Dalmatinsko roštiljanje

četvrtak, 07.06.2007.

Janjeća đigerica



I kad vidimo da je gotovo serviramo stol jetricu malo polijemo maslinovin oilom salate iz vrtla i to van je za prstiće polizat.

Image Hosted by ImageShack.us

I lipo naslažemo na roštilj đigericu i srce ,i privrćemo.Kad je skoro pri kraju bacimo soli i papra,nevalja prije jer otvrdne jetrica.Netrebamo ništa uljit lipo se samo podmazuje.

Image Hosted by ImageShack.us

U prevodu janjeća jetrica ,najslađe jelo dok se čeka da se janje ispeče.Također je triba umotat u janjeći loj tj. košuljicu.tako da nam netriba uljiti nego samo prikraj bacit malo maslinova.

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:33 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost