30

subota

lipanj

2018

Transilvanski OPG

Nešto mi palo na pamet da sam prošle godine čitala da se prodaje Drakulin dvorac.

Proguglam malo, izleti članak iz srpnja da je dvorac i dalje na prodaju za bijednih 135 miliona dolara.
Kud nemam pare da ga kupim, pa otvorim OPG s hotelijerskom ponudom usred Transilvanije. Za plašljive turiste posljednja večera, kupanje u svetoj vodi i spavanje
a) u gredici češnjaka, organski uzgoj naravno
b) u sobi bez špigla, sa raspelom nadohvat ruke ( iz filmova se dalo zaključit da ga se Drakula silno boji )
Za nešto hrabrije turiste isti meni za večeru, kupanje bez dodatka svete vode, uz eventualno manju glavicu češnjaka na nahtkaslu i špigl u sobi ovlaš prekriven nečim.
Za najhrabrije turiste spavanje u podrumu u lijesu, zaobilazi se češnjak, sveta voda, raspela i sva sredstva koja mogu onemogućiti da se radoznali Drakula naviri u lijes i napravi nered širih razmjera u podrumu.
Glogovi kolci uračunati u cijenu boravka. Dnevno izleti po okolici u plaštevima i vježbe letenja uz mogući bandži džamping al bez plašta ( ko bi stalno prao zidove od krvi onih koji se spletu u plašt pa se razlijepe na utvrdu ), noću hvatanje šišmiša ako nema mjeseca (isto u plaštevima, al bez onih drakulijanskih zuba da se ne plaše okolni seljaci ).

Naravno, nužna bi bila i cijela vojska uposlenih za održavanje gredica češnjaka, pranje i peglanje plašteva ( da ne spominjem posteljinu iz soba plašljivih turista ).Kud nemam pare..


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.