(sve o klitorisu)

05.01.2019., subota

"Rat je mir, Sloboda je ropstvo a Neznanje je moć" (George Orwell)

Kako tvrdim da se stvarnost formira na jednoj posve drugoj osnovi od one koju percipiramo koristim ovu priliku za prezentirati što nam se zapravo događa.
Ishodište svega su ljubavni trokuti koje su svjesno sklone inscenirati one koje su tako u korelaciji sa sebi sličnima u prilici postati glavni kreatori stvarnosti kakvu poznamo … zbog navedenoga u prilici više se ne toliko baviti sobom već drugima … provodeći negativnu selekciju. Posljedica svega je realnost kakva nas je u Hrvatskoj zatekla. U bogom danoj zemlji mi imamo iseljavanje, bijedu i opće rasulo a sve kao posljedica nekih od onih sklonih percipirati najpoželjnijima. Percipirajući (po nekim ljestvicama) kao jedan od najglupljih naroda u svjetskim razmjerima a sve kao potreba prostoru za kanalizirati energetske viškova koji kroz vrijeme postaju enormni … i tako u prilici prikrivati svoje stanje.
U zemlji koja je postala prvak svijeta u donaciji i transplantaciji organa, čiji su stanovnici najveći potrošači antidepresiva u okvirima EU te u zemlji u koja bilježi najviše prijava na nuspojave na neki lijek u okvirima iste. Sada bismo mogli naslutiti i ishodište depresiji u sustavu u kojemu bi značilo inscenirati neki problem tako se od istoga štititi.
Posljedica spomenute realnosti bila bi najrazličitija oboljenja i stanja … prije svega ovisnost a kao posljedica iste. Sada bismo znali u čemu zapravo ima svoje ishodište … u ovisnosti. U sustavu u kojemu mi ne liječimo ishodište problema već posljedicu … to je razlog zašto je oboljenja psihičke prirode i izuzetno teško liječiti.

Za razliku od muškarca žena ima obje aktivne moždane polutke, sada bi sve bila samo Einsteinova formula da je energija jednako masa … u ovom slučaju duplo veća puta specijalno stanje na kvadrat … „ljubav“ (E=mxc2).
Drugim riječima u sustavu vremena i prostora koji su relativni žena bi kroz neku konstantu bila u prilici istim intelektualno ovladati. Zapravo već u ishodištu sve bi bilo neki vid manipulacije i prijevare koji bi kroz vrijeme imao intenciju kulminirati do neslućenih razmjera.
Neke od najpoželjnijih u svoj istini stvarnosti kakva ona je postajale bi gospodarice života i smrti kroz neko interaktivno okružje … nikad konkretnije … zbog napretka civilizacije.
Sve bi rezultiralo izuzetno velikim egom koje takvima više ne bi dozvoljavalo podati se muškarcu kojemu istinski teže trudeći se kroz predispoziciju izvrnuti stvarnost sada kroz predispoziciju istoga na neki način diskreditirati … nadići.
Sada bismo znali smisao djevičanske opne koja je u međuvremenu izgubila svaki smisao a najpotentnije bile bi je sklone vizualizirati … u glavi.

Ishodište naše seksualnosti je u spomenutima … u jednom trenutku kada bi stvarnosti kulminirala u apsolutnoj krajnosti a što tvrdim da se u HR dogodilo ljubav kako kategorija više ne bi egzistirala … zapravo radilo bi se o prijevari i iluziji. Uporište homoseksualnosti sada bi nam bilo poznato kao i ishodište svega … kao i smisao svemu u stvarnosti u kojoj bi postalo samo umjetnost mogućega te posljedica teške ovisnosti … najprije skretanja pažnje na sebe a kasnije i teške ovisnosti o formiranju stvarnosti a kako bi se energetski viškovi čim ne primjetnije bili u prilici kanalizirati !

