I'm going insane...OMG...grrrrrrrrr...


...Pop a pill, forget the day, pop some more to go away...


Evo,pišem opet novi post..za koji nisam sigurna hoću li ga objaviti..ali ok!
A pišem ga..ne znam..valjda se trebam negdje ispucati i pokazati da je moj život jedna velika šala!! Al' to mislim ozbiljno...A prošla je subota još veća šala,hmda!
Mislila sam posvetiti ovaj post dvjema osobama koje su mi možda najvažnije u životu...Moja Petrica i moj Lestat, Vampire moj! Ali neću...neću jer već sad znam da će biti pun bezveznog i neozbiljnog naklapanja...a njima ću posvetiti post koji će imati smisla...
Međutim..moram ih spomenuti!!! Moram im zahvaliti...Petra,HVALA TI što si uvijek uz mene i što si najnajnaj frendica na svijetu...što kad sam s tobom uvijek zaboravim na vrijeme...I znaj da ćeš uvijek biti najdraže moje!!!
A Lestat..HVALA TI što me trpiš..što mirno podnosiš moje "suicidalne" mailove (haha) i pričaš sa mnom na msn-u do ranih jutarnjih sati..slušaš (čitaš) moje veelike ("veelike") probleme (psihičke,hmda) i što bez tebe...tko zna gdje bih sad bila...Ma ti si NAJ, znaš to već!!!

Ja stvarno ne znam kako taj dečko mene još trpi....Šaljem mu takve mailove (subotom) i onda pričamo na msn-u još do neko doba...ne znam kako uspije skužiti sva ona promašena slova koja mu pišem...Kako uspije smiriti me i pomoći da se osjećam bolje i da sama shvatim koliko sam poremećena (hmda) i da cmizdrim bezveze....Kako?!?!

Ugl,da..mora da sam i ja napokon pukla...Ako sam ikad i bila normalna, sad sigurno nisam...Možda je to jednostavno ovo ljeto, koje je, suprotno svim mojim očekivanjima, potpuni promašaj...Možda ne potpuni, ali..tu negdje..

Moj je život šala, ooo, da...A ja znam da sam dobro, kad se zbog onog, zbog čega sam nekoliko dana prije ronila suze, sada smijem...ali stvarno je smiješno!!!
Nesposobna sam...ne znam se ni ubiti kako treba..jednostavno ne znam...Napravim si shit na ruci i onda tjedan dana moram nosit znojnik da se ne vidi..A zašto..??? Valjda zato jer sam ostala sama tamo i jer sam bila užasno usamljena i da ne kažem još šta..I buljila u prazno dok mi je davni biiivši (grrrrrr) pričao kako on mene JOŠ voli i blablabla..i kak to već ide..i onda me poljubi pa mi šalje poruke, na koje ne odgovaram,naravno,i onda kaže kako će me ostaviti da živim svoj život. Hvala!!!
No, to je već,više od tjedan dana,stara priča,hmda!

Budem nekoliko dana u bedu, kukam, mrštim se...i onda se jedno jutro probudim i sve je ok...super je, ništa me više ne dira...Tata me odvede u Osijek u shopping, što je za mene dovoljan razlog za život, i nađem si, omg, savršenu, ali savršenu, suknju kakvu sam zamišljala!!! I kupi mi sve što želim...mislim, mogla bih si ja naći još puno toga, ali ok..ne bunim se!
Mislim, i bolje mu je da me vodio u shopping jer je, otkad sam došla s Vira, samo siktao na mene, bez razloga...Stalno nešto ne valja...Za najbanalnije sitnice mi je prigovarao...i onda se okrene prema burazu, automatski promijeni ton, te priča kako će mu kupiti motor...!?!?!?!?!
A ja gledam u nevjerici...
Onda je Martina bila vrijedna, bacila se na glačanje...To je bio dogovor s mamom, nagovorila sam je da mi dopusti da joj ispeglam kosu, a ja ću onda odjeću..
Suvišno je i reći da me htjela ubit kad je bilo gotovo...ali nisam joj ja kriva što ima takvu kosu slamnatu neku..hahaha!! Na šta je ličila..jaadna..hhh!
Ispeglala sam sve, ali baš sve....Tata došao kući i onda je bio taaak dobar prema meni..onako extra ulizivački...Čak mu nije smetalo ni što sam ukopčala zvučnike u laptop i pojačala HIM, Epicu...tad sam saznala da me vodi u Osijek, hh!
Ali tad sam saznala i da se neću nikad udati jer je moj mlađi burazer bolja kućanica od mene, OMG!!!! Ne kuham, ne peglam...najbolje da ja u časne odem.....il' živim sama, toliko ću znati...haha! Al' ozbiljno...

