(sve o klitorisu)

05.01.2019., subota

"Rat je mir, Sloboda je ropstvo a Neznanje je moć" (George Orwell)

Kako tvrdim da se stvarnost formira na jednoj posve drugoj osnovi od one koju percipiramo koristim ovu priliku za prezentirati što nam se zapravo događa.
Ishodište svega su ljubavni trokuti koje su svjesno sklone inscenirati one koje su tako u korelaciji sa sebi sličnima u prilici postati glavni kreatori stvarnosti kakvu poznamo … zbog navedenoga u prilici više se ne toliko baviti sobom već drugima … provodeći negativnu selekciju. Posljedica svega je realnost kakva nas je u Hrvatskoj zatekla. U bogom danoj zemlji mi imamo iseljavanje, bijedu i opće rasulo a sve kao posljedica nekih od onih sklonih percipirati najpoželjnijima. Percipirajući (po nekim ljestvicama) kao jedan od najglupljih naroda u svjetskim razmjerima a sve kao potreba prostoru za kanalizirati energetske viškova koji kroz vrijeme postaju enormni … i tako u prilici prikrivati svoje stanje.
U zemlji koja je postala prvak svijeta u donaciji i transplantaciji organa, čiji su stanovnici najveći potrošači antidepresiva u okvirima EU te u zemlji u koja bilježi najviše prijava na nuspojave na neki lijek u okvirima iste. Sada bismo mogli naslutiti i ishodište depresiji u sustavu u kojemu bi značilo inscenirati neki problem tako se od istoga štititi.
Posljedica spomenute realnosti bila bi najrazličitija oboljenja i stanja … prije svega ovisnost a kao posljedica iste. Sada bismo znali u čemu zapravo ima svoje ishodište … u ovisnosti. U sustavu u kojemu mi ne liječimo ishodište problema već posljedicu … to je razlog zašto je oboljenja psihičke prirode i izuzetno teško liječiti.

Za razliku od muškarca žena ima obje aktivne moždane polutke, sada bi sve bila samo Einsteinova formula da je energija jednako masa … u ovom slučaju duplo veća puta specijalno stanje na kvadrat … „ljubav“ (E=mxc2).
Drugim riječima u sustavu vremena i prostora koji su relativni žena bi kroz neku konstantu bila u prilici istim intelektualno ovladati. Zapravo već u ishodištu sve bi bilo neki vid manipulacije i prijevare koji bi kroz vrijeme imao intenciju kulminirati do neslućenih razmjera.
Neke od najpoželjnijih u svoj istini stvarnosti kakva ona je postajale bi gospodarice života i smrti kroz neko interaktivno okružje … nikad konkretnije … zbog napretka civilizacije.
Sve bi rezultiralo izuzetno velikim egom koje takvima više ne bi dozvoljavalo podati se muškarcu kojemu istinski teže trudeći se kroz predispoziciju izvrnuti stvarnost sada kroz predispoziciju istoga na neki način diskreditirati … nadići.
Sada bismo znali smisao djevičanske opne koja je u međuvremenu izgubila svaki smisao a najpotentnije bile bi je sklone vizualizirati … u glavi.

Ishodište naše seksualnosti je u spomenutima … u jednom trenutku kada bi stvarnosti kulminirala u apsolutnoj krajnosti a što tvrdim da se u HR dogodilo ljubav kako kategorija više ne bi egzistirala … zapravo radilo bi se o prijevari i iluziji. Uporište homoseksualnosti sada bi nam bilo poznato kao i ishodište svega … kao i smisao svemu u stvarnosti u kojoj bi postalo samo umjetnost mogućega te posljedica teške ovisnosti … najprije skretanja pažnje na sebe a kasnije i teške ovisnosti o formiranju stvarnosti a kako bi se energetski viškovi čim ne primjetnije bili u prilici kanalizirati !

U stvarnosti čiji bi apsolutni gospodar bila emocija ALI emocija koja bi u startu imala intenciju teške prijevara do nesuđenih krajnosti. U realnosti u kojoj bi sada bilo moguće shvatiti što je to emocionalna inteligencija i koliko je zapravo bitna.

Priča je to koja nam sada otvara vrat jedne posve druge realnosti, realnosti kroz koju bismo stvarnost mogli sagledati kako kroz konstantu tako sada i kroz dimenzije … sve kroz manipulaciju do neslućenih krajnosti u kojoj j bi zbog stupnja,spoznaje, stanja svijesti, realnosti kakva ona je sve bilo predodređeno do neslućenih krajnosti.

Navedeno će sada biti moguće shvatiti kroz koincidencije kako su one „dotakle“ neka od najvećih imena kroz našu povijest te važnost svega navedenoga kako i utjecaj „okoline“ i realnosti kakva se ona na naše živote odražava (navedeni princip egzistira kroz cjelokupnu našu povijest a ja sam se potrudio izlučiti jedan manji ali po meni znakovitiji dio … u smislu izglednosti svega navedenoga.

Prije nekog vremena svijet je napustio jedan od najpoznatijih živućih znanstvenik našega doba Stephen Hawkung 14.03.2018. na Eisteinov rođendan (navedeno se odvilo na dan broja PI). Stephen Hawkung rodio se 08.01…. na dan Galilejeve smrti. Na dan Eisteinivog rođenja i Hawkungove smrti preminuo je Karl Marx … (izgleda da niti pred Bogom nismo svi isti iako je upravo Einstein percipiran kao jedan od najvećih umova u ljudskoj povijesti to tvrdio a Marx svojim djelovanjem da budemo svi čim jednakiji tome težio).
Albert Eistein preminuo je 18.travnja, dan nakon njegove smrti preminuo je Charles Robert Darwin 19.travnja. Darwin je rođen 12.veljače … drugi dan 13.veljače 1787. preminuo je Ruđer Bošković.
Toga 14.03… kada je ova priča i počela hrvatski je književnik Antun Mihanović neprolaznu slavu stekao pjesmom „Horvatska domovina“ koja je krajem 19.st.postala hrvatska himna. Pjesma je prvi put objavljena 1835 i to upravo na navedeni datum … kako vodim dnevnik događanja u sinkroniziranoj stvarnosti sklonoj se nadopunjavati do nesuđenih krajnosti sedmica je završila neobičnom avionskom nesrećom kada je na jednom ruskom aerodroma iz aviona koji je polijetao ispalo 127 kg zlata u zlatnim polugama (…).

PS
Ne znam, da li ste slučajno evidentirali da se na Dan državnosti RH rodio George Orwel ... u najmanju ruku fascinantno ... (zar ne).
U vrijeme svjetskog prvenstva 7. srpnja bila je godišnjica rođenja Miroslav Krleža … ponukalo me to saznati kada je dotični preminuo … 29. prosinca (?!) drugi je dan moj rođendan …
www.knjigaemanuel.com (ikona pdf … i druge su aktivne)- 16:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< siječanj, 2019  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Siječanj 2019 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (2)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (3)

Opis bloga

Linkovi