Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silentforce

Marketing

''frajer''..


Hm..odakle počet...

Znači, u ovom postu ću izreći svoje mišljenje o muškom rodu,ali će moja pažnja biti potpuno usmjerena na onu skupinu koju mrzim iz dna duše. takvog jednog tipičnog pripadnika ću nazivati ''frajerom''.
najradije bi jednostavno počela sa nizanjem raznoraznih imena koja mi padaju na pamet kad se sjetim većine pripadnika te skupine,ali bi to bilo vrlo nepristojno i krajnje grezo, jer mi padaju na pamet izrazi kao što su- pederčina,kreten,debil,idiot,sebično/umišljeno govno,stoka itd.
krenimo redom.
normalni momak/ muškarac osobi koja mu se sviđa prilazi oprezno i diskretno ( moram naglasiti da sada govorim o situacijama kada se taj momak/muškarac ili ''frajer''stvarno zaljubio u neku djevojku te mu ona nešto stvarno znači). osvaja je polako,ali sigurno,ona je stvarno jedina koju on ''gleda'' i on joj to i pokazuje.dokazuje joj da je poštuje i da je cijeni kao osobu,ni na kraj pameti mu nije doživljavati i ponašati se prema njoj kao prema objektu.
s druge strane imamo našeg splitskog ''frajera''. i njemu se ta neka cura sviđa, i to stvarno,ali on ima malo drugačije tehnike i taktike:

1.)vata je za guzicu,i općenito pipa.stalno je odmjerava,ali pritom i sve ostale ženske osobe u okrugu od nekoliko stotina metara.
2.) hvali se sa svim i svačim,nešto čak i bude pohvalno,ali odmah nakon toga slijedi nešto potpuno odvratno i ljigavo. priča kojekakve lovačke priče,neke su čak i istinite,ali naravno nadopunjene sa svim i svačim.pod to također spadaju i priče o njegovim bivšim curama,sve su jako lijepe i zgodne,po mogućnosti manekenke,ali naravno glupe ,tupe i neupotrebljive,te ih je on sve odjeba,a ne one njega.
3.) stalno priča o seksu i on mu je najvažniji.
4.)umišljen je ,prepotentan i sebičan
5.) nikad ne prilazi prvi jer je on onaj koji je neodoljiv i neosvojiv te želi da njega cura naganja.
6.)i meni osobno najdraže;ako želi biti malo direktniji govori joj kako je dobra pička i kako bi je rado jeba.

naravno,ima i tu iznimki. neke od ovih odrednica mogu biti više ili manje izražene,ali je to sve u principu isto.osobno mislim da je riječ o vrlo nesigurnim i jadnim osobama jer smatram da se njima te cure stvarno sviđaju,ali su oni, možda zbog bolesnog i patrijahalnog odgoja( to je već za neki drugi post),nesposobni pokazati svoje prave osjećaje,stoga moraju glumatati.
moje dame,ako se dvije od šest odrednica poklapaju ,moram vam reći da imate posla sa tipičnim ''frajerom''. a i moram vam priopćiti da je u gradu Splitu najviše takvih tako da vam želim puno sreće u pronalaženju normalnog momka!!
srdačni pozdravi...

Post je objavljen 16.10.2006. u 16:27 sati.