(sve o klitorisu)

26.03.2015., četvrtak

draga nacijo,...

Upravo do mene je došla informacija kako je jedan hrvatski menadžer dobio međunarodnu nagradu za životno djelo. U ovom trenutku ne interesira me relevantnost te nagrade, dali to sve skupa vrijedi novca kojim dotični barata, niti problematika navedenoga… Interesira me duhanska industrija kao takva i način kako se država „bori“ za zdravlje nacije ali istovremeno ne zabranjujući proizvodnju i distribuciju proizvoda. Iako velikim slovima na njemu piše kako on šteti (jer to prije nismo znali a pušili smo) dok npr.upotreba konoplje za liječenje (dokazano je lijek) još nije zakonom regulirano ?!
Nameće se pitanje kako je to moguće ? To je samo jedan primjer sa kakovima se susrećemo svakodnevno a njime želim potkrijepiti koliko je tekst u nastavku izgledan ! U stvarnosti u kojoj licemjerje nikada nije bilo veće iako nikad ga više jedinki nije bilo sposobno razaznati, u kojoj je konformizam postao bog mada u svoj svojoj istini često on to nije (sad kada smo u prilici razumjeti u čemu je uporište i smisao npr. želji za pušenjem – ali i uporište ovisnostima – a mi smo skloni biti ovisni o razno raznim pripravcima ali... i kocki).
Dan prije nego što je nastao ovaj tekst 22.03. Vlatka Pokos ima rođendan, 24.03. godišnjica je smrti Borisa Dvornika (možda djeluje i ne toliko bitno, ali...). Sve u sjeni premijere filma „Bit ćemo prvaci svijeta“.
23.03.2015. u Japanu (zemlji izlazečeg sunca) danas službeno prcvijetale su trešnje, tri dana prije nego je to uobičajno,... jer u posljednje se vrijeme sve važne stvari više očito ne događaju četvrtkom ?!

Nakon što sam razradio ulogu obih aktivnih moždanih polutki žene doživio sam ne malo iznenađenje u prilici spoznati dimenziju stvarnosti u kojoj se ona - stvarnost formira.
Navedenome je smisao omogućiti ženi da bi se kao takova realizirala. Konkretno intelektualno ovladati relativnosti vremena i prostora (i to nije problem). Rečeno je ništa drugo do Einsteinova formula da je energija jednako masa (duplo veća) puta specijalno stanje (ljubav) na kvadrat (E=mXc2).
Problem je, da je jedan mali postotak populacije koji ima intenciju rasti postao kadar (nikad u većem broju) radi želje za moći odreći se ljubavi, odnosno pozicionirati se u toj zakulisnoj stvarnosti. Sve u korelaciji sa sebi sličnima kroz konstante vremena i prostora koje je neka sposobne prevaliti, automatizmom provodeći negativnu selekciju. Stvarnost je to bez tajni u kojoj je i dalje sve samo umjetnost mogućega kroz stalnu intenciju izokrenuti je (realizirati neki vid prijevare, nepravde) sa ciljem ne bi li glavne kreatorice stvarnosti bile dominantne tako sada kontrolirale svoju seksualnost u stvarnosti u kojoj navedeno samo načelno i nije otkriće (jer otkriti tajnu koja to nije znaći stvoriti još veći prostor manipulaciji - dominaciji).
Erekcija, ejakulacija, osjećaj ljubavi, doživljaj nečega- emocija sve sto čini nasu stvarnost u domeni je spomenute sposobnosti !!!
Kroz vrijeme iste postaju sve veći i veći ovisnici o kreiranju stvarnosti ali i jedinke tolikog ega zbog kojega se više i nisu sposobne podati muškarcu kojemu istinski teže, unesrečene u temelju svojega postojanja. Zaljubljenost - nerealizirane ljubavi imaju uporište u navedenome (tako sve počinje a posljedica je već spomenutoga sposobnosti odreći se ljubavi radi želje za prevlašću, moći – čedne, poželjne i poštene kakvima se vole prikazivati i kako najčešće i kotiraju u svojim okružjima u kojima su zapravo konstanta) !
Zakulisna komunikacija bila bi moguća ali i dodatan prostor manipulaciji, npr. za pravdati svoje postupke iako bi sve bilo posljedica istih sada kulminiralo u apsolutnoj krajnosti, a kao posljedice uznapredovale ovisnosti.