U stvarnosti čiji bi apsolutni gospodar bila emocija ALI emocija koja bi u startu imala intenciju teške prijevara do nesuđenih krajnosti. U realnosti u kojoj bi sada bilo moguće shvatiti što je to emocionalna inteligencija i koliko je zapravo bitna.

Priča je to koja nam sada otvara vrat jedne posve druge realnosti, realnosti kroz koju bismo stvarnost mogli sagledati kako kroz konstantu tako sada i kroz dimenzije … sve kroz manipulaciju do neslućenih krajnosti u kojoj j bi zbog stupnja,spoznaje, stanja svijesti, realnosti kakva ona je sve bilo predodređeno do neslućenih krajnosti.

Navedeno će sada biti moguće shvatiti kroz koincidencije kako su one „dotakle“ neka od najvećih imena kroz našu povijest te važnost svega navedenoga kako i utjecaj „okoline“ i realnosti kakva se ona na naše živote odražava (navedeni princip egzistira kroz cjelokupnu našu povijest a ja sam se potrudio izlučiti jedan manji ali po meni znakovitiji dio … u smislu izglednosti svega navedenoga.

Prije nekog vremena svijet je napustio jedan od najpoznatijih živućih znanstvenik našega doba Stephen Hawkung 14.03.2018. na Eisteinov rođendan (navedeno se odvilo na dan broja PI). Stephen Hawkung rodio se 08.01…. na dan Galilejeve smrti. Na dan Eisteinivog rođenja i Hawkungove smrti preminuo je Karl Marx … (izgleda da niti pred Bogom nismo svi isti iako je upravo Einstein percipiran kao jedan od najvećih umova u ljudskoj povijesti to tvrdio a Marx svojim djelovanjem da budemo svi čim jednakiji tome težio).
Albert Eistein preminuo je 18.travnja, dan nakon njegove smrti preminuo je Charles Robert Darwin 19.travnja. Darwin je rođen 12.veljače … drugi dan 13.veljače 1787. preminuo je Ruđer Bošković.
Toga 14.03… kada je ova priča i počela hrvatski je književnik Antun Mihanović neprolaznu slavu stekao pjesmom „Horvatska domovina“ koja je krajem 19.st.postala hrvatska himna. Pjesma je prvi put objavljena 1835 i to upravo na navedeni datum … kako vodim dnevnik događanja u sinkroniziranoj stvarnosti sklonoj se nadopunjavati do nesuđenih krajnosti sedmica je završila neobičnom avionskom nesrećom kada je na jednom ruskom aerodroma iz aviona koji je polijetao ispalo 127 kg zlata u zlatnim polugama (…).

PS
Ne znam, da li ste slučajno evidentirali da se na Dan državnosti RH rodio George Orwel ... u najmanju ruku fascinantno ... (zar ne).
U vrijeme svjetskog prvenstva 7. srpnja bila je godišnjica rođenja Miroslav Krleža … ponukalo me to saznati kada je dotični preminuo … 29. prosinca (?!) drugi je dan moj rođendan …
www.knjigaemanuel.com (ikona pdf … i druge su aktivne)- 16:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.03.2017., nedjelja

