God Damned Angel Whore

31.10.2005., ponedjeljak

Halloween

together forever happy halloween,to ste valjda vec culi danas sto put. danas ce se mrtvi iz groba dizat,makar ja vjerujem da su uvjek prisutni bwahahaha !
hehe. spojili su ove praznike ,tak da u srijedu imam skolicu. prvi dan odma pisemo test iz matise... i mene pita geografiju.. i moram strebat,al neda mi se,probat cu sutra. vrjeme je oke,happy sam zbog toga. dakle,ovaj post je dio moje velikodusnosti,i naravno posvecen halloweenu i u tom stilu nes..
htjela bih samo prokomentirati ''praznike". naravno starcima danas poso zavrsava ranije sto znaci da ce vas (vecinu) prije i duze davit. al neka..
never majnd,vecina ce ove dane prokomentirati jednom rjecju - ADIDAS. sto je dakako normalno.
naravno,oni koji ne razumiju,ne pokusavajte me shvatiti.
pusa.

I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive

- 16:28 - Whisper (10) - Save me - #

28.10.2005., petak

Breaking you down

tesko mi je vise ici u skolu. djeca su tako okrutna.. sama pomisao na skolu svodi se na onu bol.. kad udes u skolu.. one budale primitivne,sto za svakog ce izmisliti nesto,i trude se,samo da drugima bol nanesu. npr. ako ne slusas 50centa i ne oblacis se u tom stilu,ak nisi sminkerica i ne nosis kratke suknjice... bog ti pomogo onda u nasoj skoli. jer svaki put kad prodes pokraj grupice ''popularnih'' cura( i ovih perverznjaka koji doslovno trce za njima..) totalan si freak i jos ti se smiju iza ledja. ja samo nabacim smjesak na facu,al mislim,nije mi drago
a najbolnije je to,sto su takva djeca koja ti nedaju zivjet,omiljena kod profesora. to su uvjek oni strebercine,ulizice i slicno.. a poslje pljuju po profesorima kojima nikako da dopre do mozga-ako se ne ulizujes,ne znaci da neznas! i da svi grjesimo,a vecinom,bez uvrede,oni. zasto smatraju da su savrseni,da su najpametniji,da cinjenica biti profesor znaci odredjivati drugima zivote,i ako ti se neko ne svida,bilo po oblacenju il neznam cemu,nemoraju ga mrzit.
smeta me sto profesorima nesmijemo izrazat nase misljenje o njima. uopce nije fer,jer oni nama nabijaju komplekse uglavnom.
eh,mene zovu iskompleksirana glupaca. a kako nebi bila kad imam osjecaj da sve sto radim je jednostavno krivo,i biti ja je krivo. klinci isto nabijaju komplekse da to nije normalno. na kraju ispadam najjadnije bice na svjetu.
negdje sam procitala da takva djeca koja ti nedaju zivit,i sama imaju problema sa sobom i onda se iskaljuju na onima koju su totalna suprotnost od njih sto se tice osobnosti. ne,ja nisam umisljena,i ne mislim da sam najpametnija,ovo ono... i ne mislim da mogu imati sve sto pozelim. ta,ciljevi koje si oni postavljaju nisu uopce realni (npr. poseviti carmen elektru..) i oni postaju tolko bolesno umisljeni i povjeruju u sve ono sto su si umislili,ono nemoguce.. i to negdje duboko u sebi znaju,samo ne zele priznati samim sebi da nisu u pravu,a to ih smeta.
zapravo takva djeca jesu loseri. samo sto nijh nitko nece vidjeti pod takvim svjetlom.
a sto znaci ignorirati? jucer sam skoro ugusila jednog strebercinu jer me zadirkivao,i to vec od duuugo vremena. jucer sam popizdila i kad sam ga primila za vrat,nabila u zid.. ovaj ko da me molio da ga ostavim. samo sto takvi nikad ne priznaju slabost. inace,meni uopce nije bio gust pretuc nekog koji je jedan od razloga zbog kojih sam tuzna. upravo sam se osjecala jos vecom jadnicom jer sam i ja na trenutak dotakla tu razinu,i prepala sam se...da cu postati nasilna i nanositi bol drugima kao sto oni meni rade.
pustila sam ga. a poslje me ponovo zadirkivao. ja sam se samo nasmjesila kao i uvjek. ko da ce se ikad promjenit...sve ovo.. lol.
sjetih se one recenice iz evandelja kad nam je dirigentica citala nesto iz dosade.. ''mjerit ce ti se mjerom kojom mjeris druge''
ja dakako i nemam nista protiv njih. da imam,vjerojatno bih se obracunala jos davno s njima. ma ak misle da su face..neka. ja znam da nisu. i zao mi je sto neki koji to nikad nisu prosli ne vide kolki zapravo jadnici ispadaju u nasim ocima,onih kojima je tesko. iskreno ih sve zalim.
i zasto placem kad nisu vrjedni suza? ja imam osjecaj jednostavno da nisu svjesni kakav pritisak zapravo vrse na onima koji im se ne svide. ja ih prezirem iz dna duse sve bih dala da crknu ! i nezelim vise razmisljati o ovome. al moram,na to me svaki dan podsjeca skola.
- 22:46 - Whisper (20) - Save me - #

