10

nedjelja

lipanj

2018

Kupaonski prizor

Zahodsko-kupaonski ekscesi, pardon selfiji se nastavljaju.

Ono šta prvo moram primijetit je da se keramičar koji je postavljo pločice ispatio ko vrag, daj pogledajte kak su malečke te pločice na zidu; a fugiranje - božemesačuvaj, za ljude čeličnih živaca.
Dalje, svo to željezo po kadi je biće zadnji vrisak jakuzi tehnologije, kad legneš i postišćeš sve te gluparije baca te po kadi ko centrifuga vešmašine.

E sad, na fotki je neznatno vidljivo bajkovito biće u naglocrvenim gaćama i poluoklopljenom gornjem dijelu, zamaskiranih okica, blago naslonjeno na lavabo ( jer da se jače nasloni otpo bi lavabo sa zida, zajedno s pripadajućom odvodnom cijevi). I naslov je bajkovit - božica noći. Pa iako sam već pisala na ovu divnu temu, nemrem si pomoć a da se kratko ne osvrnem na božicu, koja bi golim rukama mogla ubit vepra il podić auto kod mehaničara.
Ljepota nije ni u mršavosti ni u pretilosti; ljepota je definitivno u oku promatrača, al kad te cura od 24 godine uči estetici i tome šta ženi treba bit važno i šta je lijepo... e pa padnu mi klapne, skroz. Jer eto treba volit svoje tijelo.
Pa voli ga, bejbe, al nemoj meni zagorčavat život svojim fotkama u crvenom vešu, jer je jedna tvoja noga teža od mene. Svi mi volimo svoje tijelo, al sestro ti si mazohist u ljubavi prema sebi, a sadist prema ostatku svijeta. Satra me šta fotkama, šta izjavama. Neko će reć - šta čitaš; pa iskače odasvud, još malo ću se bojat otvorit frižider da božica ne izleti iznutra, masna do lakata.

Jebate, otvoriš pogledat friške vijesti a ono... šouprogram u badecimeru, i to za laku noć.



( fotka by net.hr, a prizor viđen koncem travnja )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.