Komentari

stozenezele.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • TheOne

    Super usporedba, no na jednu stvar se zaboravilo. Isto kao i s autom (nisam ja taj tip, no može poslužiti u ovom primjeru), nakon što si se sav rastrgao da dođeš do njeg i uživaš u "onom momentu" jednostavno te umor i sva silina uložene energije umre i treba ti vremena da sve to "proživiš".

    Ajo sada o seksu... mislim da je najmanji problem biti "puno više" prisutan nakon njega, već nam zakomplicirate život da istrošimo (veći) dio energije kako bi došlo do njega, sam čin je slavlje i "sorry mala" ako mi je ponestalo zagrljaja, priće i još nešto više pažnje.

    Osim toga, kao što kažeš - jel i vi (žene) preuzimate odgovornost što vas muškarac nije zadovoljio i nakon seksa ili vas se to ne tiče?

    avatar

    08.06.2014. (07:21)    -   -   -   -  

  • Kikiriki

    TheOne svaka ti čast na komentaru a ja bi pital čisto onako znatiželje radi jel se toliko žene trude oko muškarca, pa ponašanje žena je postalo ko onih koala iz australije samo što koale nemogu kukat i plakat toliko

    avatar

    08.06.2014. (10:44)    -   -   -   -  

  • Što žene žele

    Dečki, hvala na komentarima. Upravo o tome govorim. Stavili ste fokus na to što će ona učiniti. Pitate li na prvom dejtu komada Hej, što ćeš ti učiniti za mene, da znam kakav ću ja biti prema tebi?
    Kao što rekoh u jednom postu, ako želiš primiti, trebaš i dati. Sve je dalje na vama. Čekajte da prvo dobijete ili prvo dajte i vidite što će se dogoditi.

    The one, poslije prvog "sorry mala" nije baš za očekivati da će se ona truditi slijedeći put... To je razlika između nas muških i žena. Kod muških je seks obično gotov sa orgazmom, a žene računaju i vrijeme nježnosti poslije orgazma. Dakle, ako to ne napraviš, nisi "dovršio posao" kako se to popularno kaže. Rezultat, nezadovoljena žena.

    avatar

    09.06.2014. (09:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...