28

nedjelja

srpanj

2019

Crveno je boja ljubavi

Džej Lo za pedeseti rođendan dobila naglocrveni Porše, vrijedan stodvadeset hiljada dolara. Pare iskeširo zaručnik broj četri. Ima čovjek pa kešira; zaručnički prsten je dijamant veličine manjeg nahtkasla, a da ne bi imo za Porše.

Obični smrtnici koji ne zaručuju dive neg obične žene kupuju i obične poklone za rođendan. Možda ispočetka sijevne nešta ekskluzivnije, al s godinama se prelazi na takozvane multipraktik poklone. Ono, ak je roknula pegla kupi se nova, il neki čistač na paru da je brže gotova sa higijenskim djelatnostima, il nova rostfraj tacna. Ako voli kuvat, e onda neka pregača plus kuvače gratis, gril tava veća od stare da lakše riješi tri kile ćevapa, veći lonac za sarmu i tak. Za slučaj da slabo pamti datume pa prizaboravi, uvijek može odletit u deem i kupit neki parfem il one tako korisne pakete koji sadrže gel za tuširanje, dezić i mlijeko za tijelo, plus neki cvijet u tegli. Ako skroz zaboravi, e onda jedino preostaje vodit na večeru ( uz obligatan tekst - eto da ne kuvaš za rođendan), da se izbjegne gluha misa idućih par dana.
Kad je ljubljena selebriti, e onda ništa od nabrojanog ne prolazi. Kuhinjske alatljike uglavnom ne koristi, veš ne pegla, cvijeće ne stigne ni presađivat ni zalijevat. I šta drugo preostaje nego kupit Porše? To je ujedno i znak besmrtne ljubavi, to se ne kupuje onak za usput jer eto ne znaš šta bi joj kupio. A i nema šta nema; ormari pucaju od robe i cipela, kreme za lice ima kod svoje osobne kozmetičarke, ima par vila i kućerina još od ranije... Tu jedino prolazi nešta crveno i veliko i skupo.

I onda da on i napravi ne znam šta, ne može se ljutit na njega jer se iskilavio da zaveže mašnu oko auta. Znate vi kak je to pipavo za vezat? Ako zbog ničeg drugog, onda zbog oblika Poršea, skliže se mašna kako god je vezo.
Lamborđini je puno lakši za shendlat. Čisto zbog oblika.
To da zna za idući rođendan il godišnjicu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.