Kroz vrijeme to postaju zakulisni gospodari života i smrti u svojim okolinama u kojima u svoj svojoj istini više ništa nije slučajno (kontrola financija se podrazumijeva, kroz stalnu intenciju prevršiti mjeru) .
Kroz vrijeme manipulativni prostor postaje sve manji a energetski viškovi veći, stoga iste na kraju prilike kako ih trošiti počinju i režirati kroz konstante koje su kroz vrijeme sposobne biti sve veće. Energije koje su trebale biti ljubav na kraju služe za popratiti sve što se događa polarizirajući stvarnost tako otvrajući prostor manipulaciji, iz nje sve više istiskujući kako slučajnost tako i ljubav.
Bjele i crne (za one koji znaju tajnu) su farsa u režiji jednih te istih !
Depresija jedno od rastućih problema civilizacije u svoj svojoj istini jedno od svojih uporišta imala bi u navedenome - u stvarnosti u kojoj inicirati ju značilo bi od iste se štititi - zbog potrebe jedinke za dominirati ali i trošiti svoje energije. Glavni razlog zašto psihijatrija najčešće samo ublažava problem – ne rješava ga, u tome je što ona „lijeći“ posljedicu a ne stvarni uzrok problema.
Ratovi, neka od najvećih otkrića,... samo su posljedica disbalansa (previše lijepih, poželjnih, svestranih jedinki sposobnih prevladati većinom u stvarnosti u kojoj više nema kompatibilan broja muškaraca sposobnih im parirati) - mehanizma kulminiralog u krajnosti, tako provocirajući spoznaju.
U trenucima kada jedan spol kroz dimenziju ima intenciju apsolutno prevladati drugim (zbog snage energija kojim žena barata, njihove ne bezazlenosti i manipulativnu sposobnost njihove stvarnosti u okružju pregršt onih koje po svojem uvjerenju zaslužuju samo najbolje,... na kraju u svoj svojoj istinini često i onesposobljenih si to pruštiti) sve poprima intenciju rezultirati svijetom bez ljubavi, slobode, istine) – svijetom bez nade a stvarnost koju poznajemo postaje preslika stvarnosti njenih glavnih protagonistica.
Drugim riječima zakon relativnosti više i ne bi bio apsolutan zakon svemira ali tek kroz dimenziju a tada više ništa ne bi bilo relativno! S obzirom na to kako se je stvarnost sposobna „resetirati“ spoznaja - ljubav sada bila bi kud i kamo bolja varijanta.
Uspjevši opstati u stvarnosti u kojoj sam se zatekao (o svemu sam napisao knjigu), stvarnost doslovno se prelomila na mojoj malenkosti - to je razlog zašto sam u prilici priču ma koliko ona nevjerojatna bila dokazati. Sada znali bismo načelno kako egzistira naša podsvijest apsolutni kreator stvarnosti ali i zašto racijo u njoj još uvijek nije realitet. Znali bismo ulogu djevičanske opne u stvarnosti u kojoj je ona izgubila svaki smisao a „najbolje“ sada bile bi ju sposobne vizualizirati - mehanizmom (ovisnost kroz ego) ! Uporište homoseksualnosti bilo bi poznato, ne bi se radilo o bolesti – daleko od toga, tek o blažem obliku prijevare !
Egzistirala bi i stvarnost iz koje bismo bili manipulirani svi, sklona se ukazati u trenucima kada bi priča poprimila intenciju kulminirati u krajnosti - mehanizam bismo znali... (fizika kroz inteligenciju - manipulacija).

Nostradamusovo proročanstvo načelno bilo bi obistinjeno, ukoliko kritična masa, broj i… i nije prevršio svaku mjeru, sada znali bismo razlog zašto se dao pokopati STOJEČKI ?!


... dobro jutro !

- 15:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

  ožujak, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2019 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (2)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (3)

Opis bloga

Linkovi