I tako ove divne subote, ne mogu dočekati da izađem van, u novoj suknji i perfect match majici....A ono pljusak..grmi, sijeva..a ja peglam kosu..
Ma ja sam kriva što je padala kiša, 100%!!!! To je zato što sam kupila suknju, obukla je, ispeglala kosu (i začudo izdržala je cijelu večer!!!!) i nagovorila druge da obuku suknju...(Amiga ipak nije, al' bilo joj je žao,hhh)! Mene ne bi ni sjekire spriječile da obučem tu suknju...Jer, iskreno, ne znam jesam li se ikada osjećala tako puna samopouzdanja...stvarno ne znam...
Kiša nije mogla ništa ni meni ni mojoj frizuri (ravnoj, weee)..

Ee,da...a pazite sad ovo..Već na početku frendica ode do dečka za kojim ludujem, hmda, ne obazirući se na moje prijetnje smrću ako to napravi...Pa, što mi preostaje nego da pobjegnem u wc i zatvorim se tamo..Odmah cijeli klan dođe pa smo svi zarobljeni unutra..ne idem ja van, ne ide nitko, haha!
Zatim začuješ ubrzano kucanje po vratima...I frendica me počne vući van:

-Čeka te, čeka te!!! Ajde, brzo!!!

A ja odbijam izaći van, držeći se za što stignem, na što druga frendica vikne:

-Eno ga, pred vratima je!!!

Na što sve počnemo vrištat... OMG!!!! Sramote... (on sve vani sluša)
Ja i dalje ne želim izaći (sad pogotovo), ali me frendica GURNE van (sve se dogodilo u sekundi) tako da sam izletjela pred dečka, kiselo se smješkajući, dok smo se upoznavali i dok sam ja u sebi molila da se otvori onaj pod poda mnom i da me proguta, hmda...I tak smo se upoznali te ja pobjegnem natrag u wc na što one počnu vrištat na mene zašto sam ga pustila da ode!!! Ma dajj...to je bilo prešokantno za mene, sve odjednom, hmda!
A frendici je rekao da sam slatka...!!!! Weee..mda! heh..

E, onda se zabavljamo maksimalno...tulumarimo.. (u svakom smislu te riječi,mhm)
Na kraju dođe do toga da mi se najlonke rasparaju sve do dolje (a znala sam, znala sam, baš sam sama sebi to rekla prije nego što sam izašla), a frendica ih svuče s mene i baci u smeće..a ja kukam
,kukam..da ni sama ne znam šta! (nije ih imala ni ona jer smo je još na početku natjerale da skine tajice)
Nakon toga smo nas 3 plesale gore, i SVI su nas vidjeli...OMG!!!!!! Još u suknjama...jojjjj...
A Amiga je ležala u separeu..bolio ju je kao želudac..hmda...

I ne znam ni sama kako ni kad, ali na podiju je došao taj famozni dečko do mene...Prvo smo se sudarali, a onda se okrenuo.......i onda...onda smo plesali zajedno...hmda...I sad se crvenim i nisam sigurna bih li se trebala smijati ili plakati...Neugodno mi je uopće pričati o tome...Tamo smo plazilili jedan po drugom....oohhh...

A ja sam čula da je on sramežljiv...i ljutila sam se na samu sebe jer se uvijek zakačim za nekog sramežljivog...i nitko ne poduzima ništa dok jedna od mojih frendica, ne obazirući se na moje očajničko vrištanje i bježanje, ne ode do njega i sredi..heh...mda!
On sramežljiv..Vraga je on sramežljiv...!!!! Stvarno sam mislila da je drukčiji...a ne obični napaljenko....Sad su mi draži sramežljivi, ipak..
Daa..ja sam "slatka"...a dok smo plesali svako malo mi je buljio u noge...i..hmda...
Ali kako miriši............awwwww.........Ma svaki put kad bi me privukao onak, ja bih se rastopila....jojj..opet cvilim!!!

Ehem, da...U jednoj od "stanki" (plesanja), Amiga i ja smo bile vani, a ona je ugledala jednu cvjećarku koja šalje poruke njenom dečku...Al' cura je stvarno...ma...!!
Ja sam odmah bila za to da odemo do nje..a nije ni ona imala drugo na umu...
Tako ona lijepo stala pred nju i:

-Šta TI imaš slat poruke MOM dečku...???

