Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveoklitorisu

Marketing


Ono što je meni najfascinantniji dio priče su najgore koje sam imao priliku "upoznati" navodeći se najnižim strastima i primitivizmom ali kroz percepciju koju su sposobne stvoriti o sebi…. kroz predispoziciju i konstantu… One su svoje postupke sposobne prikazati nečim pametnim a sve iz pozicije teške ovisnosti i nesposobnosti se više obuzdati …kontrolirati svoju seksualnost ... nesposobne se više kao žene ostvariti ukoliko nisu sposobne realizirati neki vid prijevare… jer to su sada patološke lažljivice i prevarantice a prijevara kao takva zbog svega navedenoga postala je sastavni dio njihovih i naših stvarnosti !
Kroz povijest kada bi stvar imala intenciju kulminirati ili bi kulminirala u krajnjoj destrukciji započinjali su ratovi, nastajale su vjere … zapravo njihovi utemeljitelji bili su izgledno ljudi koju su bili sposobni shvatiti do čega je zapravo došlo u korijenu našega postojanja u zakulisnosti naše stvarnosti.
Kako su se danas mnogi sposobni prezentirati vjernicima mislim da pravi smisao vjere nije da bismo se kao vjernici prezentirali većim i boljim ljudima ili imali kome moliti kada nam je teško… Izgledno pravi smisao vjere je promovirati čovječnost a to je sposobnost obraniti druge od sebe samoga.Post je objavljen 29.01.2017. u 18:49 sati.