Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vamppsxarexreal

Marketing

I'm going insane...OMG...grrrrrrrrr...

...Pop a pill, forget the day, pop some more to go away...


Evo,pišem opet novi post..za koji nisam sigurna hoću li ga objaviti..ali ok!
A pišem ga..ne znam..valjda se trebam negdje ispucati i pokazati da je moj život jedna velika šala!! Al' to mislim ozbiljno...A prošla je subota još veća šala,hmda!
Mislila sam posvetiti ovaj post dvjema osobama koje su mi možda najvažnije u životu...Moja Petrica i moj Lestat, Vampire moj! Ali neću...neću jer već sad znam da će biti pun bezveznog i neozbiljnog naklapanja...a njima ću posvetiti post koji će imati smisla...
Međutim..moram ih spomenuti!!! Moram im zahvaliti...Petra,HVALA TI što si uvijek uz mene i što si najnajnaj frendica na svijetu...što kad sam s tobom uvijek zaboravim na vrijeme...I znaj da ćeš uvijek biti najdraže moje!!!
A Lestat..HVALA TI što me trpiš..što mirno podnosiš moje "suicidalne" mailove (haha) i pričaš sa mnom na msn-u do ranih jutarnjih sati..slušaš (čitaš) moje veelike ("veelike") probleme (psihičke,hmda) i što bez tebe...tko zna gdje bih sad bila...Ma ti si NAJ, znaš to već!!!

Ja stvarno ne znam kako taj dečko mene još trpi....Šaljem mu takve mailove (subotom) i onda pričamo na msn-u još do neko doba...ne znam kako uspije skužiti sva ona promašena slova koja mu pišem...Kako uspije smiriti me i pomoći da se osjećam bolje i da sama shvatim koliko sam poremećena (hmda) i da cmizdrim bezveze....Kako?!?!

Ugl,da..mora da sam i ja napokon pukla...Ako sam ikad i bila normalna, sad sigurno nisam...Možda je to jednostavno ovo ljeto, koje je, suprotno svim mojim očekivanjima, potpuni promašaj...Možda ne potpuni, ali..tu negdje..

Moj je život šala, ooo, da...A ja znam da sam dobro, kad se zbog onog, zbog čega sam nekoliko dana prije ronila suze, sada smijem...ali stvarno je smiješno!!!
Nesposobna sam...ne znam se ni ubiti kako treba..jednostavno ne znam...Napravim si shit na ruci i onda tjedan dana moram nosit znojnik da se ne vidi..A zašto..??? Valjda zato jer sam ostala sama tamo i jer sam bila užasno usamljena i da ne kažem još šta..I buljila u prazno dok mi je davni biiivši (grrrrrr) pričao kako on mene JOŠ voli i blablabla..i kak to već ide..i onda me poljubi pa mi šalje poruke, na koje ne odgovaram,naravno,i onda kaže kako će me ostaviti da živim svoj život. Hvala!!!
No, to je već,više od tjedan dana,stara priča,hmda!

Budem nekoliko dana u bedu, kukam, mrštim se...i onda se jedno jutro probudim i sve je ok...super je, ništa me više ne dira...Tata me odvede u Osijek u shopping, što je za mene dovoljan razlog za život, i nađem si, omg, savršenu, ali savršenu, suknju kakvu sam zamišljala!!! I kupi mi sve što želim...mislim, mogla bih si ja naći još puno toga, ali ok..ne bunim se!
Mislim, i bolje mu je da me vodio u shopping jer je, otkad sam došla s Vira, samo siktao na mene, bez razloga...Stalno nešto ne valja...Za najbanalnije sitnice mi je prigovarao...i onda se okrene prema burazu, automatski promijeni ton, te priča kako će mu kupiti motor...!?!?!?!?!
A ja gledam u nevjerici...
Onda je Martina bila vrijedna, bacila se na glačanje...To je bio dogovor s mamom, nagovorila sam je da mi dopusti da joj ispeglam kosu, a ja ću onda odjeću..
Suvišno je i reći da me htjela ubit kad je bilo gotovo...ali nisam joj ja kriva što ima takvu kosu slamnatu neku..hahaha!! Na šta je ličila..jaadna..hhh!
Ispeglala sam sve, ali baš sve....Tata došao kući i onda je bio taaak dobar prema meni..onako extra ulizivački...Čak mu nije smetalo ni što sam ukopčala zvučnike u laptop i pojačala HIM, Epicu...tad sam saznala da me vodi u Osijek, hh!
Ali tad sam saznala i da se neću nikad udati jer je moj mlađi burazer bolja kućanica od mene, OMG!!!! Ne kuham, ne peglam...najbolje da ja u časne odem.....il' živim sama, toliko ću znati...haha! Al' ozbiljno...

