripo kolegom kako bi mogli nekog natuč. Slušajući njihove žalopojke burek, od prije 8 sati, mi s epolako počeo vračat tamo odakle je i došo.

Kuč došo i moro gledat SF Cobru jedanajst jer niš drugo nije bilo pametno na tvu osim prenemaganja meksičkošpanjolskih dugokosih mačo bogataša sa snajperima koji vijaju jelene po africi. Lego odspavo i čuo da je malog Frodu aka Mateja Kolara avuto tamo oko podvožnjaka opizdio, polomio mu neš oko noge, i po pričama čuo da su babe, diplomirani CSI stručnjaci, teoretizirali ulaznu i izlaznu putanju auta koji je ostao bez za-život-bitan retrovizor.

Eto to bi bilo šta sam imo sutra tj prekstura dobijete doživljaje sa Interlibera. neču trkeljavat više

Post je objavljen 08.11.2007. u 19:30 sati.