08

nedjelja

lipanj

2014

Kad ste se zadnji put potrudili oko žene?

Kad ste se zadnji put potrudili oko žene? A kad ste se zadnji put potrudili oko žene nakon seksa? Da mi je vidjeti face muškog dijela čitatelja sada... Htio bih taj uloženi trud oko žene nakon seksa staviti u red zaboravljene umjetnosti. No, čini se kako ta umjetnost nije nikada niti postojala. Zašto bismo se zaboga trudili oko nečega što smo već postigli, odradili? Oko igračke koju već imamo?
Evo jednostavnog razloga koji će muškarci razumjeti. Uzmimo vaš automobil iz snova. Radite i trudite se doći do njega. Nakon nekog vremena, nekoliko mjeseci ili godina, uspijete doći do auta iz snova. Odlično, trud se isplatio. I što sada? Nećete se više truditi oko njega? Nećete ga održavati, uređivati, uložiti vrijeme ili ga odvesti stručnjaku koji će ga njegovati umjesto vas? Naravno da hoćete. Nastavit ćete se truditi kako biste imali odličan „odnos“ s vašim automobilom. Isto bi trebalo biti i sa vašom ženom. Ako to ne činite, nemojte se iznenaditi ako se za održavanje obrati stručnjaku i nemojte joj se usuditi to prigovoriti.
Dečki, nemojte se sada hvatati telefona da provjerite gdje vam je draga. Duboko udahnite, preuzmite odgovornost za ono što ste propustili učiniti do sada i sada odlučite to promijeniti.
Kako? Saznat ćete ako nastavite čitati.

Oznake: žene, muškarci, odnosi, ljubav, seks

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.