Cvjećarka je izgledala kao u nekom filmu,braneći se da ona nije njemu ništa slala, njena frendica je u nevjerici izbuljila oči,a ja sam stajala iza Amige, prvo spuštene glave umirući od smijeha, onda se praveći ozbiljna na dvije sekunde, pa opet isto...
Izgledala je kao da će pasti na nju..hahaha! (a ja sam bila iza da je uhvatim,hmda)
Onda je pružila šake prema njoj i rekla:

-Jedino gdje ti možeš upast, to je pod moje šake!!!

.......Hahahaha....to je već bilo neizdrživo...haha! Nakon uspješno očitane bukvice (i nedobivenog priznanja), ponosno smo odlepršale unutra...hhh!

I tako još plesali..zabavljali se...plesali..ehhh...
A kad sam morala kući, kukala sam da hoću natrag, kod njega..
A bivši (ovaj noviji) je stao pred mene i derao mi se u facu kak on mene ne je** ni 2% i da ga nije briga ni za koga, ni za šta....
I 100 puta je ponovio to, dok se u meni, svakom njegovom riječi, svijet sve više rušio..I kažem mu: "DOBRO!!!", ali kreten i dalje, uporno, jedno te isto viče meni u facu..Čak mu je i Amiga govorila da prekine više!!!

Onda sam se okrenula i krenula kući..pa me Amiga vukla jer sam se derala (cmizdrila) cijelim putem da ću se ubit itd....Oteturala sam u kupatilo, otuširala se te sjedila nasred kupatila plačući...
A bivši i Amigin sadašnji su me nazvali i govorili kak ćemo se vidjet nas četvero sutra i da ćemo pričat (i opet ono isto, grrr), a ja sam naklapala kako nema sutra...i vrag zna šta još...hahahaha!! Poludili su....hhhh!
Onda sam Lestatu poslala "oproštajni" mail, na što me on odmah zvao da dođem na msn..i onda smo pričali do neko doba...Kasnije sam jednostavno otišla spavati, nisam ništa napravila, bila sam preumorna....hh!

A drugi dan...onak..Očekivala sam da ću bit u bedu mjesec dana..Ali..već mi je većina toga što se dogodilo bila smiješna...Nije mi bilo smiješno jedino to što sam se razočarala u Njemu...i što ga ne shvaćam...Nije ga briga?!?!? Je li moguće da je samo napaljena budala....???? Ali svejedno mi je stalo do njega...i kao da ta priča nije završena (vjerojatno neće završiti dobro), ali meni fali točka na i!!!
I kad sam majicu prinjela licu, osjetio se njegov miris...i to jaaako....(možete mislit kak je to izgledalo onda) Skoro sam se rasplakala...hmda!

Osramotila sam se...uhhh...i ne samo ja..hh..Ali, iskreno, ne znam kad sam se zadnji put tako zabavila...!!!!! Stvarno mi je bilo odlično...I nije me briga više šta drugi misle, nije!!! Ne znaju šta propuštaju..heh! A ja ću se zabavljati koliko god mogu...!!

I,da, bivši mi je opet rekao da mu se još uvijek sviđam (a ja njemu prije toga kukam kak mi majica miriši po ovome)...Ali nije mi lagao za ono...100%...A,da, i onaj biivši mi je opet slao poruke, nisam se trudila uopće zamarati time..hmda! (da o ostalima ni ne pričam)

Eto..ahhh...ovo je bilo iscrpno...Nisam normalna više, kažem vam.....
Idem sad radit trbušnjake! Uživajte mi...i VoLjim Vas PunOoOo..nadam se da me razumijete..barem u neku ruku...i vidite da je sve jedna, očito veelika šala...hmda!! Nadam se da ste se nasmijali barem..jer ja jesam, hh!

.........Vaša MartinA...........the VampirE
............................................................BloOdy VampirE KisSes.............................................................




Image Hosted by ImageShack.us
26.08.2008. | 01:15 | †23† Let Me Suck Your Blood...| Let Me Drink...|
Image Hosted by ImageShack.us

.......Sweet Death......


Pred njom se prostirao crni bezdan….vječnost. U nosnice joj se polako uvlačio svjež miris soli dok je lagani vjetar nosio njenu dugu kosu u suprotnom smjeru.
Mjesec je bio pun. Ljeskao se na, gotovo mirnoj, površini vode.
Krupne suze šibale su po blijedom licu toliko da je to već boljelo….Nije mogla i nije željela zaustaviti bujicu gorkih osjećaja što je navirala. Više ništa nije bilo važno. Ovaj svijet kojeg je poznavala više je nije prihvaćao. Oduzeo joj je i pravo da se sakrije u svoj vlastiti svijet..svijet savršenih bića..svijet u kojem je mogla napokon osjetiti taj nedostižni spokoj duše..možda čak i sreću… Sreća…je li taj pojam uopće stvaran,postoji li….??

Njeno srce nije više podnosilo tolika neodgovorena pitanja, tolika razočarenja..Krvarilo je pod pritiskom boli…bilo je izgaženo i izmrcvareno..bezvrijedno.
Pod svojim je nježnim stopalima osjetila ledenu vodu…Gazila je sve dublje i dublje u bezdan. Saveznice su joj bile, uvijek prisutne, suze. Kako nisu već i one presušile…
Srce je svakim, slabašnim, otkucajem sve više krvarilo… A prozirna suza poprimila je crvenu boju..boju boli…
Sve je dublje tonula ne zaustavljajući se ni na trenutak. Ledena je voda obuzimala njezino krhko tijelo, grlila ga svom svojom hladnoćom..uzimala pod svoje.
Još malo, mislila je….Još samo malo i rane će zacijeliti..neće ih više biti..neće biti više ničega..samo spokoj…pusto ništavilo..
Tražila je to savršenstvo koje je noćima sanjala…Sada ju je samo nekoliko koraka dijelilo od tog vječnog savršenstva…
Tišinu je razdirala udaljena pjesma..Kao da se kroz maglu probijala..dolazila sve bliže i bliže…Pjesma anđeoskog..savršenog glasa..
Izranjavano srce zadnjim je snagama počelo kucati sve brže…Mogla je čuti otežane otkucaje pomiješane s božanskom melodijom savršenog bića…
Vrela krv počela je istjecati kroz nabrekle žile na bijelim rukama…miješala se s ledenom vodom…Bol je godila…Izmučeno srce sve je tiše i tiše kucalo…polako je odumiralo…Posljednjeg puta izdahnula je kada je voda svojim ledenim prstima prekrila njezino lice…Vjerovala je pjesmi koja je lebdjela pred njom….

***
Umorni mladić naslonio se na ogradu broda koji je usporeno klizio tamnom površinom vode.
Razbarušena crna kosa vijorila je na vjetru.
Podigao je pogled prema crnom nebu. Iza oblaka otkrivao se pun mjesec. Mladić je nastavio gledati u more…Činilo mu se previše mirno..gotovo da se nije ni micalo.
Kao da ga je hipnotiziralo lagano ljeskanje i sjaj zvijezda na površini.
Ponovno se pitao zašto ne osjeća pripadnost, zašto se osjeća kao uljez gdje god da se nalazio…
A to more…kao da ima dušu..kao da ga jedino ono razumije…kao da ga doziva…
Pogledom je tražio nešto..ili nekog…

„Bolje da se vratimo u kabinu…More je varljivo. Previše je mirno..kao da se nešto sprema…“, začuo je zamišljen kapetanov glas.

Još uvijek zagledan u bezdan, hipnotizirano je promrmljao nešto kao: „Dolazim odmah.“

Star i mudar kapetan još ga je jednom zabrinuto pogledao prije nego što se drvenom palubom uputio prema unutrašnjosti.

Mladić se prepustio vjetru koji mu je milovao lijepo isklesano lice.
U daljini je začuo najslađu melodiju koju srce može zamisliti. Znatiželjno se uspeo na ogradu kao da želi biti što bliže te zatvorio oči, u kojima se vidio odsjaj zvijezda, kako bi što jasnije čuo.
Smiješak se pojavio na njegovom licu…Bio je uvjeren da sluša anđela. Nitko nije mogao proizvesti tako slatke, moćne…savršene tonove nego sam anđeo.
Polagano je otvorio oči osjetivši da se božanska melodija približila….

Na grebenu ispred njega sjedila je djevojka….Kože potpuno blijede..kao da nema ni kapi krvi u njoj…Vjetar joj je nosio dugu crnu kosu, a oči….sjajile su se crne oči bez bjeloočnica..usta su joj bila lagano otvorena, a iz njih je izvirala najljepša melodija ljudskom uhu poznata…U kutu usana tog porculanskog lica slijevala se kap vrele krvi…Okruživala ju je gusta siva magla…

Pružio je ruku kako bi je dotaknuo….

„Nee!“, vikao je stari kapetan trčeći prema njemu.

Djevojka je graciozno podignula ruku, a mladić je sjao od sreće dok se polako podizao u zrak..lebdeći prema grebenu na kojem je sjedila…
Nije čuo kapetanovo očajničko zapomaganje i dozivanje..Prepustio se slatkom osjećaju uzbuđenja i savršenstva koji ga je vodio prema tajanstvenom biću…

Tek je sada ugledao ljuske na ribljem repu koji se do pola nalazio u moru…To ju je činilo još ljepšom…Zaljubljeno se zagledao u njezine prazne oči ne razmišljajući ni o čem drugom…
Jedna krvava suza počela se spuštati niz djevojčino lice…Inje joj se uhvatilo na usnama..Dotaknula je ledenom rukom njegovo lice…prošla mu kroz kosu…Koža joj se sjajila pod maglovitim nebom…

Valovi su se podigli visoko noseći brod s uplakanim kapetanom i posadom daleko…daleko prema stijenama…bili su uvučeni u žestoku…krvoločnu oluju…

Usne je približila njegovima…Nikada nije osjetio nešto slično kao tada…Prepustio se vječnom poljupcu punom boli i ugode….
Krvario je u srcu…vrela krv slijevala mu se niz lice…ništa nije bilo važno..
Ljubila ga je nježno po vratu..po ramenima…pa opet po vratu…dok nije osjetio snažan ugriz…morsku oluju unutar svoga tijela…Slatka melodija odzvanjala mu je u glavi…u usporenom srcu…po posljednji put….




The Mermaid Chant

Take tight my hand and come
now it's your chance, try it...
don't be afraid and jump...
the never-ending starts
holds you in its arms...

Down here you'll find the most exciting...
here you'll find my treasure...
and just look how the bright blue
ocean gives you its light...

Turning back to your world,
now there is no way...
that's the price to pay for curious...
now you belong to our race
just forget your legs and your previous life...

Let your body be swept away by the waves
and think this is a dream from which
you will never wake up...
Cannot believe this embodiment
my lips get damp with the salt
all I can see is strange for me
this land is the dream all would like to live,
but I'm caught

Image Hosted by ImageShack.us
20.08.2008. | 21:34 | †12† Let Me Suck Your Blood...| Let Me Drink...|
Image Hosted by ImageShack.us

....I'm Back....


Ajjme, čini mi se kao da me nije bilo sto godina...a ne 10 dana...prekrasnih deset dana!!! Stigla sam, živa zdrava i crna..hh...
Nećete vjerovat, ne vjerujem ni ja, ali želim natrag na Vir, barem još 10 dana!!!!

Prvi dan..heh...prvi dan sam proklinjala samu sebe i pitala se zašto sam ja uopće i dolazila i ove godine.....
Smračilo nam se svima kad smo vidjele cimerice...a njima se na faci baš vidjelo da im nije pravo...na to sam zažmirila i bavila se svojim "poslom". Ali samo odjednom smo počele pričati, cure sam bolje upoznala i jako mi je drago zbog toga!!! Eto, dokazano je da nisam ni ja tako loša kad me bolje upoznate, hh!
Rasplakala sam se kad mi je burazer slao poruke da mu falim, da jedva čeka da mu se vratim i da me voli najviše na svijetu....to me diralo u srce...i nisam mogla vjerovati!!!
Najbolje je postalo, naravno, tek pred kraj...Upoznale smo neke dečke iz Zagreba koji imaju vikendice tamo, ali o tome ne bih baš sad...ima tu svega...hh!
Voditelji nisu mogli biti bolji!!!!!!! Ivan "Dobri", Ivan "Grozni", Lovro i Zdenka! Ma legende!!!!!! Šta bih dala da budu i sljedeće godine....Ekipa u cijelom kampu....odlična!!!! Upoznala sam stvarno predivne ljude...Smijali smo se stalno...
A sa "specijalcima" iz Orahovice smo se Melani i ja stalno tukle...prčkali smo jedni drugima po sobama, krali su mi stalno Orbit bombone..i sva odjeća mi miriši po Axeu, i kapa! hh! Kad bih mogla sad sve to ponoviti...ne bih oklijevala ni sekunde!
Naravno, nitko nije volio našu dragu upraviteljicu, Ljubicu, čak su i voditelji rekli da je to što ona izvodi mučenje, ali nije nam uspjela pokvariti zabavu! Ona se samo, kao duh, stvori na vratima i kao da nanjuši mobitele...
Mislim, samo ja mogu biti takve sreće da mi uzme dva mobitela u jednoj noći...Ma da sam ih imala 5 uzela bi mi svih 5, mogu se kladit, haha! I DVA dana ih nije vratila, OMG!!!! Poludjela sam tad...poludjela...!!
Predzadnje noći, Ivana i ja smo spavale gore u mom krevetu (prvi put sam spavala na katu, to je bila avantura za mene, i nisam pala, hihi), pričale smo o svemu i svačemu do neko doba, a ja sam vrtjela mobitel u ruci kad se stvorila Ljubica s onim svojim jako dobro poznatim: "Daj mobitel ovamo!"
Samo sam ga ugasila i pružila joj ga iza, nisam je čak ni pogledala..i nisam znala da se smijem ili da plačem...
A sljedećeg jutra smo otišle po mobitele, na što je ona, ljuta, počela skoro bacati stolice i rekla nam da smo ovisnici! Pa kako ona očekuje da se mi javimo svojima!?!? Uff... Čak je nekima i mp3 uzela...Ma...! Ona dva dana sam bacala razne kletve na nju, poželjela sam joj sve i svašta, samo najgore...Ali ako joj se dogodi nešta, hm, nisam ja, i drugi su, vjerujte, hh!!
Jedan dan sam progutala pol mora koliko su me "specijalci" utapali...čak su i oni zaključili da je razina vode pala, haha! Umirali smo od smijeha....
A najbolje, hm, "najbolje" je bilo neki dan...ležim na plaži i pričam s mamom, a dečki dođu, stoje i čekaju da me odnesu u vodu..odnijeli su Melani, a ja pričam, mislim da će odustati! Ali malo sam ih očito podcijenila... Kad im je dosadilo, počeli su mi otimati mobitel, uzeli me za ruke i noge i odnijeli u vodu te pobacali alge po meni, dok je Melani objašnjavala mojoj mami što se dogodilo, haha!
Svi ljudi okolo gledaju i smiju nam se, a oni sve iz kampa nose u vodu, pa čak i voditelje, koji su im pomagali!
Dvojica voditelja su se čak jedne večeri obukli u ženske...to je bilo urnebesno..gotovo sam plakala od smijeha!!!
Na radionicama smo morali plesati s dečkima...moram priznati da sam uživala, baš mi je bilo super, hh!
Propustila sam dvije subote, ali ono društvo tamo sve mi je nadoknadilo!!! O nekim detaljima baš i ne bih, hh...duga priča..ali ok..
Kad smo se vraćali, išli smo i na Plitvice...
A putem, cijeli je bus plakao, čak i dečki (osim ovih naših,hh)...I voditelji su nam plakali..strašno...toliko mi nedostaju svi, ja vam to ne mogu opisati!!!!
U ponedjeljak oko 12 u noći smo stigli...a jučer sam slušala pjesmu koju su tamo skroz puštali (Ledena od Toše) i plakala sam, nisam ni ja normalna, OMG!!!
Bilo je ludo i nezaboravno i ne mogu dočekati sljedeće ljeto, ne mogu!!!!
Nisam se još vidjela sa svojom Petricom, ali nadam se da hoću uskoro!! Koliko mi je ta cura nedostajala....Ali, srećom, ide i ona sljedeće godine!!
Kako mi nedostaje ono trčanje po sobama u neko doba noći pa onda na znak "opasnosti" skakanje u krevet..ja sam skakala u Melanin jer dok bih se popela u svoj već bih morala dolje sjedit vani do 3 sata...jadnu Luciju su dvaput uhvatili, haha! A neki su morali prati suđe i prozore kad su ih uhvatili kako s pastom za zube idu po drugim sobama....hh....A voditelji su nas zadnje noći sve namazali pastom, ali po nogama...hh..Legende!!!
Može vam biti žao što niste bili tamo....meni je žao što sam se sad vratila..Bilo je puno bolje nego prošle godine...jojjj...
Čak sam i kosu peglala...a kad sam mami rekla njena reakcija je bila: "U, jebem ti mater!" Haha!! Plavuša moja.... Sad će mi kupiti peglu, mora!!! ne može me više spriječiti da se peglam, hihi!

Drago mi je što sam došla, naspavala se, vidjela svoje....a sad mogu natrag, hh!
Eto, ljudi, da vam se javim...a sad vam idem vraćati komentare, hvala što ste me se sjetili!!! hehe!
Ova zadnja dva posta su totalno bezveze, ispričavam se na tome i obećajem vam pravi post uskoro, ali sad ne stignem...!


....VoLjim VaS puNoOo....
........BloOdy KisS.....
.........MartinA..........







Image Hosted by ImageShack.us
13.08.2008. | 15:44 | †24† Let Me Suck Your Blood...| Let Me Drink...|
Image Hosted by ImageShack.us

Don't wanna go!!!!!!!


Evo, teškom mukom (sjedeći na njemu) sam zatvorila kofer.... No to je bila samo proba, hm...Da, trenutno je otvoren i natrpan svim i svačim dok čeka još poneku sitnicu. Bojim se da ga do samog polaska neću zatvoriti ili neću uspjeti,...da. Jučer sam rekla kako se volim pakirati. Danas, hm, malo sam promijenila mišljenje.... Znam da pola od tih stvari koje nosim neću čak ni izvaditi, ali ipak.... Od viška glava ne boli, ali ruke da. Puno mi vrijede kotačići kad ću ga morati nositi (čitaj:vući na sve moguće načine) uza stepenice.
Ahh...kad se sjetim samo da sam se upravo na Viru sprijateljila s mojom Petricom...i sa Samantom....i otada smo postale nerazdvojne, hm, da! Užasno mi je žao što nijedna od njih ne ide!!! Pa s kim ću ja spavat u onom krevetu, s kim ću prat zube na prozoru, kome će ispast četkica kroz prozor...??? haha!
Toliko puno uspomena će biti tamo na svakom koraku....a ja bez moje Petre....
Idemo samo Melani i ja! Ne kažem da Melani ne volim ili sl, hh, samo....heh.. Bit ćemo same i ne usudim se niti pomisliti s kim ćemo biti u sobi!
Nisam niti otišla, a već me hvata nostalgija.....Burazer me pokušava izluditi na sve moguće načine, ali falit će mi to, znam.... Nadam se samo da neću proplakat tamo 8 od 10 dana kao prošle godine, ali ovog je puta drukčije....
Na neki način sam i sretna što idem...a prošle godine sam suze lila dok sam se pakirala, a nisam htjela svojima reći da mi se, hm, ne ide....
Najgori je trenutak kad se opraštam sa svojima i kad im moram okrenuti leđa i popeti se u autobus.... Heh, sad sam skoro rasplakala samu sebe, al' ok. Nemojte misliti sad da sam neka mamina maza...a možda i jesam, whatever!
Nadam se da ću se zabaviti unatoč onoj napornoj babi (upraviteljici) koja SVE čuje....hm, da...
Idem u "Cvrčkograd" na Viru!!! Zvuči kao dječji vrtić, ali više je kao popravni dom, haha!
A ako bude škola plivanja ujutro....poludjet ću!!! Zbog toga smo izmišljali sve i svašta da se ne kupamo... daj, kao da ne znam plivat! Neka nas samo puste da se zabavljamo...a one dosadne radionice ću pretrpjet, heh...
A tko će se oprostiti od 7 pasa sad!?!?! Ajojjjj.... (jel treba netko štenca???)
Nije me bilo nekoliko dana na netu, a sada me nema najmanje 10....heh...
Naajgore mi je što ne mogu dvije subote van!!!! Sad baš kad imam, heh, planove.....i dvojica iz bivšeg raz idući tjedan slave rođendan na jezeru...to bi moglo biti zanimljivo....šteta!!
I žao mi je što se nisam stigla oprostiti s Petrom....mislim, dosađivat ću ja njoj stalno s porukama jer neću znati što bih sa sobom, hh, ali nije to to....
Napokon sam i sobu spremila.....ne onako temeljito, samo sam sve pobacala ili u ormare ili vreću za smeće, ali vidi se pod!!!!! hh! Nisam znala odakle da počnem danas....Mama radi pa ja moram i kuću spremat...sve sama...
Ali ipak mislim da mi je dovoljna plaća što sam dobila novi mobitel danas!! Tatek moj...hehe!
Možda smiješno zvuči...ali ja se bojim...bojim se kako će mi biti tamo...bojim se što će se dogoditi dok me nema... Bojim se svega....
Prije nekoliko dana sam imala feeling da će se nešto dogoditi putem, ali to je vjerojatno samo moja paranoja, heh. Kao i požar na Viru koji sam sanjala po ne znam koji put...da.
Nego...već ću sutra ja početi brojati dane do povratka....a ne želim niti pomišljati na to kako ću se spakirati dok za to ne dođe vrijeme.
Kako bi moja mama rekla: Koma!!!

