srijeda, 28.03.2007.

Zadnji dani nisu bili okupani kako suncem, tako ni dobrim raspoloženjem. Uhvatila me bedara nepoznata oblika, nepoznatog uzroka. Drži me još malo, ali sam puno bolje volje. Pitam se kaj mi je, ali nikako ne otkrivam. Vjerojatno iscrpljenost. Ma vjeojatno sve pomalo. Plus PMS. Zakon kombinacija.

Već nam je i Uskrs na vratima, već iduće nedjelje. ne mogu vjerovati. Ovo razdoblje od Nove mi je proletilo, ta zamalo je i četvrti mjesec. Ne zaboravit, u nedjelju je prvi april!!!

Želim se osjećati bolje.
Možda mi je potrebno samo malo sunca, sna i mašte!

Stella













- 21:12 - Komentari (18) - Isprintaj - #

petak, 23.03.2007.

My ID :D



Vidjeh kod LaLune :D.

Stella

- 21:51 - Komentari (21) - Isprintaj - #

subota, 17.03.2007.

happy me

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Proljeće me probudilo i u potpunosti vratilo u šarenilo.
Zadnjih nekoliko dana uživam ispijajući kavice s dragim mi ljudima na terasama kafića okupanim suncem.
Samo želim plesati.
Uživati u cvijeću, suncu, šarenilu.
Maštati, sanjati lijepe snove.

p.s. tražim novi dizajn, pomoć dobrodošla :D

Stella

- 16:06 - Komentari (35) - Isprintaj - #

utorak, 13.03.2007.

misli...

Stvari su se počele mijenjati. Svakim danom sve više spoznajem o sebi i o svijetu koji me okružuje. Svaki dan spoznam nešto novo. Shvaćam da je život često ne fer, da nije lagano ostvariti svoje snove, ali da ih je bitno slijediti i truditi se ostvariti ih. Spoznajem da treba pristajati na kompromise.
Dosta sam se promijenila, rekla bih pozitivno. Sazrijela i pomalo odrasla, prešla tinejdžersko ludilo, ali ostala vesela i uvijek za zabavu.
Osoba s malo realnijim pogledom na svijet. Prije sam uvijek "živjela u oblacima", mislila kako je život savršen, a tako i ljudi. Kako ne postoji zlo, kako je život bajka u doslovnom smislu riječi.
Mnogo se toga izmijenilo mojim odrastanjem. Zamijenila sam lutke i igru na livadi, kavama, izlascima, faksom, studiranjem. Spoznala ljudsku slobodu, ali i odgovornost.
No nikako ne mogu reći da sam spoznala sebe. Još se tražim, još tražim mali kutak pod zvjezdanim nebom, mali kutak, velike Stelle!

- 20:02 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.03.2007.

Ali...

Mislila sam se ova dva dana u potpunosti posvetiti sebi, ali ta ideja je propala. Opet me savladala temperatura, vezala me uz krevet, tako da je i sinoćnji izlazak otpao. Nisam se ni uspjela naspavati, a kako mi se čini ni uskoro neću. Imam osjećaj da su zahtjevi predamnom i tempo preburni, da mi treba malo odmora, da se zaliječim i naspavam, dobro promislim o nekim stvarima, da neke pospremim u ladice, neke nove stranice okrenem, neke odluke donesem i provedem u djelo.
Htjela bih samo 24 sata posvetiti samo sebi (ne, nisam egoistična ;))............napuniti baterije i hrabro dalje kročiti stazom života!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stella

- 18:59 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 06.03.2007.

Zbrajanje, oduzimanje...

Bojimo li se svi sadašnjosti, sadašnjeg trenutka? Zar ne znamo uživati u malim sitnicama, u suncu, kavici s dragim ljudima, toplom krevetcu... Previše uzimamo život zdravo za gotovo. A on leti pred našim očima. Mi se žalimo kako vrijeme leti, kako ne se ne možemo i nemamo vremena posvetiti sebi i svojim snovima. Jurimo, pomalo i besciljno. Uvijek se nadamo nečemu, umjesto da uživamo i budemo zahvalni na sreći jer sreća su svi oni mali trenutci i sitnice koje često ni ne primjećujemo. A život brzo prolazi....

Proletjela je godina.
Proletjelo je djetinjstvo, proletjelo je vrijeme, no jesmo li doista bili zahvalni na svim lijepim trenutcima i jesmo li znali uživati u igri zvanoj život? Hoćemo li ga znati odživjeti, znati prihvatiti sve lijepe i one manje lijepe trenutke što život čine?

Stella

- 17:28 - Komentari (26) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.03.2007.

Ljubav boli...


Ljubav

Ljubiti, voljeti i biti voljen

Zašto i zar su sve prave ljubavi tužne?

Stella

- 21:30 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.