22.10.2005., subota

Hard rock bastard

iz osobne dosade post je posvecen simonu ozboltu iz rijeke,hard rock bastard. u ponedjeljak slavi 24god. voli/obozava zene i slikati se s njima. zna bit pijan pa me ni ne cudi molba za post. nevoli svog starog bas previse jer je ponekad uzasan..ali su prijatelji. 12godina svira bubnjeve. za sebe kaze da voli radit pizzu. uopce ima dobar imunitet i ne plasi se pticje gripe. oko 60ih godina predvidja slabljenje imuniteta. decko je super. voli bikere i ic na koncerte. kod kuce ima kompjuter ali mu nekad steka pristup internetu.

slike
- 14:20 - Whisper (16) - Save me - #

20.10.2005., četvrtak

Hatebreed

e,nebi ja napisala ovaj post danas da se nekaj ''zanimljivo'' nije dogodilo,a to naravno zelim podjeliti s vama.. nije obavezno citat ovaj dio. ...
prvo,zadnja tri sata imali smo nekakva testiranja jer je nasa skola u nekakvom programu,pa tak. i sad,to nije bilo za ocjenu,samo da se usporede neki rezultati sa skolama koje nisu u tom programu. i tako,dode nama u razred neka plavusa,usminkana,i sad decki su poceli pricat neke perverzije... uuu covjece fakat me sram vise s kim idem u razred!
onda zena podjeli neke papire,i mi okrenemo prvu stranicu..i ova se tak izderala ko da ona ''nije dala znak da otvaramo listove'',ko dal smo mi normalni i u tom stilu... (?!!) i ok,onda nam je pol sata objasnjavala cemu ovi testovi (ko da nismo znali) i da niko nece znat iz nase okoline sta smo mi tu pisali,moramo bit iskreni i tak.. onda je meni doslo da budem ful iskrena s tom babom!! al sam se suzdrazla,ipak neda mi se dobit neopravdani sat :D
prode 10min,ova uzme stopericu sad neke ful lagane zadatke smo morali rjesavat,uopce nije imalo veze s gradivom iz skole ... nesto tipa ''mornar je gledao devet brodova,na drvetu su cetiri jabuke..'' pazi,onda okrenes jos jedan list i tam pise odgovor: i onda ti napises brojkom koliko je bilo brodova i jabuka... mislim,imam osjecaj da sam u razredu za retardirane !
i tam ti cjeli bunt listova i to okreces i odgovaras.. i to zena ti da znak da okrenes sljedeci list... ma bolest. i sad,nasred papira pise ''sada sacekaj malo'' ... ma boze mili,kolko su oni papira potrosili..
posle smo dobili nesto u vezi skole,kako se osjecamo sto smo naucili i tak.. ma dobro,bilo je lagano i tretiraju nas ko zadnje budale.. pogotovo zato sto je ovo bio eksperiment.. a to bi ko trebalo bit dobro za nas..daj molim te,imam osjecaj da smo pokusni kunici !