THE END IS NEAR


Sve je prijevara !
...iza kulisa stvarnosti kakvu poznamo vodi se zakulisni rat spolova koji je kulminirao u krajnosti... apsolutnom prevlašću jednoga spola, koji svoje uporište ima u ženinoj predispoziciji, kako bi se kao takva realizirala, to je intelektualno ovladati relativnošću vremena i prostora, i to nije problem. Problem je jedna manjina koja se radi želje za moći bila sposobna odreći ljubavi i tako apsolutno prevladala stvarnošću kakvu poznamo, u kojoj ništa više nije slučajno. U međuvremenu iste su se našla u prilici razviti toliki ego da se više nisu sposobne podati muškarcu kojemu teži a svoju predispoziciju počinju koristiti ne bi li istim na neki način prevladale, zbog dominantne pozicije na koju su navikle, ponavljajući se. To su sada ovisnici o formiranju stvarnosti a ovisnost kao takva svoje ishodište ima u urođenoj predispoziciji žene izvrnuti stvarnost kroz ponavljanje ! U navedenom je momentu i uporište najrazličitijih zdravstvenih problema ali i tragedija koje su iste sposobne projicirati a ne bi li se prikrile trošeći energetske viškove koji kroz vrijeme postaju sve većim.
Sa sigurnošću tvrdim da živimo u izvrnutoj stvarnosti u kojoj je stalna konstanta postalo prijevara! Iza kulisa stvarnosti kakvu poznamo stasala je "ekipa" spremna na sve a ne bi li uspjela u svojoj namjeri (prolongirala zatečeno stanje) među njima su i pojedine... dobro poznate široj javnosti - u toj je dimenziji i uporište njihova uspjeha (u stvarnosti koja je doslovno postala "Pakleni šund") ! Da tragedija bude potpuna, često, riječ je i o jedinkama sposobnim kotirati kao najljepše, najpoželjnije, najsenzibilnije, najbolje (u sustavu kojim su u jednom trenutku surađujući zbog urođene predispozicije zaživjele u krajnosti bile sposobne apsolutno prevladati). Riječ je o osobama teže i teško poremećene osobnosti-ovisnicima o formiranju stvarnosti ! U zemlji koja je u međuvremenu postala najveći potrošač antidepresiva u Evropi ?! Kako što egzistira paralelna stvarnost u domeni žene... u kojoj ona ima svoje ishodište... i iznad te stvarnosti tvrdim opet egzistira stvarnost iz koje smo opet manipulirani svi (ta je stvarnost do nedavno ženi bila nevidljiva kao što je muškarcu nevidljiva njezina stvarnost). U protivnom, kada ne bih bio u pravu, teško da bih preživio. Osnovni alat stvarnosti o kojoj je ovdje riječ je misao (zapravo podsvijest) u sustavu vremena i prostora koji su relativni i kojima je žena sposobna "intelektualno" ovladati ali i sama je manipulirana.

Kroz tekst spominjana predispozicija ženi omogućava inteligentni uvid i razvoja neke situacije kroz neku vremensku konstantu… koja i nije mala (i konkretni utjecaj na neki ishod). Predispozicija je to kojom smo mi kao vrsta da ju koristimo sposobni „predvidjeti“ tako i spriječiti najrazličitije katastrofe u smislu da one budu minorizirane a broj žrtava sveden na minimum !
Načelno sada ču prezentirati kako je to izgledalo… a najuočljivije u trenucima kada je intencija kroz razinu ega koncentriranu na jednom mjestu na vrhuncu…
npr.kako je stvarnost kulminirala na dan 26.veljače 2017 g.u vrijeme dodjele najprestižnije filmske nagrade Oskar 98.put u momentu najveće koncentracije „centara moći“ kroz predispoziciju na trenutak i okolnosti… Na taj dan Rodio se Johonny Cash umro je …12.rujna 2003 g.(dan nakon datuma za kojega se veže jedna od najvećih tragedija u našoj novijoj povijesti ... aludirajuči tako na taj dan prije i poslije ...). Te je godine 2003. Oskara za najbolji film dobio naslov „Gospodar prstenova… Povratak kralja“. Oskar je obilježio i najveći skandal u njegovoj povijesti, neki su u početku sve pripisali pogrešci Leonarda DiCapria… i ja držim da je on pogriješio … obzirom na okolnosti kakve su one postale, nesposoban registrirati o čemu se zapravo radi ... da nije Hollywood bi se i dalje odvijao tamo a ovako se on događa u Hrvatskoj. Sada se nameće i pitanje tko sam zapravo ja… kako stvari stoje… za sada… ja sam onaj lik iz Nostradamusovog proročanstva koji eto slavi Četvrtak… taj sam dan i najčešće koristio za prezentiranje „priče“… tako vršeći pritisak na niz medijskih redakcija u smislu da ona bude prezentirana !
Mogu još reći da je prva dodjela Oskara "slučajno" održana u Četvrtak 16.svibnja 1929.godine. Sada za kraj možda bi bilo zgodno poslušati ali i pogledati jednu stvar Johonnya Casha-Ring of Fire …da doživljaj bude potpun https://youtu.be/It7107ELQvY …………... Interesantan je i naslov filma koji je odnio glavnu nagradu „Moonlight " (mjesečina) tako da stvari sada bolje možemo sagledati i po noći…
Nadam se da sam bio uvjerljiv u nastojanju prezentirati da je na stupnju spoznaje i svijesti na kojima trenutno jesmo ipak još uvijek sve farsa a kao posljedica komunikacije prenesenim značenjem realizirana kroz okružja i konstante u kojoj ništa više nije slučajno… farsa kulminirala u apsolutnoj krajnosti u režiji nekolicine koja je opet sama manipulirana kroz dimenziju a čiji je "alat" zapravo misao !
Kako me sada baš interesira ima li neki događaj i ovog četvrtak koji bi se mogao uklopiti u priču a kao nešto veliko i tako dočarati kako je to … izgledalo ( upotpuniti trenutak) mogu izlučiti da je u četvrtak 09.ožujka 2017. godišnjica praizvedbe Verdijeva Nabucca koja se odvijala 09.ožujka 1842 u milanskoj Skali (Va pensiero……). Za one koji su skeptični ili ne razumiju talijanski ima jedan izvedba na YouTube-u ... na srpski ...
- 16:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.01.2017., nedjelja


