sextress

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

08.09.2007., subota

imam jedan mali plan

Nevjerojatno kako mi se neda piskarati ništa...
Ok, istina i bog da su mi uvalili posao radi kojeg uglavnom cijeli dan buljim u laptop, pa mi se doma baš i neda paliti komp... A nije baš ni da me ima doma. S posla ne pišem jer ipak ne bih htjela da moj administrator pregledom siteova koje posjećujem otkrije da sam lagano deprimirana jer mi fali sex.
Naime, moj dragi je u zadnje vrijeme razvio neku čudnu teoriju da je on meni samo igračka i da me zanima samo sexualno, pa tako barem svaki drugi naš susret završi da ja moljakam za malo...hm... fizičke ljubavi! A nije da me ne želi, osjetim ga kako mu je napet i vidim mu u očima, ali - neda! Kaže da želi da radimo i druge stvari ... Pa me tako voda za rukicu po shopping centrima i zajedno gledamo izloge ( jer on nema para a bome ni meni neće štetiti ako se malo suzdržim od šopingiranja) ili se u kinu toliko pipkamo i mazimo da samo što se ne posexamo, ili dođe kod mene pa me muči sat-dva, i onda ode doma a da mi neda malo zadovoljstva.
Ok, malo pretjerujem, kao što sam rekla, to se dogodi svaki drugi, treći naš susret, normalno da nekad odemo van i neki naši susreti završe i bez sexa, ali ... I nije da je problem, kao što bi neki mislili, u zasićenju ... Želi on mene i to jako, posvjedočila sam se prošli vikend u noćnom kupanju. Pile moje se toliko napalilo da nije htio izaći iz bazena. I onda gledam likove koji u gaćama kao da imaju koktel hrenovćicu u usporedbi s njim, uredno se šepire s tim, a on koji ima kaj pokazat je užasno sramežljiv. Pa smo tako taj puta proveli veći dio noćnog kupanja u najhladnijem bazenu.

Uglavnom... U zadnje vrijeme fino uživam s njim, od McDreka i sladoleda, pa do raznih pizzerija i kina uz grickalice ... A kad ne uživam s njim onda uživam solo - ljenčarim i uživam. Fino se počastim s nekom obilnom nezdravom klopicom, a zadnjih par tjedana omiljeni "sport" mi je obilazak polica s egzotičnim tamnim pivama i čokoladama.
Pa se nakupila koja kilica...Ne puno, samo 3 ali ... gori od tih par kilica su šlaufići oko struka i onako kad sjednem, samo što mi guza ne napravi "bljup"... Jest da mi kolega na poslu kaže da mi dobro stoji, a dragi mi je neki dan ljubio trbuh kad sam rekla da nema više pizzerija jer mi je škemba iskočila, al nekako mi nije ugodno pored njega koji nema grama sala na sebi. I pored svih onih štrkljavih balavica koje sline po njemu kad god odemo nekam van... Kao da ja to ne vidim.

Pa sam odlučila poduzeti nešto po pitanju svog obujma... Budući moj dragi svoju kondiciju održava trčanjem oko Jaruna i po raznim zagrebačkim šumarcima svakih par dana, ja sam se fino upisala - u teretanu.
Nikakav aerobik, pilates, tae bo ili slične fancy stvari, već jedna prava muška teretana. I jedna investicija u pogledu individualnog trenera, a to znaći da Mr. Trener (btw. oči su mi ispale kad se frajer skinuo u potkošulju) stoji kraj tebe i broji ... Neeeema foliranja. I tako svaki dan oko sat, sat i pol. Mr. Trener je obećao da ću za tri tjedna, pod uvjetom da ga slušam (a tko ne bi) postići formu i definiciju koju želim, a kasnije to mogu održavati dolascima 1-2 x tjedno. Odlučila sam mu dati mjesec dana bespogovorne poslušnosti.
Nije da mi nešto jako teško pada ideja o odlascima u teretanu, pardon, fitness, jer prvi dan za vrijeme treninga sam nabrojala 17 frajera i jednu žensku - sebe. Drugi dan se pojavila jedna gospođa koja je cijelo vrijeme provela skakutajući na steperu, a treći dan sam imala i par "pomoćnih trenera" koji su uskakali s komentarima kako da vježbam , ako bi se Mr. Trener slučajno udaljio od mene. Nije da mi je loše, uopće, he he!




I za kraj, kad sam tražila sličke da malo uljepšam ove svoje žvrljotine, naišla sam na jedan set slika koje su , morate priznat, dosta dobra - realna motivacija.



Ma šta lik nije faca!
- 23:09 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.