incident,ful zanimljivo
hmm...vracam se ja doma sa susjedom(ide samnom u skolu),tj. mala ide u peti razred. mene je uvjek cudilo jer cura psuje na sve strane i pljuje po drugima. i taman izadem iz skole,ova pita ko dal idem doma,velim ja,idem.. i sad ona zamnom.. inace nejdemo nikad zajedno doma jer se ne druzim s njom,al znamo se,zato me zacudilo zakaj me pitala da idemo zajedno.
i odemo 10metara od skole i neka baba onak izade van iz auta u uperi kljuc od u curu.. ja gledam ono,a zena pocne se derat,sva crvena u faci, "dora,cuj! droljo mala,doci ce tenin tata danas u skolu i istuce te na mrtvo ime !'' gledam ja,ono,pocnem se smijat malo jer zena nije zdrava i kazem da malu obranim ko '' skola vam je vec gotova :) '' i ova me pogleda,a dora se pocela skoro plakat,makar znam,nebi se ona plakala u javnosti.. i baba nastavi '' cut ces ti mene balavice mala bezobrazna,zvat cu ti ja mamu i zagorcat cu ti zivot !! cuvaj me se glupaco!!'' i ode..
ja ostanem bez rjeci... isuse zena je bolesnik totalni.. al valjda je i imala dooobrog razloga za taj ispad makar mislim da je ''malo'' prjetjerala..
i pitam ja doru ko kaje to bilo sad?!? a ona meni isprica da ide na engleski s kceri od te babe i da joj je jednom rekla da je kurva (bas me to zacudilo ,hehe) a ova se odma staroj potuzila na uvredu(malo pretjerano al dobro) i sad starci od te cure,ja mislim,hoce ubit doru... nisu normalni svi skupa !! mislim one su jos maaala djeca i kaj sad,malo se uvrjede,big deal..
mislim a od ove cure koja se navodno jako uvrjedila starci rade cirkus oko toga.. pa prjetit ovoj da ce ju pretcu..isuse ja nisam mogla vjerovat !! kaj su glupi il kaj? jos ce u zatvoru zavrsit obadva roditelja a mala ce u dom... ma kuda mi to idemo... to je ko i ono kad je onaj covjek pretuko dva decka u nasoj skoli..isto idu u 5.raz.. ma roditelji su bolesniji od klinaca !!!
- 15:45 - Whisper (18) - Save me - #

18.10.2005., utorak

Here to stay

imam griznju savjesti...fakat.. prvo,dugo se nisam javljala,niti komentirala... my fault.. imala sam koncert,i puna proba. fakat sam izmorena,nisam isla u skolu dva dana. sutra idem.. fala bogu,nemamo prvi sat.. u petak smo bili u muzeju sa razredom.. ''zivot u palaci''. meni osobno je bas dobro bilo iako nisam neki ljubitelj..
danas,imala sam dosta vremena prije podne,al setala sam cjelo vrjeme psa.. bilo mi je dosadno.. pocela sam razmisljat sta cu bit kad odrastem. zvuci malo streberski.. ja sebe nemogu zamislit da imam neki poso ovak ispred kompjutera,da svaki dan dolazim umorna doma.. no way.znam kak moji starci.. ma uzas..bez obzira sto bi mozda bila dobro placena... still no way ! ja fakat zivim za glazbu i pjevanje i ponekad sam totalni freak..ono kad neko pita a ja kazem,profesionalna pjevacica. tj. ja vec pjevam profesionalne stvari i tesko za odpjevat.. toliko truda moras dat u to,i odreci se puno stvari.. nama dirigentica neda pusit,pit,ni gazirano,ni sladoled,ni ovo ni ono..cak nebi trebali nepotrebno vikati.. al mene te zabrane uopce tesko ne padaju,makar sam prije znala popit tu i tamo.. al ak se fakat mislim time bavit,ja dajem sve od sebe.
sutra imam skolu,rekla sam.. ma uzas,inace nisam nesto dobra u skoli,prolazim s 4,samo sam dva razreda s 5prosla... ovo ostalo sucks.
jucer sam mislila da cu se ubit prije spavanja... onda sam se sjetila da imam decka,pa mi je bilo glupo.stvarno jesam. necu navest razloge zasto... al samo cu rec .. life's not fair!!

idem spavat..umorna sam. sutra komentiram i kritiziram i imam na umu da nismo savrseni.

