Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vamppsxarexreal

Marketing

....I'm Back....

Ajjme, čini mi se kao da me nije bilo sto godina...a ne 10 dana...prekrasnih deset dana!!! Stigla sam, živa zdrava i crna..hh...
Nećete vjerovat, ne vjerujem ni ja, ali želim natrag na Vir, barem još 10 dana!!!!

Prvi dan..heh...prvi dan sam proklinjala samu sebe i pitala se zašto sam ja uopće i dolazila i ove godine.....
Smračilo nam se svima kad smo vidjele cimerice...a njima se na faci baš vidjelo da im nije pravo...na to sam zažmirila i bavila se svojim "poslom". Ali samo odjednom smo počele pričati, cure sam bolje upoznala i jako mi je drago zbog toga!!! Eto, dokazano je da nisam ni ja tako loša kad me bolje upoznate, hh!
Rasplakala sam se kad mi je burazer slao poruke da mu falim, da jedva čeka da mu se vratim i da me voli najviše na svijetu....to me diralo u srce...i nisam mogla vjerovati!!!
Najbolje je postalo, naravno, tek pred kraj...Upoznale smo neke dečke iz Zagreba koji imaju vikendice tamo, ali o tome ne bih baš sad...ima tu svega...hh!
Voditelji nisu mogli biti bolji!!!!!!! Ivan "Dobri", Ivan "Grozni", Lovro i Zdenka! Ma legende!!!!!! Šta bih dala da budu i sljedeće godine....Ekipa u cijelom kampu....odlična!!!! Upoznala sam stvarno predivne ljude...Smijali smo se stalno...
A sa "specijalcima" iz Orahovice smo se Melani i ja stalno tukle...prčkali smo jedni drugima po sobama, krali su mi stalno Orbit bombone..i sva odjeća mi miriši po Axeu, i kapa! hh! Kad bih mogla sad sve to ponoviti...ne bih oklijevala ni sekunde!
Naravno, nitko nije volio našu dragu upraviteljicu, Ljubicu, čak su i voditelji rekli da je to što ona izvodi mučenje, ali nije nam uspjela pokvariti zabavu! Ona se samo, kao duh, stvori na vratima i kao da nanjuši mobitele...
Mislim, samo ja mogu biti takve sreće da mi uzme dva mobitela u jednoj noći...Ma da sam ih imala 5 uzela bi mi svih 5, mogu se kladit, haha! I DVA dana ih nije vratila, OMG!!!! Poludjela sam tad...poludjela...!!
Predzadnje noći, Ivana i ja smo spavale gore u mom krevetu (prvi put sam spavala na katu, to je bila avantura za mene, i nisam pala, hihi), pričale smo o svemu i svačemu do neko doba, a ja sam vrtjela mobitel u ruci kad se stvorila Ljubica s onim svojim jako dobro poznatim: "Daj mobitel ovamo!"
Samo sam ga ugasila i pružila joj ga iza, nisam je čak ni pogledala..i nisam znala da se smijem ili da plačem...
A sljedećeg jutra smo otišle po mobitele, na što je ona, ljuta, počela skoro bacati stolice i rekla nam da smo ovisnici! Pa kako ona očekuje da se mi javimo svojima!?!? Uff... Čak je nekima i mp3 uzela...Ma...! Ona dva dana sam bacala razne kletve na nju, poželjela sam joj sve i svašta, samo najgore...Ali ako joj se dogodi nešta, hm, nisam ja, i drugi su, vjerujte, hh!!
Jedan dan sam progutala pol mora koliko su me "specijalci" utapali...čak su i oni zaključili da je razina vode pala, haha! Umirali smo od smijeha....
A najbolje, hm, "najbolje" je bilo neki dan...ležim na plaži i pričam s mamom, a dečki dođu, stoje i čekaju da me odnesu u vodu..odnijeli su Melani, a ja pričam, mislim da će odustati! Ali malo sam ih očito podcijenila... Kad im je dosadilo, počeli su mi otimati mobitel, uzeli me za ruke i noge i odnijeli u vodu te pobacali alge po meni, dok je Melani objašnjavala mojoj mami što se dogodilo, haha!
Svi ljudi okolo gledaju i smiju nam se, a oni sve iz kampa nose u vodu, pa čak i voditelje, koji su im pomagali!
Dvojica voditelja su se čak jedne večeri obukli u ženske...to je bilo urnebesno..gotovo sam plakala od smijeha!!!
Na radionicama smo morali plesati s dečkima...moram priznati da sam uživala, baš mi je bilo super, hh!
Propustila sam dvije subote, ali ono društvo tamo sve mi je nadoknadilo!!! O nekim detaljima baš i ne bih, hh...duga priča..ali ok..
Kad smo se vraćali, išli smo i na Plitvice...
A putem, cijeli je bus plakao, čak i dečki (osim ovih naših,hh)...I voditelji su nam plakali..strašno...toliko mi nedostaju svi, ja vam to ne mogu opisati!!!!
U ponedjeljak oko 12 u noći smo stigli...a jučer sam slušala pjesmu koju su tamo skroz puštali (Ledena od Toše) i plakala sam, nisam ni ja normalna, OMG!!!
Bilo je ludo i nezaboravno i ne mogu dočekati sljedeće ljeto, ne mogu!!!!
Nisam se još vidjela sa svojom Petricom, ali nadam se da hoću uskoro!! Koliko mi je ta cura nedostajala....Ali, srećom, ide i ona sljedeće godine!!
Kako mi nedostaje ono trčanje po sobama u neko doba noći pa onda na znak "opasnosti" skakanje u krevet..ja sam skakala u Melanin jer dok bih se popela u svoj već bih morala dolje sjedit vani do 3 sata...jadnu Luciju su dvaput uhvatili, haha! A neki su morali prati suđe i prozore kad su ih uhvatili kako s pastom za zube idu po drugim sobama....hh....A voditelji su nas zadnje noći sve namazali pastom, ali po nogama...hh..Legende!!!
Može vam biti žao što niste bili tamo....meni je žao što sam se sad vratila..Bilo je puno bolje nego prošle godine...jojjj...
Čak sam i kosu peglala...a kad sam mami rekla njena reakcija je bila: "U, jebem ti mater!" Haha!! Plavuša moja.... Sad će mi kupiti peglu, mora!!! ne može me više spriječiti da se peglam, hihi!

Drago mi je što sam došla, naspavala se, vidjela svoje....a sad mogu natrag, hh!
Eto, ljudi, da vam se javim...a sad vam idem vraćati komentare, hvala što ste me se sjetili!!! hehe!
Ova zadnja dva posta su totalno bezveze, ispričavam se na tome i obećajem vam pravi post uskoro, ali sad ne stignem...!


....VoLjim VaS puNoOo....
........BloOdy KisS.....
.........MartinA..........









Post je objavljen 13.08.2008. u 15:44 sati.