utorak, 24.10.2006.

hehe

i tako je prošla premijera..moran priznat da smo rasturili,moglo je bit i bolje ali ja san ipak perfekcionist.imali smo ka fancy domjenak,blabla..super san se obukla!! neke su samo za tu priliku kupovale prilično skupu robu,ali jbg.posli smo išli u kafić u podrumu kazališta. bilo je super,ali su nas brzo potrali ća jer se moramo čuvat!! govori meni profa da moramo doć kući do jedan,a ja samo kliman glavon,ona me ljuto gleda. došli na peristil,pandurija nas pozdravila. nismo znali di ćemo pošto je bila nedilja pa se uputili put baća. došli u tropica( a jbg) i plesali. ja brzo išla doma,nije mi bilo tamo napeto stat. još san tu večer imala šokove druge vrste,ali nije to za šire čitateljstvo.
uglavnom,bilo je super i skroz san zadovoljna. sinoć je isto bilo dobro,ali nije bilo onoliko adrenalina ka prije. tv nas je snima i došli su neki iz desete gimnazije iz zagreba samo nas vidit, a bože retaja..
opet smo posli isli u taj kafić i zezali se,bila je opuštenije atmosfera. doda me moja dočekala ,srce mi je zaigralo valcer kad san je vidila..tila san srdelića pribit. tamo jedna ful ozbiljna scena a on maše glavon livo desno i izvodi gluposti. jedva san se suzdržala . opet san došla kasno doma,još me ono dvoje upilali da pričamo ispri moje kuće...sve u svemu,zadovoljna san...sad slijedi najgori dio jer triba u šk sve nadoknadit,ali je vridilo toga. onda dolazi eng..i kud ćeš bolje???!!!rekli su nam da ćemo možda opet u proliće davat predstavu,ali nije sigurno. večeras je veliki party,a meni niko zanimljiv ne će bit..šmrc..ne da mi se baš ni ić,ali moran..
sad mi se baš priča o muškima još malo,ali ne ću..čuvat ću za neki drugi post

- 10:33 - Spread your wings ( ukupno: 19) - Dive into my colors - #

nedjelja, 22.10.2006.

nervoza



i tako je došao dan premijere..s tim danom su također došli problemi karakteristični za moju obitelj.
jedine dvije karte koje sam dobila su bila namijenjene mami i tati,i ja sam te karte držale na jednoj polici na svom stolu i niko ih nije dira.ali ana se jutros probudila i sinjala da nema karata.a jučer je ona ( moja mama) čistila sobu..hm...da mi je znat ko ih je bacia?? ali u redu,nema veze,ne ću se živcirat,ipak je to klasična priča kod nas doma,ništa ne ide glatko. e da,moram naglasit da sam ja kriva za to,jer mislin stvarno, ko drugi može bit kriv???
oni koji me poznaju ,znaju da me zbog nervoze muče još svakakve probavne smetnje,ali ne ću sad o tome..uglavnom,bojin se da ću nešto zasrat,ne ću se zamrznit kad triba ni ništa,ma bit će ajmeeee..bar mi se sviđa roba koju ću posli na domjenak nosit..uzela san prefancy čizme pa me to tješi..ajme bože pomozi!! nadan se da će bit dobro!! nemoj da nešto zeznen!!
u utorak ćemo imat ka party ,oproštaj od engleza i to sve..nadan se da će bit u skladu s mojim očekivanjima..upućeni znaju na šta mislin..
eto ljudi,javim vam sutra kako je to sve prošlo..byeeeeeeeee

- 15:14 - Spread your wings ( ukupno: 12) - Dive into my colors - #

ponedjeljak, 16.10.2006.

''frajer''..


Hm..odakle počet...

