19

srijeda

lipanj

2019

Drži vodu dok majstori odu

Daj da čujem jel i vi dobivate u mesindžer poruke od selebritija i onak kojekakvih specijalista, tipa zubara il šta ja znam okulista naprimjer? Čisto da znam jel jedino mene zaobilaze u širokom luku, i da probam prokljuvit ključ po kojem se nekima javljaju, a nekima ne.

Zašto pitam? Pa eto zato šta se jednoj kolegici s posla od moje frendice u mesindžeru porukom javio jedan od najtraženijih glumaca današnjice. Ko da joj zahvali šta je ko zna kad ostavila neki blabla komentar na njegovoj stranici. Pa se ona prvo uopće nije mogla sjetit jel je il nije ikad il nikad komentirala išta dotičnome; pa ga pitala - pa jeste to zbilja vi, zamajkubožju? On uzvratio sa trinajst smajlića, da neg ko bi bio neg on, jer eto voli komunicirat sa svojim fanovima. Ajde pustila ona na stranu činjenicu da se uopće nemre sjetit jel ikad išta komentirala il nije, jer je njega zanimalo ko je ona i gdje živi i s kim živi i svašta ga je zanimalo, al bio je pristojan pa mu je odgovorila, ono - napisala svoj kratki životopis, kad već čovjeka zanima. Pa je pito da jel ima neku sliku, da je bolje vidi ( jebote, ko vuk iz Crvenkapice ); ona odgovorila da nije baš talent za naslikavanje, pa ak hoće da pogleda to nešta fotki šta ima na profilu. Da nema on vremena sad pregledavat profil, ko u gužvi je nekoj, kasnije će ( ja sam sigurna da mu je na vratima zvonio Spilberg da nek pročita novi scenario za film ). I puno je pozdravio, i nesto iz njenog virtualnog prostora. Nakon par sati krenula ona malo još pregledat tu prepisku, kadli ispod piše - ne možete više sudjelovat u ovom razgovoru. Nesto on u vidu čajnih kolutića.
( Bilo joj malo i krivo, nije ga stigla ništa pitat o njemu jer je stalno on ispitivo. )

Drugoj ženici javio se neki šatro fensišmensi ortoped, koji li specijalist. Da jel bi mogli prijatelji ikako postat. Ona odgovorila - pa pošalji mi zahtjev za prijateljstvo. E on bi se samo dopisivo. E ona ne bi, jer nije njen inboks Vrtuljak ljubavi iz nekadašnje Arene. I prestalo zanimanje od strane stručnjaka. ( A mogla je sve pretrage prek reda obavit; eto kad ne razmišljaš onda kad treba. Mogla je sredit koljeno koje škripi već deset godina. Al kad se nećeš dopisivat - e pa nek škripi i dalje ).

Pa si razmišljam - kak mene zaobilaze ti levati, pardon slavni i stručni kadrovi? Ko da imam roge i kopita. Moram poradit na tome da postanem zanimljivija.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.