(sve o klitorisu)

20.01.2017., petak


Kroz cijeli priču želja mi je prezentirati koliko je izgledno da se stvarnost odvija na jednoj sasvim drugoj relaciji od one kakvom je poimamo te kako je sve što mi vidimo… kao takvim poimamo zapravo je farsa. Posljedica urođene predispozicije žene koja je zbog svoje zakulisnosti, nesposobnosti suvremenog muškarca spoznati je kulminirala u krajnosti ali i dimenzije iz koje smo konrolirani i dokle god se kao društvo ne budemo s navedenim bili sposobni suočiti nama je zagarantirano stalna stagnacija i propadanje….. kako što smo odradili banke, INU bez sumnje tako ćemo gotovo sigurno odraditi i Elektroprivredu .. ali sve druge za napredak i razvoj ključne segmente našega društva (na štetu nas samih). Posljedica svega je negativna selekcija kroz predispoziciju kulminirale u krajnosti s tim da je na kraju čak i selekcija postala nebitna !
Kada sam shvatio do čega je došlo napisao sam knjigu kojom sam pokušao predočiti o čemu se radi … a radi se o tome da ako je kojim slučajem svijet doista ludnica onda je Hrvatska gotovo sigurno … CENTRALA !
Načelno priča razotkriva kako egzistira naša podsvijest… apsolutni kreator i gospodar stvarnosti kakvu poznamo čiji je alat misao kroz emociju sve kroz sposobnost spoznaje, ego koji smo kroz naša okružja bili sposobni izgraditi te pozicija na kojoj smo se kao takvi sposobni afirmirati. www.knjigaemanuel.com
Priča govori o tome da je zakulisna komunikacija moguća… spoznvši stvarnost sa glavnim junakom stupila je u kontakt u to vrijeme jedna od razvikanijih zvijezda svjetskog schowbiza … zatraživši od njega da joj pomognem a kako je oboljela od karcinoma dojke…. a pošto je glavni junak priče shvatio uporište bioenergije ozdravljenja (treba pročitati knjigu da bi se konkretno shvatilo što se dogodilo… ali načelno danas je inauguracija Donalda Trumpa a u Melburnu se dogodio teroristički napad… sve u vrijeme Australian Opena… da stvar bude kompletna).
Iako je Trump imao protiv sebe svih pa čak i biračko tijelo a usudio bih se reći i samoga sebe na kraju iz svega je izašao kao pobjednik….
Tvrdim… dobrim djelom i zahvaljujući ovoj priči (kada i ako se pročita knjigu postati će sve još malo puno jasnije).

... tako se npr. u četvrtak 17.08.2017. (po hodogramu) naša predsjednica našla u Melbournu rodnom gradu i zemlji gore spomenute.
Na isti dan 17.08.1970. dogodila se prva misija na Veneru koja je uspjela poslati podatke sa drugog planeta (Venera 7, bio je to prvi svemirski brod koji se uspješno spustio na drugu planetu) ... lansirana je na današnji dan ;)


- 18:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< siječanj, 2017 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2019 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (2)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (3)

Opis bloga

Linkovi