08

utorak

kolovoz

2023

Pedikure bez :)

Jel i vi radite na tome da, barem preko ljeta ako već ne stalno, vaša stopala izgledaju normalno?

Ono, kad obujete sandale il neke natikače da vam nokti i pete budu apetitlih, ne zato da ih neko pojede nego da ne padne u devet nesvijesti kad ih pogleda. Pa recimo vidi žute popucane pete, gljivice na noktima il kurje oči. Pa ajde nek ne bude ni redovito, barem kad idete u nekakve svatove il nedajbože doktoru napravite remont. Sigurna sam da nastojite i bez pedikerskih zahvata namočit noge u prikladan lavor, pa odrezat nokte i isturpijat pete pa ih namazat nekom kremom. Ako vas je ničim izazvano snašlo kurje oko, e onda nema druge nego popit normabel i ić kod pedikerke. Gljivice na noktima su već lakše rješive, ima lak za nokte kojim drljaš pa možeš birat hoćeš onaj koji treba poslje turpijat il onaj kojim samo drljaš nokte. Pa odabereš boju laka za nokte koji paše uz boju oprave, taške i sandala i naflajbaš ga da sve bude po peesu.

Moram priznat da sam ostala ko začuđeni svatovi kad sam naletila na članak radnog naslova „Kad pedikeri zakažu: slavne dame koje ne skrivaju probleme s noktima i stopalima“. Majkosvetabožja, gledaš i ne vjeruješ. Žena na crvenom tepihu, sređena ko za kraljevske svatove, a gljivice sa nožnih nokata bacaju konfete po drugim uzvanicima. Druga žena isto slickana ko za iste svatove, a pete turpiju nisu vidjele još otkako su kmetovi udarili na Stubicu. Pa jebote, ako nisi u stanju platit da ti to sve poriktaju i isturpijaju, obuj cipele ženska glavo. Ne ideš brat paradajz u bašču nego si ko neki selebriti i staješ na crveni tepih, a gola stopala izgledaju ko sve drugo samo ne ko stopala.
Al najviše su me oduševile stopala od Britney u preuskim sandalama, koje ko da su naručene preko interneta i stigle zadnji čas pa se nisu stigle zamijenit. Pete stoje normalno jer su sandale zatvorene sa zadnje strane, al zato prsti imaju vanserijski šouprogram. Pa tri prsta lijevog stopala stoje izvan sandale na tepihu, isto ko i dva prsta desnog stopala. Palci su nekako sfafuljani ko one male koktel hrenovke i neznatno naborani. Kako je ona u tome hodala, to mi je misterij veći od izgradnje piramida. A možda je imala neke šunjalice za po sali, možda su sandale trebale poslužit samo za slikanje. Kako god, bilo bi joj bolje da se slikala il bosa il u šunjalicama.

Pa kad nekud krenete golih nogu, u sandalama, sjetite se ovih blamaža i guštajte u tome šta ste u stanju sredit stopala daleko bolje od nekih slavnih dama i obut sandale a da vam pola stopala ne struže po asfaltu.

( za fotke - odite na zadovoljna.hr, članak pod nazivom „Kad pedikeri zakažu: slavne dame koje ne skrivaju probleme s noktima i stopalima“; usput će vam pokazat i "Plače mi se kad ih gledam"..., e tu su sandale od naše Britney. nikako se ne mogu natjerat naučit stavljat fotke po novome :) )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.