Znači, u ovom postu ću izreći svoje mišljenje o muškom rodu,ali će moja pažnja biti potpuno usmjerena na onu skupinu koju mrzim iz dna duše. takvog jednog tipičnog pripadnika ću nazivati ''frajerom''.
najradije bi jednostavno počela sa nizanjem raznoraznih imena koja mi padaju na pamet kad se sjetim većine pripadnika te skupine,ali bi to bilo vrlo nepristojno i krajnje grezo, jer mi padaju na pamet izrazi kao što su- pederčina,kreten,debil,idiot,sebično/umišljeno govno,stoka itd.
krenimo redom.
normalni momak/ muškarac osobi koja mu se sviđa prilazi oprezno i diskretno ( moram naglasiti da sada govorim o situacijama kada se taj momak/muškarac ili ''frajer''stvarno zaljubio u neku djevojku te mu ona nešto stvarno znači). osvaja je polako,ali sigurno,ona je stvarno jedina koju on ''gleda'' i on joj to i pokazuje.dokazuje joj da je poštuje i da je cijeni kao osobu,ni na kraj pameti mu nije doživljavati i ponašati se prema njoj kao prema objektu.
s druge strane imamo našeg splitskog ''frajera''. i njemu se ta neka cura sviđa, i to stvarno,ali on ima malo drugačije tehnike i taktike:

1.)vata je za guzicu,i općenito pipa.stalno je odmjerava,ali pritom i sve ostale ženske osobe u okrugu od nekoliko stotina metara.
2.) hvali se sa svim i svačim,nešto čak i bude pohvalno,ali odmah nakon toga slijedi nešto potpuno odvratno i ljigavo. priča kojekakve lovačke priče,neke su čak i istinite,ali naravno nadopunjene sa svim i svačim.pod to također spadaju i priče o njegovim bivšim curama,sve su jako lijepe i zgodne,po mogućnosti manekenke,ali naravno glupe ,tupe i neupotrebljive,te ih je on sve odjeba,a ne one njega.
3.) stalno priča o seksu i on mu je najvažniji.
4.)umišljen je ,prepotentan i sebičan
5.) nikad ne prilazi prvi jer je on onaj koji je neodoljiv i neosvojiv te želi da njega cura naganja.
6.)i meni osobno najdraže;ako želi biti malo direktniji govori joj kako je dobra pička i kako bi je rado jeba.

naravno,ima i tu iznimki. neke od ovih odrednica mogu biti više ili manje izražene,ali je to sve u principu isto.osobno mislim da je riječ o vrlo nesigurnim i jadnim osobama jer smatram da se njima te cure stvarno sviđaju,ali su oni, možda zbog bolesnog i patrijahalnog odgoja( to je već za neki drugi post),nesposobni pokazati svoje prave osjećaje,stoga moraju glumatati.
moje dame,ako se dvije od šest odrednica poklapaju ,moram vam reći da imate posla sa tipičnim ''frajerom''. a i moram vam priopćiti da je u gradu Splitu najviše takvih tako da vam želim puno sreće u pronalaženju normalnog momka!!
srdačni pozdravi...

- 16:27 - Spread your wings ( ukupno: 39) - Dive into my colors - #

petak, 13.10.2006.

guslač i krov..


Image Hosted by ImageShack.us


Pa moram priznat da su mi zadnja dva dana bila prilično zanimljiva..prvo; nisan bila u školi,šta je samo po sebi dovoljno...drugo; na probama je zasad super ,ekipa je skroz pristojna!! došli su nam Englezi,niko mi nema zanimljiv..pare mi se svi ok,ali nemam nikakvu potrebu s njima pričat. zanimljviji su meni moji Hrvati!! hehe !! a ne stvarno,tek san sad nakon toliko dugo vrimena s nekima ozbiljnije popričala i skužila da su odlični. npr . jedan lik mi je bia od početka prezanimljiv i tek san sinoć sa njin popričala kako triba i skužila da me instinkt nije prevaria. baš smo sinoć svi skupa s mjuzikla izašli vani,stvarno nas je bilo masu..išli smo bezveze do gusara,sidili i pili..jadni Englezi se skockali,mislili ko zna di će ić..kad ono završili na stinama uz more..zezali smo se cilu večer..ovi naši metalci su opalili po gangama i cajkama..kidali smo se..ovi jedan je već svog Engleza naučia šta je turbo folk, posli svake pisme bi mu reka -that's turbo folk!!ja san veliku većinu večeri bila zadubljena u taj jedan razgovor,tako da ni ne znan sve detalje,ali znan da su neki uletili u more!! angie...angie...a neki su se naroljali samo tako..ljubili i grlili sve oko sebe..
uglavnom ,nadam se da ću s nekim ljudima i posli ostat super,da se nećemo razić ko da nikad ništa nije bilo...malo san sređivala blog,ma ne sviđa mi se nikako,još nisan našla niti jedan dizajn koji mi paše.. večeras mi je isto bilo prejako, vidila sam nekoga ko me još više zbunia tako da još uvik ne znan šta da mislin!! mala obavijest: dajte ljudi,pa govorite šta mislite!! nemojte bit kukavice i jadnici..eeee....!!!stvarno neman sriće..
moć ću sutra ić na dramsku,yes!!! konačno malo prave akcije..pozdravljam puno svoju sanaderku,drž se mala!!!
toliko od mene za danas..čujemo se...


- 23:15 - Spread your wings ( ukupno: 13) - Dive into my colors - #

srijeda, 11.10.2006.

pokušaj...

ovo je stvarno pomaknuto. zadnjih par dana bi došla kući puna entuzijazma i želje za pisanjem,ali ne bi imala vremena to realizirat,a sad kad sam prvi put nakon dugo vremena došla ranije kući nemam o čemu pisat. jednostavno mi ništa ne pada na pamet. život mi je i dalje prepun zanimljivih događaja,toliko zanimljiv da mi je jedna od zanimljivijih stvari bila rasprava sa gracijon o mom osmijehu. prvo me vriđa da mu se namišteno smijem,a onda je to pokuša ispravit slijedećim riječima-ma nisam ja krolo rekao da ti imaš degeneričan osmijeh...ali ko njega ne zna ne može skužit na šta je to ličilo...on je ka pojava za zavarit..isti gargamel iz štumfova!!ukratko naravno..takav se ne rađa dva puta...car je stvarno!!
sutra dolaze englezi,mogu mislit na šta će ličit...aj valjda će se nać ko pristojan..ne znan zašto,ali baš san se uživila! to sve je isto doživljaj..jedini problem mi je šta ću morat dignit kosu i franzete i nosit šudar...za ubit se..
ajme baš mi se ide nešto gledat u kino,nisan odavno..kulturni život nula..
e da!! počela mi je dramska,ali kako stvari stoje zbog probi ne ću moć ić dva puta..šmrc šmrc..ekipa mi je tamo odlična,išli smo baš posli do ghettoa..napravila san člansku..vauuu
i tako..to vam je dame i gospodo sve...ponestalo mi riječi..do sljedećeg puta!!!!čisto sumnjan da može zanimljivije od ovoga...


Image Hosted by ImageShack.us..presavršena slika

- 22:06 - Spread your wings ( ukupno: 22) - Dive into my colors - #

nedjelja, 08.10.2006.

Kao što vidite stavila sam novi predložak...ne znam koliko ću ga dugo zadržat, ni kada ću nać vremena da ga dotjeram jer se sada neke slike i slova baš ne slažu..
O postovima...
moji postovi nikad nisu bili pretjerano zanimljivi ni pametni,ali od početka škole su ajme!!!!prekriminalni!!! ovo lito sam mogla pisat i pisat o najvećoj gluposti pet dana, a sad nemam o čemu. ne kužin ni kako ni zašto. nema više vaših komentara da pišen preduge postove..
morat ću se malo mrdnit..mislila san pisat o muškom rodu,ali ipak ne ću..mogla bi ispast vrlo greza..
potrudit ću se sročit nešto kroz ovaj tjedan..
valjda će se nešto uzbudljivo dogodit !!

evo vam jedna slika koja mi je savršena..


Image Hosted by ImageShack.us

- 11:30 - Spread your wings ( ukupno: 12) - Dive into my colors - #