Eto, ljudi, nećemo sad u kilometre, baš i ne stignem.....Nemojte me zaboraviti, hihi!
Petrice..najdraže moje...čujemo se svaki dan...!!!!

...Ništa, uživajte mi i zabavljajte se....


Puno pozdrava vam šalje i voli vas vaša MartinA.........

............Bloody Vampire KisS.........




Image Hosted by ImageShack.us
01.08.2008. | 21:42 | †19† Let Me Suck Your Blood...| Let Me Drink...|
Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



...Let Me Bite You...

...Let Me Drink Your Blood...

.....Dobro došli u moj svijet, u jedan dio mene, moju mračnu stranu....uživajte....

Samo da se zna....svaki post na blogu pisala sam sama...

Imam jednu molbu...komentara pišite koliko hoćete, ali, ako je ikako moguće, da imaju smisla..Dovoljan mi je jedan,ali vrijedan..
Tko ne čita moje postove, neka ne očekuje da ja čitam njegove...sorry...

Primam svaku kritiku na račun svojih tekstova...ali ako mislite ovdje pljuvat mene (a ne poznate me), štedite prstiće jer me vaše mišljenje u tom slučaju ne zanima...Svi znamo da je kritika važna kada ti ju uputi netko od tebi bliskih i dragih osoba, a mene te osobe nisu kritizirale, stoga smatram da je sa mnom otprilike sve u redu...




MusicPlaylist




Moj msn:
kiss_of_eternity@hotmail.com

don't click this link...










....Linkovi...

Ines

Snow White Queen

Death...Or Life??

Magic Dreams

Mrtva Spisateljica

Nothing on Earth Stays 4ever

Therion

Rosemary's baby

Vampirya Doll

Athene

Mystery Girl

Moon witch

Broken angel

Fantasy










.....Vampirica koju čitate....

....Odaziva se na ime MartinA (ahh,šta ćeš)....
...Ima ljubičastu kosu...
...Odmah,za upozorenje..nije baš normalna...hmda...
....The birth of a Vampire 13.06.1993....
...Pije krv u jednom malom gradu u podnožju Papuka za kojeg vjerojatno niste nikad čuli (Orahovica iliti Orah City)...
...A sada prelazi u Osijek pit krv u 2. jezičnoj gimnaziji..napokon...
....oduvijek sluša hip-hop..no, najfrend na svijetu ipak je uspio privući je na metal (riječima: come to the dark side)..
...dakle može poslušati gotovo sve i ne pada joj na pamet osuđivati druge ljude po glazbi koju slušaju,stilu oblačenja...
...dobra je u duši, al' kad je zla..onda je zla...hmda!...
....mrzi kad je netko kopira,kada je uzimaju zdravo za gotovo..ulizice i ljubomorne ljude koji nemaju vlastiti život pa se miješaju u njen..laži i tračanje..lažne frendove...dosadne ljude koji se ne znaju zabavljati...koji ne znaju prihvatiti NE...itd..
...voli krv,horore,paranormalno,pisati jezive priče,crnu i ljubičastu boju...zabavu,izlaske..ma, puna je ljubavi..
...Njezini naj frendovi znaju koji su i tko zna gdje bi ona bila sada da njih nema...
...ako ikoga zanima nešto...slobodno pitajte...





You see I cannot be forsaken
Because Im not the only one
We walk amongst you
Feeding, raping
Must we hide from everyone





I do not care that I've caused you pain,
My soul is the river, and blood is the rain.
These final days, I spend in isolation
Numb is my body, lying here in the dark
All pleasures are lost that once flowed through these veins.
And there's a hunger for your blood
That drives me insane.






Lestat......






Image Hosted by ImageShack.us














And so I saw it
The birth of a vampire
Fresh in his lair
Spreading the veil
He'll spread his wings
Leaving at sunset
Fly high and low
Back before sun's glow
Return of the vampire
Leaving his liar or (Leave now he's come)
Sucking your blood through your veins or (I can't go back to that place)
Return of the vampire





I'm breaking down inside of me...Still, no one sees...