Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silentforce

Marketing

hehe

i tako je prošla premijera..moran priznat da smo rasturili,moglo je bit i bolje ali ja san ipak perfekcionist.imali smo ka fancy domjenak,blabla..super san se obukla!! neke su samo za tu priliku kupovale prilično skupu robu,ali jbg.posli smo išli u kafić u podrumu kazališta. bilo je super,ali su nas brzo potrali ća jer se moramo čuvat!! govori meni profa da moramo doć kući do jedan,a ja samo kliman glavon,ona me ljuto gleda. došli na peristil,pandurija nas pozdravila. nismo znali di ćemo pošto je bila nedilja pa se uputili put baća. došli u tropica( a jbg) i plesali. ja brzo išla doma,nije mi bilo tamo napeto stat. još san tu večer imala šokove druge vrste,ali nije to za šire čitateljstvo.
uglavnom,bilo je super i skroz san zadovoljna. sinoć je isto bilo dobro,ali nije bilo onoliko adrenalina ka prije. tv nas je snima i došli su neki iz desete gimnazije iz zagreba samo nas vidit, a bože retaja..
opet smo posli isli u taj kafić i zezali se,bila je opuštenije atmosfera. doda me moja dočekala ,srce mi je zaigralo valcer kad san je vidila..tila san srdelića pribit. tamo jedna ful ozbiljna scena a on maše glavon livo desno i izvodi gluposti. jedva san se suzdržala . opet san došla kasno doma,još me ono dvoje upilali da pričamo ispri moje kuće...sve u svemu,zadovoljna san...sad slijedi najgori dio jer triba u šk sve nadoknadit,ali je vridilo toga. onda dolazi eng..i kud ćeš bolje???!!!rekli su nam da ćemo možda opet u proliće davat predstavu,ali nije sigurno. večeras je veliki party,a meni niko zanimljiv ne će bit..šmrc..ne da mi se baš ni ić,ali moran..
sad mi se baš priča o muškima još malo,ali ne ću..čuvat ću za neki drugi post


Post je objavljen 24.10.2006. u 10:33 sati.