Ono što je meni najfascinantniji dio priče su najgore koje sam imao priliku "upoznati" navodeći se najnižim strastima i primitivizmom ali kroz percepciju koju su sposobne stvoriti o sebi…. kroz predispoziciju i konstantu… One su svoje postupke sposobne prikazati nečim pametnim a sve iz pozicije teške ovisnosti i nesposobnosti se više obuzdati …kontrolirati svoju seksualnost ... nesposobne se više kao žene ostvariti ukoliko nisu sposobne realizirati neki vid prijevare… jer to su sada patološke lažljivice i prevarantice a prijevara kao takva zbog svega navedenoga postala je sastavni dio njihovih i naših stvarnosti !
Kroz povijest kada bi stvar imala intenciju kulminirati ili bi kulminirala u krajnjoj destrukciji započinjali su ratovi, nastajale su vjere … zapravo njihovi utemeljitelji bili su izgledno ljudi koju su bili sposobni shvatiti do čega je zapravo došlo u korijenu našega postojanja u zakulisnosti naše stvarnosti.
Kako su se danas mnogi sposobni prezentirati vjernicima mislim da pravi smisao vjere nije da bismo se kao vjernici prezentirali većim i boljim ljudima ili imali kome moliti kada nam je teško… Izgledno pravi smisao vjere je promovirati čovječnost a to je sposobnost obraniti druge od sebe samoga.


- 18:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.01.2017., petak


Kroz cijeli priču želja mi je prezentirati koliko je izgledno da se stvarnost odvija na jednoj sasvim drugoj relaciji od one kakvom je poimamo te kako je sve što mi vidimo… kao takvim poimamo zapravo je farsa. Posljedica urođene predispozicije žene koja je zbog svoje zakulisnosti, nesposobnosti suvremenog muškarca spoznati je kulminirala u krajnosti ali i dimenzije iz koje smo konrolirani i dokle god se kao društvo ne budemo s navedenim bili sposobni suočiti nama je zagarantirano stalna stagnacija i propadanje….. kako što smo odradili banke, INU bez sumnje tako ćemo gotovo sigurno odraditi i Elektroprivredu .. ali sve druge za napredak i razvoj ključne segmente našega društva (na štetu nas samih). Posljedica svega je negativna selekcija kroz predispoziciju kulminirale u krajnosti s tim da je na kraju čak i selekcija postala nebitna !
Kada sam shvatio do čega je došlo napisao sam knjigu kojom sam pokušao predočiti o čemu se radi … a radi se o tome da ako je kojim slučajem svijet doista ludnica onda je Hrvatska gotovo sigurno … CENTRALA !
Načelno priča razotkriva kako egzistira naša podsvijest… apsolutni kreator i gospodar stvarnosti kakvu poznamo čiji je alat misao kroz emociju sve kroz sposobnost spoznaje, ego koji smo kroz naša okružja bili sposobni izgraditi te pozicija na kojoj smo se kao takvi sposobni afirmirati. www.knjigaemanuel.com
Priča govori o tome da je zakulisna komunikacija moguća… spoznvši stvarnost sa glavnim junakom stupila je u kontakt u to vrijeme jedna od razvikanijih zvijezda svjetskog schowbiza … zatraživši od njega da joj pomognem a kako je oboljela od karcinoma dojke…. a pošto je glavni junak priče shvatio uporište bioenergije ozdravljenja (treba pročitati knjigu da bi se konkretno shvatilo što se dogodilo… ali načelno danas je inauguracija Donalda Trumpa a u Melburnu se dogodio teroristički napad… sve u vrijeme Australian Opena… da stvar bude kompletna).
Iako je Trump imao protiv sebe svih pa čak i biračko tijelo a usudio bih se reći i samoga sebe na kraju iz svega je izašao kao pobjednik….
Tvrdim… dobrim djelom i zahvaljujući ovoj priči (kada i ako se pročita knjigu postati će sve još malo puno jasnije).

... tako se npr. u četvrtak 17.08.2017. (po hodogramu) naša predsjednica našla u Melbournu rodnom gradu i zemlji gore spomenute.
Na isti dan 17.08.1970. dogodila se prva misija na Veneru koja je uspjela poslati podatke sa drugog planeta (Venera 7, bio je to prvi svemirski brod koji se uspješno spustio na drugu planetu) ... lansirana je na današnji dan ;)


- 18:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.05.2015., petak

Mali ljudi pričaju o drugima, još manji vjerojatno o sebi.
Ovo je priča o malim ljudima koju je napisao mali čovjek,
ali smisao joj je nešto veliko !

- 09:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Kako je intelektualac Bepo Pištola sta u ... (fiziku)

Bepo Pištola stražar je na porti brodogradilišta, do njega dolazi mlad radnik i zamoli, dali bi ga pustio na trenutak u grad, jer nešto mora obaviti vani.
Na to će Bepo ; „A ne,… ne more tako“ dok drugi stariji radnici samo prolaze ništa ne pitajući, sve na relaciji „ViVa Bepo“,… „ViVa“ odgovara on.
Nakon nekoga vremena isti radnik dođe opet sa istim upitom, a scenariji isti, pa upita; zašto njega koji pristojno pita ne pusti van, dok ovi drugi samo prolaze ?
Odgovori Bepo ; „Gledaj mali,… kada bih ja puštija vanka sve ki pitaju, svi bi bili vani…“.

Kako bi se stvar kroz vrijeme razvila ukoliko se pravila igre ne bi korigirala a stražar bio bi jedina konstanta u formuli i ne bi mjenjao svoje principe, lako je predviditi,... nakon nekoga vremena svi bi bili vani.

Kada bismo istu logiku po istim principima kroz momente kako oni rezultiraju primjenili na npr. muško ženski odnos došli bismo u problem, shvstivši da ista pravila igre kroz iste momente kako oni kulminiraju na tom primjeru ne egzistiraju, odnosno da logika iz pr. nije dobra ili neke zakonitosti fizike ne poznamo, jer naša stvarnost ne navodi se opće poznatim zakonima fizike..., jer to bi znaćilo da kada bi npr.neka izuzetno lijepa žena dala svakom tko pita da bi kroz neko vrijeme svi pitali, a na kraju, po inerciji, ako princip ne bi bio korigiran za očekivati je da bi se počela i sama nuditi (ako ne bi postojala konstanta, dimenzija iznad sposobna je prisliti korigirati se, tim više jer je koeficijent ugode nemjerljivo veći nego u primjeru - ako radnici svi redom ne bi izlazili voditi ljubav) ?!

- 09:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.04.2015., subota

ZVIZDAN (neočekivana moć neznanja)

Istina ako je neka teza točna i dobro je postavljena tada ona (istina) čista je matematika,
npr.
dr. Goran Arbanas i dr. Vlado Jukić radili su na prijevodu priručnika Američke psihijatrijske udruge koja kaže…
„Ako vaše ponašanje ne uzrokuje klinički značajnu patnju vas ili drugih te ne uzrokuje oštećenja u socijalnom, radnom i drugim bitnim područjima funkcioniranja, tada ste psihički zdravi. Zaključile su tako stotine stručnjaka, prvenstveno psihijatara, koji su radili na posljednjem izdanju Dijagnostičkog i statističkog priručnika za duševne poremećaje (DSM-V) u izdanju ...“

To će reći,... ukoliko ste zaljubljeni u neku djevojku a ona je s drugim, a vi zbog tog patite, da je ista izgledno zapravo više ili manje poremećena - proporcionalno vašoj patnji ?!
Ako su ljudi koji su sudjelovali u izradi spomenutoga priručnika u pravu onda je navedeno doslovno tako.
Sve aludira na mogućnost egzistiranja dimenzije stvarnosti u domeni žene koju ne poznamo...


- 20:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.04.2015., četvrtak

1.april


Spoznavši stvarnost ona se prelomila, tako sam postao njenom okosnicom (djeluje nevjerojatno ali nije). Stvarnost ima svoje ishodište negdije u prošlosti a njezin je alat misao ! Tekstovima želim dokazati egzistiranje dimenzija stvarnost iz kojih smo manipulirani svi, odnosno konkretno da i iznad dimenzije koju poznamo izgledno egzistiraju dimenzije.
Ovakvim pristupom želim potkrijepiti i navode u knjizi kojiima sam spoznaju kojom sam ovladao pokušao prezentirati,... nisu namješteni.
npr. za 1.april...
u Splitu već u ranim jutarnjim satima zapalile su se barake na Poljudu, u 117. g. prminula najstarija osoba na svijetu, (slučajno) Japanka po imenu Misao..., okrznula se dva avijona na pisti u Dublinu...
Naizgled navodi i nemaju veze jedan s drugim ali ako i kad se pročita knjiga sve će (slučajno) dobiti smisao (knjiga je dostupna kliknemo na link).

- 21:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.03.2015., petak

Tajna zabranjenog voća

Blog razotkriva o čemu govori priča o zabranjenome voću ali i u čemu je uporište sinkronizaciji.
Koliko je izgledan lako je shvatiti ako se pogleda vrijeme kada je post prije plasiran i vijest u nastavku... ( i pročita knjiga ).
«Stanbeno-poslovna zgradan u New Yorku (Velikoj Jabuci) djelomično se urušila nakon eksplozije, javlja New York Times. Do eksplozije i urušavanja je došlo oko 15.20 sati po lokalnom vremenu, na križanju 7. Ulice i Druge avenije...» .

- 15:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.03.2015., četvrtak

draga nacijo,...

