29

subota

travanj

2023

Lažnjaci

Ne znam kako vi, al ja imam blokiranih ortopeda i kirurga šta su mi slali zahtjeve za prijateljstvo da je to čudo jedno.

( Da ne bi sad ispalo da sam pritupa pa zbilja mislim da su to svekoliki medicinski eksperti – znam da su to lažni profili i znam da od škole vjerojatno imaju tri razreda i knjige za četvrti, al ne kužim koji pacijent moraš bit da ideš radit lažnjak pa maltretirat nepoznate žene diljem svijeta. )
Pa dajte da vam predstavim četvorku koju sam danas poblokirala, kukala im majka.

Prvi se nazvo Alimu, i prema onom šta piše na lošem engleskom radi ko kirurg za UN u Jemenu, a živi u Kaliforniji. Blažena babica koja mu je presjekla pupčanu vrpcu. Šta vi mislite kakav je to Brzi Gonzales koji radi u Jemenu a živi u Kaliforniji? Pa njega ultraturbobrzi vojni avioni voze iz Jemena da prespava u Kaliforniji pa opet ujutro na poso. To je takav kirurg da bez njega sve propade, pa ga onda navažaju vamotamo samo da ga ne izgube.

Drugi je u virtualni svijet ušo ko Jerry; e on je ortoped i isto radi za UN, veli da je ponosan na svoj rad i ne voli lažove i prevarante. Živi u New Jerseyu al je rodom iz Ženeve. Mislim, općejepoznato da je Ženeva puna Džerija koji onda postanu ortopedi pa odu radit za UN u New Jersey. Jelda da sam glupa ko noć šta sumnjam u tu spiku?

Treći je James. On je najdosadniji jer ne piše jel kirurg il ortoped il šta je, jedino se zna da živi u Siriji a iz Frankfurta je. Eto dopizdio mu Frankfurt i normalan poso, pa brže poletio u Siriju, tamo se divno živi zadnjih godina. UN ne spominje, to valjda ako krene neka prepiska naglasi da je najveći humanitarac il medicinar al se ne voli pravit važan.

Četvrti je Mark. On živi u Oslu, a iz Argentine je. Voli akrilno slikarstvo, blago meni. Šteta šta ne zna heklat i radit Vilerove goblene pa da održava onlajn kurseve za žene koje to nisu naučile. Mislim, možda bi bolje prošo taj ručni rad kod žena.

I onda to tak čitaš, gledaš fotke koje su pomažnjavali ko zna kome i misliš si – e moji dečki, hlebinska škola nikad nije bila moj odabir, ono naivno slikarstvo gdje se čmrlji penzlom po staklu i krava izgleda ko pukljavi dinosaur. Pa ga blokiraš, da te ne počne smarat za pet minuta porukama tipa ja Tarzan, ti Jane.

Jel vama možda jasan njihov psihološki profil? Meni nije al nikako.

( screenshotovi – Alimu, Jerry, James pa Mark, jedan bolji od drugoga )







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.