Eto i nakon 25 godina ja još pamtim jedno jelo slično ovome. Samo je bila teleča jetra isto omotana u plučni skram(ta marama), i pečena na roštilju.To sam jeo samo jednom u vojsci u Srbiji, točnije u Kraljeu.I nikada više. Kako uskoro pripremam feštu, zaklat će se janjac, i prase, pa ću ostaviti od janjca maramu, i jetru, i na tvoj način spremiti. Reci mi dali se može malo namazati i bijelim lukom? Ili samo s maslinovim uljem...a petrusimen ne ide???Koja salata? Zelena ili mješana??? Hajde ti meni lijepo javi,da ja budem spreman za to....pozdrav prijatelju....
09.06.2007. (11:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Auuuuuuuu od ovis slika i ja odmah ogladnim :) Franc toga imas u Bosni koliko hoces. Zove se Sirden Sprema se malo na drugaciji nacin ali je isto nesta sto ja jako obozavam. Ovaj blog definitivno moram memorisati i posjetiti opet :)) Pozdrav
09.06.2007. (12:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Naravno da se more posut petrusimenom i lukom,kao i sve stvari s roštilja ,ja to rijetko prakticiran, najjednostavnije mi je najbolje,sol papar a sve drugo više šta stavljan vegetu il te gluparije gubi se onaj pravi okus mesa il ribe pa svako jelo ima isti okus-po teti vegeti.a za salatu najbolje sezonsku koju imate priruci il u vrtlu još bolje -zelenu a uskoro će mi uzrijati i pome domaće iz vrtla s okusom i mirisom a ne one šta lipo izgledaju izvani a nemaju dušu tj. okus i miris ko i većina ljudi danas.E i jedna napomena omotaje se samo crna jetra,ne ona bila plućica da ne bi bilo zabune. pozdrav
09.06.2007. (13:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stari das ga jos probo meni su u obitelji mesari generacijama samo sam ja crna ovca a inace se gaje i tove i kod mog buraza u bosni i narano on to pece tako da nebi ko sta ujebo a mi smo samo stojali sa satrane i naravno cugali %)
09.06.2007. (15:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozdrav! Sviđa mi se blog i pobornik sam dalmatinske kuhinje (riba, vino), znaš možda kako ispeć ribu na roštilju a da se ne zalijepi? To mi se uvijek dogodi... Pozdrav!
10.06.2007. (15:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Švabo
Pozdrav prijatelju!
Cila država spojila dugi vikend a ja moran radit :(
Al popodne se praši u slavoniju na pir :)
Pa će biti, jedi, pij, jedi jedi pij :)
Aj vidimo se sljedeći vikend.
P.S. Nemoj puno radit :)
08.06.2007. (08:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Švabo
A da znaš da sam već ogladnija od ovih slika :::)
08.06.2007. (08:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Ajde natuci se gori mesine pa ćemo za vikend drugi ribljih svari lagana spiza,ukuvalo je triba ribe i školjak
08.06.2007. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Masni palac
Pozdravljen mi budi. Vidim radiš punom parom, šteta što ti nisam susjed.
09.06.2007. (06:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Eto i nakon 25 godina ja još pamtim jedno jelo slično ovome. Samo je bila teleča jetra isto omotana u plučni skram(ta marama), i pečena na roštilju.To sam jeo samo jednom u vojsci u Srbiji, točnije u Kraljeu.I nikada više. Kako uskoro pripremam feštu, zaklat će se janjac, i prase, pa ću ostaviti od janjca maramu, i jetru, i na tvoj način spremiti. Reci mi dali se može malo namazati i bijelim lukom? Ili samo s maslinovim uljem...a petrusimen ne ide???Koja salata? Zelena ili mješana??? Hajde ti meni lijepo javi,da ja budem spreman za to....pozdrav prijatelju....
09.06.2007. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
Auuuuuuuu od ovis slika i ja odmah ogladnim :)
Franc toga imas u Bosni koliko hoces. Zove se Sirden
Sprema se malo na drugaciji nacin ali je isto nesta sto ja jako obozavam.
Ovaj blog definitivno moram memorisati i posjetiti opet :))
Pozdrav
09.06.2007. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Naravno da se more posut petrusimenom i lukom,kao i sve stvari s roštilja ,ja to rijetko prakticiran, najjednostavnije mi je najbolje,sol papar a sve drugo više šta stavljan vegetu il te gluparije gubi se onaj pravi okus mesa il ribe pa svako jelo ima isti okus-po teti vegeti.a za salatu najbolje sezonsku koju imate priruci il u vrtlu još bolje -zelenu a uskoro će mi uzrijati i pome domaće iz vrtla s okusom i mirisom a ne one šta lipo izgledaju izvani a nemaju dušu tj. okus i miris ko i većina ljudi danas.E i jedna napomena omotaje se samo crna jetra,ne ona bila plućica da ne bi bilo zabune. pozdrav
09.06.2007. (13:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
szsas
stari das ga jos probo meni su u obitelji mesari generacijama samo sam ja crna ovca a inace se gaje i tove i kod mog buraza u bosni i narano on to pece tako da nebi ko sta ujebo a mi smo samo stojali sa satrane i naravno cugali %)
09.06.2007. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Kolega hedonist, vidim. Samo tako nastavi. Pozdrav s kontinenta i prijatno!
09.06.2007. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trazimtoplidom
Ajme i ja bi se malo druzila svama, koja klopa, ja sam inace purgerica ali obozavam morske specijalitete...
09.06.2007. (21:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Posebno volim zečju jetru na luku sa jajima, ili skoro sve vrste u domaćoj pašteti, ali ovo izgleda izuzetno primamljivo. Pozdrav.
09.06.2007. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Nisan još proba pravit paštetu domaću od jetrice,morat ću,pozdrav
10.06.2007. (01:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
pasu bože... a vatra od lozja... pozdrav iz purgerlanda!
10.06.2007. (09:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dr. Woozie
Pozdrav!
Sviđa mi se blog i pobornik sam dalmatinske kuhinje (riba, vino), znaš možda kako ispeć ribu na roštilju a da se ne zalijepi? To mi se uvijek dogodi...
Pozdrav!
10.06.2007. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
opichen
Definitivno blog za gulože !
samo nastavi tako.
(navrati ako si ljubitelj slike)
opichen
10.06.2007. (15:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brza
ne jedem meso
Al zato ribu obožavam
10.06.2007. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
longya1@hotmail.co.uk
100% USA owned-and-operated WOW Gold delivery service.We provide Cheap WOW Gold service with fast delivery.You can find free WOW Gold For Sale and mist of pandaria news in our website.you Buy Cheap WOW Gold here.Buy Cheapest WOW Gold with fast delivery online.Buy Cheap WOW Items and get Cheap WOW Items fast delivery from trusted WOW Items For Sale website.Looking for cheap and fast WOW Items.Cheapest WOW Items from our safety online store.The tips to look for Buy WOW Gear online store, find the best place to Buy WOW Gear For Sale on the cheapest prices.one more click to buy WOW Gear cheap,safe.Fast delivery and Low prices!Low price and 100% safe guaranteed GW2 Gold For Sale is waiting for you.Buy GW2 Gold in 100% security guarantee!you can purchase best GW2 Gold now.GW2 Items store to GW2 Items For Sale at lowest price.GW2 Items instant delivery.Get your Cheap GW2 Items products from us.
26.09.2012. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...