Upravo do mene je došla informacija kako je jedan hrvatski menadžer dobio međunarodnu nagradu za životno djelo. U ovom trenutku ne interesira me relevantnost te nagrade, dali to sve skupa vrijedi novca kojim dotični barata, niti problematika navedenoga… Interesira me duhanska industrija kao takva i način kako se država „bori“ za zdravlje nacije ali istovremeno ne zabranjujući proizvodnju i distribuciju proizvoda. Iako velikim slovima na njemu piše kako on šteti (jer to prije nismo znali a pušili smo) dok npr.upotreba konoplje za liječenje (dokazano je lijek) još nije zakonom regulirano ?!
Nameće se pitanje kako je to moguće ? To je samo jedan primjer sa kakovima se susrećemo svakodnevno a njime želim potkrijepiti koliko je tekst u nastavku izgledan ! U stvarnosti u kojoj licemjerje nikada nije bilo veće iako nikad ga više jedinki nije bilo sposobno razaznati, u kojoj je konformizam postao bog mada u svoj svojoj istini često on to nije (sad kada smo u prilici razumjeti u čemu je uporište i smisao npr. želji za pušenjem – ali i uporište ovisnostima – a mi smo skloni biti ovisni o razno raznim pripravcima ali... i kocki).
Dan prije nego što je nastao ovaj tekst 22.03. Vlatka Pokos ima rođendan, 24.03. godišnjica je smrti Borisa Dvornika (možda djeluje i ne toliko bitno, ali...). Sve u sjeni premijere filma „Bit ćemo prvaci svijeta“.
23.03.2015. u Japanu (zemlji izlazečeg sunca) danas službeno prcvijetale su trešnje, tri dana prije nego je to uobičajno,... jer u posljednje se vrijeme sve važne stvari više očito ne događaju četvrtkom ?!

Nakon što sam razradio ulogu obih aktivnih moždanih polutki žene doživio sam ne malo iznenađenje u prilici spoznati dimenziju stvarnosti u kojoj se ona - stvarnost formira.
Navedenome je smisao omogućiti ženi da bi se kao takova realizirala. Konkretno intelektualno ovladati relativnosti vremena i prostora (i to nije problem). Rečeno je ništa drugo do Einsteinova formula da je energija jednako masa (duplo veća) puta specijalno stanje (ljubav) na kvadrat (E=mXc2).
Problem je, da je jedan mali postotak populacije koji ima intenciju rasti postao kadar (nikad u većem broju) radi želje za moći odreći se ljubavi, odnosno pozicionirati se u toj zakulisnoj stvarnosti. Sve u korelaciji sa sebi sličnima kroz konstante vremena i prostora koje je neka sposobne prevaliti, automatizmom provodeći negativnu selekciju. Stvarnost je to bez tajni u kojoj je i dalje sve samo umjetnost mogućega kroz stalnu intenciju izokrenuti je (realizirati neki vid prijevare, nepravde) sa ciljem ne bi li glavne kreatorice stvarnosti bile dominantne tako sada kontrolirale svoju seksualnost u stvarnosti u kojoj navedeno samo načelno i nije otkriće (jer otkriti tajnu koja to nije znaći stvoriti još veći prostor manipulaciji - dominaciji).
Erekcija, ejakulacija, osjećaj ljubavi, doživljaj nečega- emocija sve sto čini nasu stvarnost u domeni je spomenute sposobnosti !!!
Kroz vrijeme iste postaju sve veći i veći ovisnici o kreiranju stvarnosti ali i jedinke tolikog ega zbog kojega se više i nisu sposobne podati muškarcu kojemu istinski teže, unesrečene u temelju svojega postojanja. Zaljubljenost - nerealizirane ljubavi imaju uporište u navedenome (tako sve počinje a posljedica je već spomenutoga sposobnosti odreći se ljubavi radi želje za prevlašću, moći – čedne, poželjne i poštene kakvima se vole prikazivati i kako najčešće i kotiraju u svojim okružjima u kojima su zapravo konstanta) !
Zakulisna komunikacija bila bi moguća ali i dodatan prostor manipulaciji, npr. za pravdati svoje postupke iako bi sve bilo posljedica istih sada kulminiralo u apsolutnoj krajnosti, a kao posljedice uznapredovale ovisnosti.

