Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rioninkutak

Marketing

Virtualna prijateljstva

Ljudi kad im kažeš da stalno visiš na chatu ili si pak član internet portala( primjer iskrica) čudno te pogledaju, ne svi naravno.
Kao da si takvim ljudima upravo obznanio da si čudovište došlo sa udaljenje planete, i preuzeo obličje čovjeka da bi našao nekog koga možeš oteti i vršiti neka čudne i nadasve bolne pokuse.

Znam da postoje tipovi koji dolaze kako bi pronašli djevojku koja će rado poći sa neznancem u kakav jeftin, prljavi hotelčić i biti mu na usluzi, i ispunjavati svaku želju. A opet ima i cura koje to traže. Ali ako je osoba dovoljno pametna, neće se dati lako zavesti ljigavo-slatkim riječima i jednostavno će ignorirati takve jadnike.
Ima i onih koje malo izvrnu stvarnost, pa se opišu kao visok, odlično građen muškarac sa puno love u đepu, i opakom makinom, pravi slamatelj srca naughtya ustvari je žgoljavi srednjoškolac lica prekrivenog crvenim pršitevima koji nikada nije imao curu i za svaku kunu mora žicat starce.
Neki na chatu promijene i spol, pa cura glumi košarkaša samo da vidi kako bi neke druge cure dahtale za tim izmišljenim tipom.laze
Ima stvarno svega. Meni je to jasno ali nikada se nisam upuštala u nešto što mi nije zvučalo baš jako vjerojatno. I rijetko dajem svoj broj. Mora proći puno dopisivanja i provjera da bude sigurna kako želim upoznati tu osobu, a i tada se nalazim na javnim mjestima punim ljudima.

Zato valjda i imam samo pozitivna iskustva sa iskrice. Pa i sadašnjeg dečka tako sam upoznala, kojeg sada više ne bi ni za koga mijenjala. kiss Baš jučer našla sam se sa jednim dečkom sa kojim se već dugo dopisujem( u zadnje vrijeme ne previše redovito zbog obostranih obaveza). On ima djevojku, ja dečka, oboje smo sretno zaljubljeni, a susret je bio zaista ugodan. Kao da sam srela starog znanca. Zafrkavali smo se i smijali, i dogovorili da idući put se nađemo svi četvero, on sa svojom djevojkom, ja sa svojim dragim.

On mi je bio virtualan prijatelj kada mi je bilo teško i drago mi je da sam ga sada i uživo upoznala.
Mislim da bi ovo mogao biti početak jednom lijepom, pravom prijateljstvu.
Ima li netko od vas slično iskustvo? Možda kakvo neugodno?
Slobodno mi se povjeriteyes

Post je objavljen 06.11.2007. u 17:51 sati.