< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (6)
Kolovoz 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Za one minute kada želim svoje misli pretočiti u riječi, i da one negdje ostanu zabilježene,za sjećanje :)

MySpace Layouts images

MySpace Layouts




hit counter

free web counter

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nešto malo o meni:

Odmalena sam se vidjela u kreativnim stvarima, crtanju, modeliranjem i slaganjem raznih prizora.
Danas se najviše pronalazim u pisanju, makar i crtanje dalje volim.
Imam neke završene radove ali još nisu izdani, nadam se da to bude uskoro.
22 su mi godine, imam svoje stavove i ne dozvoljavam nikome da mi ih pokuša srušiti, ne pijem( nikad se nisam napila!), ne pušim( nikad nisam!) i naravno ne drogiram se, ne volim ostajati do dugo u noć vani.
Kad se sve to zbroji, ne znam u koji postotak populacije spadam, ali važno mi je da sam svoja i da živim po svojim načelima...e da, zaboravila sam napomenuti ne slušam narodnjake!!
A volim životinje, imam tri najslađa kunića na svijetu :), prirodu također,jednom želim obići svijet, obožavam čokoladu
Cijenim pozivitne, vesele lude sa svojim stavovima

Zanimljiva vjenčanica :)
-Mislim da bi bilo luudo pojaviti se u ovako nečemu na svom vjenčanju ( tko zna, možda tako i bude)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Slikice mojih malih čudovišta

Muca
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Mrvac
Image Hosted by ImageShack.us


njihove bebe Izi i Elly
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

subota, 24.11.2007.

Joj ti tereni!

Znam da me dugo nije bilo, ali učilo se dosta za kolokvij, koji sam riješila i to sa jednom lijepom četvorkom. Bila bih zadovoljna i sa labudom, ali ne žalim se što ocjena koju stepenicu više smijeh
Ako nisam sjedila nad knjigom, bila sam na terenu. Prošli petak na Papuku, a onaj prije tjedan na Risnjaku.
Od Risnjaka smo vidjeli gotovo ništa, jer je kiša lijevala doslovno ko iz kabla, pa je bilo više lokvi nego prohodnog puta a kada bi se i zaustavili da nam profesor objasni što znače table, ništa ga ne bi čuli od udaraca debelih kišnih kapi o naše vrijeme čuvare-kišobrane. Tako je da obilazak koji je trebao trajati dva sata, bio tek nekoliko minuta, pa smo većinu vremena proveli unutra, u toplome i na sigurnom od mogućeg napada risa wink

Ali nismo imali toliko sreće na sljedećem "izletu" jer je u parku Papuk napadalo do 40cm snijega, a nas su prisilili da po tom vremenu idemo van. Rekli su da moramo pješačiti 500 metara, ali uvjerena sam da smo hodali i dva put dulje. Svi smo promrzli kad smo kretali, pa se ugrijali da bi se potom opet smrznuli jer smo morali sat ili čak dva ( izgubila sam pojam o vremena, usmjerene pažnje na nožne prste koji su se ledili) stajati da nam se objasni kako se izvlači drvo iz šume. Jedva smo dočekali trenutak kada su nam dozvolili da se vratimo. Čak sam i trčala ne bi li što ranije stigla u toplinu da pokušam spasiti promrzle mi prste i da možda uspijem osjetiti nos koji je još jedva funkcionirao.
Vruće jelo njami spasilo nas je, ali ja sam ipak jedva čekala povratak.
Načekala sam se. Tek smo u 8 navečer stigli u Zagreb, a kada sam se legla u krevet, ništa me više nije moglo iz njega izvući.
Sestre su mi svjedoci!
Toliko od mene

- 18:33 - love.. SaMo(8) - my... - blue fantasy..

utorak, 06.11.2007.

Virtualna prijateljstva

Ljudi kad im kažeš da stalno visiš na chatu ili si pak član internet portala( primjer iskrica) čudno te pogledaju, ne svi naravno.
Kao da si takvim ljudima upravo obznanio da si čudovište došlo sa udaljenje planete, i preuzeo obličje čovjeka da bi našao nekog koga možeš oteti i vršiti neka čudne i nadasve bolne pokuse.

Znam da postoje tipovi koji dolaze kako bi pronašli djevojku koja će rado poći sa neznancem u kakav jeftin, prljavi hotelčić i biti mu na usluzi, i ispunjavati svaku želju. A opet ima i cura koje to traže. Ali ako je osoba dovoljno pametna, neće se dati lako zavesti ljigavo-slatkim riječima i jednostavno će ignorirati takve jadnike.
Ima i onih koje malo izvrnu stvarnost, pa se opišu kao visok, odlično građen muškarac sa puno love u đepu, i opakom makinom, pravi slamatelj srca naughtya ustvari je žgoljavi srednjoškolac lica prekrivenog crvenim pršitevima koji nikada nije imao curu i za svaku kunu mora žicat starce.
Neki na chatu promijene i spol, pa cura glumi košarkaša samo da vidi kako bi neke druge cure dahtale za tim izmišljenim tipom.laze
Ima stvarno svega. Meni je to jasno ali nikada se nisam upuštala u nešto što mi nije zvučalo baš jako vjerojatno. I rijetko dajem svoj broj. Mora proći puno dopisivanja i provjera da bude sigurna kako želim upoznati tu osobu, a i tada se nalazim na javnim mjestima punim ljudima.

Zato valjda i imam samo pozitivna iskustva sa iskrice. Pa i sadašnjeg dečka tako sam upoznala, kojeg sada više ne bi ni za koga mijenjala. kiss Baš jučer našla sam se sa jednim dečkom sa kojim se već dugo dopisujem( u zadnje vrijeme ne previše redovito zbog obostranih obaveza). On ima djevojku, ja dečka, oboje smo sretno zaljubljeni, a susret je bio zaista ugodan. Kao da sam srela starog znanca. Zafrkavali smo se i smijali, i dogovorili da idući put se nađemo svi četvero, on sa svojom djevojkom, ja sa svojim dragim.

On mi je bio virtualan prijatelj kada mi je bilo teško i drago mi je da sam ga sada i uživo upoznala.
Mislim da bi ovo mogao biti početak jednom lijepom, pravom prijateljstvu.
Ima li netko od vas slično iskustvo? Možda kakvo neugodno?
Slobodno mi se povjeriteyes

- 17:51 - love.. SaMo(12) - my... - blue fantasy..

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.