03

četvrtak

svibanj

2018

Jel ljubav zbilja na selu?

Otkud uopće počet? Malo sam konfuzna al ajde...uz malo truda ispašće to dobro.

Naime, ja ne znam kolko vi pratite ( i jel pratite ) onaj divni šou na RTL-u " Ljubav je na selu". Kakav naziv, takva i koncepcija; potencijalni ženici, koji nikako ne mogu pronać adekvatnu mladenku, prijave se lijepo na RTL, pa sretnicima koje odaberu dođu u goste tri potencijalne mladenke, koje onda dokazuju koliko su sposobne skupljat jaja i čistit kokošinjac, jašit preko žičane ograde, ulazit u devinjak ( ne bi vjerovali, al neki frajer stvarno ima deve ), kopat po vrtu, i šta ja znam šta sve ne rade e da bi ženik bacio oko na ponajbolju kandidatkinju i usrećio se za vijeke vjekova ( amen ).
I slučajno ja jprekjučer štračim po teveu, i kliknem na RTL, kadli tamo raspašoj u "Ljubav je na selu". Jedan od kandidata je neki čovjek klase optimist iz Benkovca, blago rečeno prilično čudnog veltanšaunga a bogami i ponašanja. I sad su sve tri kandidatkinje na hrpi, ko šatro čiste neka govna iz kokošinjca, a njegova ispaćena majka predsjeda komisijom i nastoji da sve bude po peesu.
Par riječi o ispaćenoj majki. Višeslojno je obučena ( za sve meteorološke prilike ), glasa dubokog ko da popuši tri kutije Drine bez filtera na dnevnoj bazi. Sve ostalo možete vidjet na slici ( majka je na desnoj strani, ne znam zašto su lijevo stavili Stakija, pa nije joj on sin. )
Dakle, dok majka ko predsjednica komisije pokušava ustanovit koja najbolje barata kokošjim govnima, dotle budući ženik jednoj od kandidatkinja zaozbiljno pregledava poprsje. Onak ležerno, ko sve kroz šalu. Dotična kandidatkinja, u kožnim hlačama i povišim petama, našminkana ko za snimanje epskog spektakla o Kleopatri, ne opire se previše njegovim pokušajima da opipom odredi koji broj grudnjaka nosi. E onda majka spazi sa čime se on zanima, i kreće njen monolog da šta on radi, da jel ga ona tak odgajala, da nek izvoli bit pristojan, da ga sram može bit etceteraetcetera.
Iza toga slijedi obraćanje ostale dvije kandidatkinje, koje izgledaju vrlo splašeno ( sad ne znam jel to uslijed njegovih ručnih aktivnosti po trećoj kandidatkinji il su i inače takve ). Obje su mišljenja da je ova treća namiguša koja eto njima pokušava ispred nosa otet zlatnu kreditnu karticu. Vidno su uznemirene i boje se da će one morat kući, a da će ova pregledana ostat i udat se zaozbiljno.
Majka konstatira da iskreno sumnja da pregledana kandidatkinja uopće zna hodat po crnoj zemlji, i da joj se nikako ne sviđa to šta njen jedinac radi pred očima svekolike javnosti.
A ženik, sa blaženim osmijehom kakav je moro imat Kolumbo kad je otkrio Ameriku, trtlja da kak je to malo šala, malo zbilja i da je eto super šta se prijavio.

Pa vas molim, ak nemate baš pametnijeg posla, pogledajte to kad ste u prilici. Jedino sat vremena prije popit recimo praksiten ( najjača dozvoljena doza ), da se ne uznemirite previše. I dobro bi bilo da djeca ne gledaju, šta zbog vida šta zbog svega drugog.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.