(sve o klitorisu)

05.03.2017., nedjelja

THE END IS NEAR


Sve je prijevara !
...iza kulisa stvarnosti kakvu poznamo vodi se zakulisni rat spolova koji je kulminirao u krajnosti... apsolutnom prevlašću jednoga spola, koji svoje uporište ima u ženinoj predispoziciji, kako bi se kao takva realizirala, to je intelektualno ovladati relativnošću vremena i prostora, i to nije problem. Problem je jedna manjina koja se radi želje za moći bila sposobna odreći ljubavi i tako apsolutno prevladala stvarnošću kakvu poznamo, u kojoj ništa više nije slučajno. U međuvremenu iste su se našla u prilici razviti toliki ego da se više nisu sposobne podati muškarcu kojemu teži a svoju predispoziciju počinju koristiti ne bi li istim na neki način prevladale, zbog dominantne pozicije na koju su navikle, ponavljajući se. To su sada ovisnici o formiranju stvarnosti a ovisnost kao takva svoje ishodište ima u urođenoj predispoziciji žene izvrnuti stvarnost kroz ponavljanje ! U navedenom je momentu i uporište najrazličitijih zdravstvenih problema ali i tragedija koje su iste sposobne projicirati a ne bi li se prikrile trošeći energetske viškove koji kroz vrijeme postaju sve većim.
Sa sigurnošću tvrdim da živimo u izvrnutoj stvarnosti u kojoj je stalna konstanta postalo prijevara! Iza kulisa stvarnosti kakvu poznamo stasala je "ekipa" spremna na sve a ne bi li uspjela u svojoj namjeri (prolongirala zatečeno stanje) među njima su i pojedine... dobro poznate široj javnosti - u toj je dimenziji i uporište njihova uspjeha (u stvarnosti koja je doslovno postala "Pakleni šund") ! Da tragedija bude potpuna, često, riječ je i o jedinkama sposobnim kotirati kao najljepše, najpoželjnije, najsenzibilnije, najbolje (u sustavu kojim su u jednom trenutku surađujući zbog urođene predispozicije zaživjele u krajnosti bile sposobne apsolutno prevladati). Riječ je o osobama teže i teško poremećene osobnosti-ovisnicima o formiranju stvarnosti ! U zemlji koja je u međuvremenu postala najveći potrošač antidepresiva u Evropi ?! Kako što egzistira paralelna stvarnost u domeni žene... u kojoj ona ima svoje ishodište... i iznad te stvarnosti tvrdim opet egzistira stvarnost iz koje smo opet manipulirani svi (ta je stvarnost do nedavno ženi bila nevidljiva kao što je muškarcu nevidljiva njezina stvarnost). U protivnom, kada ne bih bio u pravu, teško da bih preživio. Osnovni alat stvarnosti o kojoj je ovdje riječ je misao (zapravo podsvijest) u sustavu vremena i prostora koji su relativni i kojima je žena sposobna "intelektualno" ovladati ali i sama je manipulirana.

Kroz tekst spominjana predispozicija ženi omogućava inteligentni uvid i razvoja neke situacije kroz neku vremensku konstantu… koja i nije mala (i konkretni utjecaj na neki ishod). Predispozicija je to kojom smo mi kao vrsta da ju koristimo sposobni „predvidjeti“ tako i spriječiti najrazličitije katastrofe u smislu da one budu minorizirane a broj žrtava sveden na minimum !
Načelno sada ču prezentirati kako je to izgledalo… a najuočljivije u trenucima kada je intencija kroz razinu ega koncentriranu na jednom mjestu na vrhuncu…
npr.kako je stvarnost kulminirala na dan 26.veljače 2017 g.u vrijeme dodjele najprestižnije filmske nagrade Oskar 98.put u momentu najveće koncentracije „centara moći“ kroz predispoziciju na trenutak i okolnosti… Na taj dan Rodio se Johonny Cash umro je …12.rujna 2003 g.(dan nakon datuma za kojega se veže jedna od najvećih tragedija u našoj novijoj povijesti ... aludirajuči tako na taj dan prije i poslije ...). Te je godine 2003. Oskara za najbolji film dobio naslov „Gospodar prstenova… Povratak kralja“. Oskar je obilježio i najveći skandal u njegovoj povijesti, neki su u početku sve pripisali pogrešci Leonarda DiCapria… i ja držim da je on pogriješio … obzirom na okolnosti kakve su one postale, nesposoban registrirati o čemu se zapravo radi ... da nije Hollywood bi se i dalje odvijao tamo a ovako se on događa u Hrvatskoj. Sada se nameće i pitanje tko sam zapravo ja… kako stvari stoje… za sada… ja sam onaj lik iz Nostradamusovog proročanstva koji eto slavi Četvrtak… taj sam dan i najčešće koristio za prezentiranje „priče“… tako vršeći pritisak na niz medijskih redakcija u smislu da ona bude prezentirana !
Mogu još reći da je prva dodjela Oskara "slučajno" održana u Četvrtak 16.svibnja 1929.godine. Sada za kraj možda bi bilo zgodno poslušati ali i pogledati jednu stvar Johonnya Casha-Ring of Fire …da doživljaj bude potpun https://youtu.be/It7107ELQvY …………... Interesantan je i naslov filma koji je odnio glavnu nagradu „Moonlight " (mjesečina) tako da stvari sada bolje možemo sagledati i po noći…
Nadam se da sam bio uvjerljiv u nastojanju prezentirati da je na stupnju spoznaje i svijesti na kojima trenutno jesmo ipak još uvijek sve farsa a kao posljedica komunikacije prenesenim značenjem realizirana kroz okružja i konstante u kojoj ništa više nije slučajno… farsa kulminirala u apsolutnoj krajnosti u režiji nekolicine koja je opet sama manipulirana kroz dimenziju a čiji je "alat" zapravo misao !
Kako me sada baš interesira ima li neki događaj i ovog četvrtak koji bi se mogao uklopiti u priču a kao nešto veliko i tako dočarati kako je to … izgledalo ( upotpuniti trenutak) mogu izlučiti da je u četvrtak 09.ožujka 2017. godišnjica praizvedbe Verdijeva Nabucca koja se odvijala 09.ožujka 1842 u milanskoj Skali (Va pensiero……). Za one koji su skeptični ili ne razumiju talijanski ima jedan izvedba na YouTube-u ... na srpski ...




- 16:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< ožujak, 2017 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2019 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (2)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (3)

Opis bloga

Linkovi