I tako ove divne subote, ne mogu dočekati da izađem van, u novoj suknji i perfect match majici....A ono pljusak..grmi, sijeva..a ja peglam kosu..
Ma ja sam kriva što je padala kiša, 100%!!!! To je zato što sam kupila suknju, obukla je, ispeglala kosu (i začudo izdržala je cijelu večer!!!!) i nagovorila druge da obuku suknju...(Amiga ipak nije, al' bilo joj je žao,hhh)! Mene ne bi ni sjekire spriječile da obučem tu suknju...Jer, iskreno, ne znam jesam li se ikada osjećala tako puna samopouzdanja...stvarno ne znam...
Kiša nije mogla ništa ni meni ni mojoj frizuri (ravnoj, weee)..

Ee,da...a pazite sad ovo..Već na početku frendica ode do dečka za kojim ludujem, hmda, ne obazirući se na moje prijetnje smrću ako to napravi...Pa, što mi preostaje nego da pobjegnem u wc i zatvorim se tamo..Odmah cijeli klan dođe pa smo svi zarobljeni unutra..ne idem ja van, ne ide nitko, haha!
Zatim začuješ ubrzano kucanje po vratima...I frendica me počne vući van:

-Čeka te, čeka te!!! Ajde, brzo!!!

A ja odbijam izaći van, držeći se za što stignem, na što druga frendica vikne:

-Eno ga, pred vratima je!!!

Na što sve počnemo vrištat... OMG!!!! Sramote... (on sve vani sluša)
Ja i dalje ne želim izaći (sad pogotovo), ali me frendica GURNE van (sve se dogodilo u sekundi) tako da sam izletjela pred dečka, kiselo se smješkajući, dok smo se upoznavali i dok sam ja u sebi molila da se otvori onaj pod poda mnom i da me proguta, hmda...I tak smo se upoznali te ja pobjegnem natrag u wc na što one počnu vrištat na mene zašto sam ga pustila da ode!!! Ma dajj...to je bilo prešokantno za mene, sve odjednom, hmda!
A frendici je rekao da sam slatka...!!!! Weee..mda! heh..

E, onda se zabavljamo maksimalno...tulumarimo.. (u svakom smislu te riječi,mhm)
Na kraju dođe do toga da mi se najlonke rasparaju sve do dolje (a znala sam, znala sam, baš sam sama sebi to rekla prije nego što sam izašla), a frendica ih svuče s mene i baci u smeće..a ja kukam
,kukam..da ni sama ne znam šta! (nije ih imala ni ona jer smo je još na početku natjerale da skine tajice)
Nakon toga smo nas 3 plesale gore, i SVI su nas vidjeli...OMG!!!!!! Još u suknjama...jojjjj...
A Amiga je ležala u separeu..bolio ju je kao želudac..hmda...

I ne znam ni sama kako ni kad, ali na podiju je došao taj famozni dečko do mene...Prvo smo se sudarali, a onda se okrenuo.......i onda...onda smo plesali zajedno...hmda...I sad se crvenim i nisam sigurna bih li se trebala smijati ili plakati...Neugodno mi je uopće pričati o tome...Tamo smo plazilili jedan po drugom....oohhh...

A ja sam čula da je on sramežljiv...i ljutila sam se na samu sebe jer se uvijek zakačim za nekog sramežljivog...i nitko ne poduzima ništa dok jedna od mojih frendica, ne obazirući se na moje očajničko vrištanje i bježanje, ne ode do njega i sredi..heh...mda!
On sramežljiv..Vraga je on sramežljiv...!!!! Stvarno sam mislila da je drukčiji...a ne obični napaljenko....Sad su mi draži sramežljivi, ipak..
Daa..ja sam "slatka"...a dok smo plesali svako malo mi je buljio u noge...i..hmda...
Ali kako miriši............awwwww.........Ma svaki put kad bi me privukao onak, ja bih se rastopila....jojj..opet cvilim!!!

