sextress

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

31.07.2007., utorak

nevera il nevjera

Super mi je ovaj web'n'walk, moram ih hvaliti malo! Evo sjedim na terasi, gledam more i lagano kuckam... Jučer sam provela dan u sobi, jer vani je derala nevera za poludit, nisam mogla nos promolit izvan kuće a kamoli da odem na plažu.
Pa sam se upicanila i otišla u obližnji veći grad , koji ima ogroman shopping centar, ubit dosadu. Taman sam se spremala kad mi se javio sms-om jedan virtualni poznanik. Taj lik i ja smo članovi istog kluba, koji komuniciramo povremeno preko foruma, i u javnosti smo jedno drugome samo sličice i slova na ekranu .... No, na dijelu foruma koji je zatvoren za javnost i imaju mu pristup samo članovi kluba, komunikacija je malo otvorenija. I budući se mi članovi kluba poznajemo i često družimo zajedno, bude tu i svakakvih slikica sa naših druženja. Pa tako i mojih ... Pa se tako meni često javljaju članovi kluba preko pp-a iliti privatnih poruka, sa manje-više suptilnim uletima. Uglavnom, navikla sam ja na to već i uvijek taj prvi ulet izmanevriram da njima ne bude neugodno i da se zadrže pristojni prijateljski odnosi. Samo je moj dragi ljubomorno komentirao da me pola mog kluba bari i da bi mi ga pola dečki najradije stavilo. A mišek mali, on se tak nanerviro na jednom klubskom druženju kad mi je jedan lik (koji inaće ne dolazi često na druženja i ne prati klubske stranice pa ne zna da sam trenutno zauzeta) uletavao na očigled svih, i na očigled njega. Ekipa se odvaljivala jer znaju moje kriterije odabira muške pratnje, i svima je bilo smiješno - jel lik nema šanse ni felge mi dirat, a kamoli mene - osim mom malom - kaj, lik me uopće nije doživio , prasac debeli, kak je hodal stalno za tobom ,koji kreten umišljeni itd itd... slušala sam barem još 3 dana. Nije ga baš umirilo objašnjenje da sam navikla na takve ulete, i da je realnost da ti najčešće ulijeću oni koji te ne zanimaju... Jer oni koji mene zanimaju najčešće očekuju da se njima tako ulijeće. I na kraju, da mogu oni uletavat i izvodit kaj god hoće, ako mene ne zanimaju, ništa im to ne vrijedi. Kako god, mali se baš nanervirao, svjestan je da mi nemre branit da se družim s ekipom iz kluba, ali sad uredno na svako druženje ide i on.

Uglavnom, javio se meni jučer taj dečko, poslao i mms da se prepoznamo i pao dogovor za kavicu usred mog shoppinga... Moram priznat da sam ostala malo...mmmm... blago zatečena. Dečko je totalno zgodan (još jedna potvrda da mms izobliči ljude) em je totalno simpatičan. Šteta samo što ima prsten. Da nije bilo tog komadića metala koji me svako malo pikao u oko, ne znam kud bi moje misli otišle...
I tako smo si popričali, pa smo se spustili do garaže da mu pokažem auto, jer tako je i krenulo, sa njegovim divljenjem mom autiću, pa smo u garaži još malo popričali...Pao je dogovor za večernji izlazak, i na rastanku zagrljaj i dve puse.
Ok... dečko je samo srdačan, valjda. Takav je i moj, koliko sam uspjela vidjet. To samo ja imam primisli jer sam totalno u apstinencijskoj krizi.
Vratila sam se u shopping centar, i poharala dućane... majica, jakna,donji veš, parfem... Sve sam kupovala misleći pri tom kako će se to svidjeti mome malom....Mislim da ću i ubuduće ići u shopping totalno napaljena jer ovo sve što sam kupila je lagani odmak od mog stila, ali mi totalno dobro stoji i sva sam si mljac u tome... A onda sam naletila na dučan s muškim satovima, i počela gledat koji bi pasao malome ... I tako sam odabrala par lijepih primjeraka.
Mislim da ću mu zbilja kupiti sat.
Od kad smo se upoznali je među nama zajebancija na temu sata, ali znam da on ne očekuje da mu ga zaista i kupim. Pa mi je to totalna fora da mu ga zaista i kupim. Čak sam vidjela lijepi Cavallijev - ima i ženska varijanta pa bi mogli imati iste satiće ! kiss Nekako mi je totalno napaljujuća ideja kad si zamislim kak se malo hvali frendovima kak sam mu kupila sat, a i nekako...
baš imam želju ugađat mu.

Dok sam se vozila doma poslije shoppinga, malo sam si razmišljala o svemu... Kako se ipak taj moj frend malo preslobodno ponašao, ipak da sam mu ja žena ne bih voljela da moj muž u garaži ljubi curu koju je praktički prvi put vidio, a pogotovo da ne dogovara izlazak. A onda sam si pomislila, budući sam se i ja napalila bez obzira što imam svog malog koji mi je presladak i predobar... Kako se odlučit za jednog? Kako znaš koji je taj pravi kome češ reći da za cijeli život, ili barem neko pristojno razdoblje dok ne stvorite obitelj i djeca malo odrastu?

I kako vjerovati drugoj strani kad ni sebi baš ne vjeruješ da nečeš sutra napravit pizdariju ?

- 11:41 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.