p o m a l o . . .

15.06.2006., četvrtak

drugo jutro poslije ...

napokon san se probudija svoj koliko toliko. Jučer san se mora dignit rano na faks. Svaki put kad iden kod mentorice mamuran san. Mora bit da ona ima previsoko mišljenje od meni. Malo san zaspa popodne. Kad malo spavan, onda san nervozan, najradije bi se ubija. Ostatak dana je bija za kurac, kao i obično.
igrali smo dobro, tek san vidija da je utakmica zapravo po svemu jučer navečer kad san trizan gleda. Prije san bija pun alkohola i straha svaki put kad bi Ronaldinho & company primili balun za neki bolji sud. Ali stvarno malo malo za takve igrače. Ali naši navijači pred kraj utakmice. Kako nezaboravno. A Brazil me razočara. Prije san ih uvik volija. Iako san i prije ovoga bija mišljenja da neće otić do kraja jer su preveliki favoriti, sad ih osim toga još i mrzim. Iako govore da je to njihovih 60%, ali stvarno jadno. Sad san taman u feelingu za dalje, ako budemo ovako igrali protiv Japana i Australije drugi krug je tu.
još san nekoga zamrzija. Jedan prijatelj šta je gleda sa mnom, samo je sra od početka do kraja. Samo se po splitski žalija kako ništa ne valja, ne trude se, ne trče. Ukratko kod 0:0 je govorija da je 0:5. A kad smo mi imali šanse, onda ka pizda muči, ništa ne komentira. Čista ljubomora jer oni imaju pun kurac love, a on nema. Uvik se raspizdim na takve splitske kritičare. Šta ne bi ništa radili, samo bi u kafić nogu priko noge i deri. Joj šta to mrzim. Inače tip nije iz Splita, ali mu cura je, pa se valjda trudi. I onda kaže da je on realan. Dobro, naučili smo s kime ne gledam više.
i naravno moran za kraj pohvalit ovaj blog koji radi 25 sati na dan, po svim vremenskim uvjetima...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.