nedjelja, 27.01.2008.

novosti.......

Selim se. Tražim neku drugu adresu i neki novi blog početak.
Javim adresu!

- 19:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #

subota, 26.01.2008.

...nedovršena priča...

Osjećaj zaljubljenosti, osjećaj koji mi je do nedavno totalno pomućivao razum, rasplinuo se poput mjehurića. Odnos s tom osobom sad mi je bolji i kvalitetniji, ali čisto prijateljski.
Nakon njega uslijedio je, nazovimo ga, Zavodnik. Simpatičan i slatkorječiv. Kao zadnja glupača pala sam na komplimente i slatke riječi. Bio mi je drag, no stvari su kenule u krivom smjeru...za nešto ozbiljnije ili duže od onog što je bilo među nama.
I ta priča je završena, sad dišem slobodno poput ptice, sad nezaljubljeno i slobodno kročim gradom, izlazim, ispijam kavice, a kako su i ispiti tu, prvi već u ponedjeljak, i učim.
Jedna je ovo kockica onoga što se dogodilo kod mene u zadnjih mjesec, skoro i dva, malena sličica onoga što je bilo i kako je bilo..............

Stella

- 16:29 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.01.2008.

BACK AGAIN

Eh, da. Taram, taram.
Evo me. Natrag. Back again.
Nestala? Moglo bi se reći. Tisuću stvari, događaja...vrijeme je odletilo no uvijek ostane u glavi mali crvić koji blogera vrati bloganju, prije ili kasnije.
Što ima novog? Ah, mogla bih napisati roman...ali to možda ne bi imalo smisla, možda je zasad najbolje najaviti povratak u blogerske vode i posjetiti drage mi blogove! Do zaista skorog javljanja pozdrav od Stelle!!!

- 10:10 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.