Ehem, da...U jednoj od "stanki" (plesanja), Amiga i ja smo bile vani, a ona je ugledala jednu cvjećarku koja šalje poruke njenom dečku...Al' cura je stvarno...ma...!!
Ja sam odmah bila za to da odemo do nje..a nije ni ona imala drugo na umu...
Tako ona lijepo stala pred nju i:

-Šta TI imaš slat poruke MOM dečku...???

Cvjećarka je izgledala kao u nekom filmu,braneći se da ona nije njemu ništa slala, njena frendica je u nevjerici izbuljila oči,a ja sam stajala iza Amige, prvo spuštene glave umirući od smijeha, onda se praveći ozbiljna na dvije sekunde, pa opet isto...
Izgledala je kao da će pasti na nju..hahaha! (a ja sam bila iza da je uhvatim,hmda)
Onda je pružila šake prema njoj i rekla:

-Jedino gdje ti možeš upast, to je pod moje šake!!!

.......Hahahaha....to je već bilo neizdrživo...haha! Nakon uspješno očitane bukvice (i nedobivenog priznanja), ponosno smo odlepršale unutra...hhh!

I tako još plesali..zabavljali se...plesali..ehhh...
A kad sam morala kući, kukala sam da hoću natrag, kod njega..
A bivši (ovaj noviji) je stao pred mene i derao mi se u facu kak on mene ne je** ni 2% i da ga nije briga ni za koga, ni za šta....
I 100 puta je ponovio to, dok se u meni, svakom njegovom riječi, svijet sve više rušio..I kažem mu: "DOBRO!!!", ali kreten i dalje, uporno, jedno te isto viče meni u facu..Čak mu je i Amiga govorila da prekine više!!!

Onda sam se okrenula i krenula kući..pa me Amiga vukla jer sam se derala (cmizdrila) cijelim putem da ću se ubit itd....Oteturala sam u kupatilo, otuširala se te sjedila nasred kupatila plačući...
A bivši i Amigin sadašnji su me nazvali i govorili kak ćemo se vidjet nas četvero sutra i da ćemo pričat (i opet ono isto, grrr), a ja sam naklapala kako nema sutra...i vrag zna šta još...hahahaha!! Poludili su....hhhh!
Onda sam Lestatu poslala "oproštajni" mail, na što me on odmah zvao da dođem na msn..i onda smo pričali do neko doba...Kasnije sam jednostavno otišla spavati, nisam ništa napravila, bila sam preumorna....hh!

A drugi dan...onak..Očekivala sam da ću bit u bedu mjesec dana..Ali..već mi je većina toga što se dogodilo bila smiješna...Nije mi bilo smiješno jedino to što sam se razočarala u Njemu...i što ga ne shvaćam...Nije ga briga?!?!? Je li moguće da je samo napaljena budala....???? Ali svejedno mi je stalo do njega...i kao da ta priča nije završena (vjerojatno neće završiti dobro), ali meni fali točka na i!!!
I kad sam majicu prinjela licu, osjetio se njegov miris...i to jaaako....(možete mislit kak je to izgledalo onda) Skoro sam se rasplakala...hmda!

Osramotila sam se...uhhh...i ne samo ja..hh..Ali, iskreno, ne znam kad sam se zadnji put tako zabavila...!!!!! Stvarno mi je bilo odlično...I nije me briga više šta drugi misle, nije!!! Ne znaju šta propuštaju..heh! A ja ću se zabavljati koliko god mogu...!!

I,da, bivši mi je opet rekao da mu se još uvijek sviđam (a ja njemu prije toga kukam kak mi majica miriši po ovome)...Ali nije mi lagao za ono...100%...A,da, i onaj biivši mi je opet slao poruke, nisam se trudila uopće zamarati time..hmda! (da o ostalima ni ne pričam)

Eto..ahhh...ovo je bilo iscrpno...Nisam normalna više, kažem vam.....
Idem sad radit trbušnjake! Uživajte mi...i VoLjim Vas PunOoOo..nadam se da me razumijete..barem u neku ruku...i vidite da je sve jedna, očito veelika šala...hmda!! Nadam se da ste se nasmijali barem..jer ja jesam, hh!

.........Vaša MartinA...........the VampirE
............................................................BloOdy VampirE KisSes.............................................................






Post je objavljen 26.08.2008. u 01:15 sati.