Kroz vrijeme to postaju zakulisni gospodari života i smrti u svojim okolinama u kojima u svoj svojoj istini više ništa nije slučajno (kontrola financija se podrazumijeva, kroz stalnu intenciju prevršiti mjeru) .
Kroz vrijeme manipulativni prostor postaje sve manji a energetski viškovi veći, stoga iste na kraju prilike kako ih trošiti počinju i režirati kroz konstante koje su kroz vrijeme sposobne biti sve veće. Energije koje su trebale biti ljubav na kraju služe za popratiti sve što se događa polarizirajući stvarnost tako otvrajući prostor manipulaciji, iz nje sve više istiskujući kako slučajnost tako i ljubav.
Bjele i crne (za one koji znaju tajnu) su farsa u režiji jednih te istih !
Depresija jedno od rastućih problema civilizacije u svoj svojoj istini jedno od svojih uporišta imala bi u navedenome - u stvarnosti u kojoj inicirati ju značilo bi od iste se štititi - zbog potrebe jedinke za dominirati ali i trošiti svoje energije. Glavni razlog zašto psihijatrija najčešće samo ublažava problem – ne rješava ga, u tome je što ona „lijeći“ posljedicu a ne stvarni uzrok problema.
Ratovi, neka od najvećih otkrića,... samo su posljedica disbalansa (previše lijepih, poželjnih, svestranih jedinki sposobnih prevladati većinom u stvarnosti u kojoj više nema kompatibilan broja muškaraca sposobnih im parirati) - mehanizma kulminiralog u krajnosti, tako provocirajući spoznaju.
U trenucima kada jedan spol kroz dimenziju ima intenciju apsolutno prevladati drugim (zbog snage energija kojim žena barata, njihove ne bezazlenosti i manipulativnu sposobnost njihove stvarnosti u okružju pregršt onih koje po svojem uvjerenju zaslužuju samo najbolje,... na kraju u svoj svojoj istinini često i onesposobljenih si to pruštiti) sve poprima intenciju rezultirati svijetom bez ljubavi, slobode, istine) – svijetom bez nade a stvarnost koju poznajemo postaje preslika stvarnosti njenih glavnih protagonistica.
Drugim riječima zakon relativnosti više i ne bi bio apsolutan zakon svemira ali tek kroz dimenziju a tada više ništa ne bi bilo relativno! S obzirom na to kako se je stvarnost sposobna „resetirati“ spoznaja - ljubav sada bila bi kud i kamo bolja varijanta.
Uspjevši opstati u stvarnosti u kojoj sam se zatekao (o svemu sam napisao knjigu), stvarnost doslovno se prelomila na mojoj malenkosti - to je razlog zašto sam u prilici priču ma koliko ona nevjerojatna bila dokazati. Sada znali bismo načelno kako egzistira naša podsvijest apsolutni kreator stvarnosti ali i zašto racijo u njoj još uvijek nije realitet. Znali bismo ulogu djevičanske opne u stvarnosti u kojoj je ona izgubila svaki smisao a „najbolje“ sada bile bi ju sposobne vizualizirati - mehanizmom (ovisnost kroz ego) ! Uporište homoseksualnosti bilo bi poznato, ne bi se radilo o bolesti – daleko od toga, tek o blažem obliku prijevare !
Egzistirala bi i stvarnost iz koje bismo bili manipulirani svi, sklona se ukazati u trenucima kada bi priča poprimila intenciju kulminirati u krajnosti - mehanizam bismo znali... (fizika kroz inteligenciju - manipulacija).

Nostradamusovo proročanstvo načelno bilo bi obistinjeno, ukoliko kritična masa, broj i… i nije prevršio svaku mjeru, sada znali bismo razlog zašto se dao pokopati STOJEČKI ?!


... dobro jutro !

- 15:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< siječanj, 2019  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Siječanj 2019 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (2)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (3)

Opis bloga

Linkovi