- 22:08 - Whisper (11) - Save me - #

12.10.2005., srijeda

Addicted

danas je mojoj staroj rodjendan.. nisam ju ni vidla,samo sam vidla nekakve kolace i sendvice na stolu sad kad sam se vratila doma.. sendvici su u mojoj kuci oduvjek ocajni,meni barem,jer svi jedu sir,putar,i neke salame..meni je to tolko odvratno da nemogu ni pogledat.mislim,ne jedem meso,sir oduvjek mi se gadi,a putar je smjesa masnoce i nekih gluposti,gotovo bez okusa..
a moja stara.. kolko ju ono nisam vidla.. 2/3 dana.. ma ok,maloprije mi je dosla u sobu i izderala se di mi je sisterka... meni u depu! bas me boli di je!...a onda se ona sjetila da imaju nekaj u skoli :) ..
dobila sam 3 iz matise...ja bi si osobno dala pet..ne zato sto sam ja ja,nego sve sam znala,osim kaj sam fulala podpisat broj.. a nije ovo gradivo sad tesko.. pisali smo test iz engleskog,ooocajnicki lagano..
eh,vratila mi se sestra sad...a glupaca,neke su je tam cure iz gimnazije vrjedale,hehe... a kaj ces,vele i meni da zgledam ko vjestica a ja njima da su picke a onda bi se ove tukle a ja njima da JA nisam dostojna... pa nisam! ko im kriv.. al dobro,sisterka i ove su ih izazivale..pa su i dobile od ''starijih cura'' tj sminkerica..
mene boli za takve cure,mislim meni stoput su takve glupace znale prigovarat da izgledam neznam ni ja kak vise.. nije da mi to smeta..njima je valjda posao bit ''gluplja no sto jesi'' (ako je to uopce kod njih moguce,naravno)
ljudi,ja imam crnu dugu ravnu kosu,crne nokte,crnu majcu,crne hlace,duugu suknju il traperice,nosim starke il marte...ljudi,ja sam freak :))
daj molimte... inace,svima (zna se kom ne..)jedna velika pusa,i pazite da ne razbite tanjur s printerom kako sam ja upravo prije par minuta(a opo mi je s police !!) :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 19:26 - Whisper (18) - Save me - #

10.10.2005., ponedjeljak

To live is to die

nije me nekim cudom bilo.. bole me oci opet..valjda od vremena..jedva gledam i skoro nis ne vidim..ma dobro,ja oduvjek imam nekih problema s ocima..mislim ne vidim bas najbolje tj. dioptrija i ta sranja.. i danas sam imala kemiju ,naravno opet jedan sat pet minutni,drugi grupni rad.. joj,kako ja mrzim kemiju..cak mi je matematika draza... i tak,ja mislim da je nasa profesorica iz kemije i biologije jaaako nepravedna jer recimo mene stavi u zadnji red i kak je pametna sama po sebi,ne,stavi ona nama na grafoskop neki prozirni papir tak da se vidi na zidu... ma vidlo se ne.. bar meni iz zadnje klupe..i sad,rjesavaj ti.. pa kak cu rjesit kad ne vidim 80% kaj je ona tam pisala. i imala sam 10 bodova od 17 i to je po njezinim procjenama 2. bas je bezobrazna i jos se cudi kak do ''nisam znala''.. onda kazem ja ko da nisam vidla i onda,pazi,vrhunac- profa dode do mog mjesta i veli '' kak ti ne vidis? pa ja sve ljepo vidim..nemoj se opravdavat sad da ne vidis kad se vidi jasno..ajde,dobila si 2 i to je to..idemo dalje.." nebi joj nis rekla,al profa nosi naocala za razliku od mene!! kaj nije mogla skinut ih bar... a najbolje to sto je ona profesorica biologije i kemije,valjda bi trebala znat da svi ne vide isto! ja upravo nisam mogla vjerovat... al onda,jos bolje,na drugom satu grupni rad,i sad mene stavi u grupu s nekim ljudima jos i nekim tam streberom koji stalno tipka nes u kalkulator i svi smo sigurni da je malo...hmmm...trknut :D al zna fakat previse za svoju dob.. mislim decka ne zanima nis osim matematike,i takvih gluposti od kojih vecini ljudi pozli...al nismo svi isti,da.. a necu ni napominjat kolko ga profesori obozavaju... tip zna kaj god ga pitas,valjda uopce ne uci.. i kak sam ja bila u grupi s tim idiotom,radimo mi sad neki eksperiment i sad profa recimo prica nesto ''smjesa tvari..natrij...heterogene tvari....'' a streber ogi za profom onak ponavlja svaku rjec nekim glupim glasom .. i profa,kolko je neopisivo pametna(al nismo svi isti !) malo pogledava ko to govori,valjda je cula,i vidi da iz nase grupe,al naravno,zasto bi to streber ogi govorio...pa nebi se on nikaaad ismijavao profesorima...on je andjeo..on je svetac !dada.. i tak je nakraju cjeloj nasoj grupi zapisala 1 na kraju sata jer ko nismo pazljivo slusali... brijem da je adjelcica izostavila,njemu je valjda jos i pohvalu napisala !!
- 20:13 - Whisper (10) - Save me - #

07.10.2005., petak

heaven's a lie

nisam se ''dugo''javila jer sam bila pissed od skole i to.. dobih jedan iz kemije tj. iz zadace,dva iz zemljopisa iz odgovaranja(a kaj cu kad mene uvjek nova gradiva ispituje...) moram strebat za test iz povjesti..ma pisemo mi i engleski al meni je to ocajno lagan predmet tak da necu ni knjigu iz eng otvorit. onda biologija,tri iz petminutnog... joooj!! fakat se moram primit knjige.. sutra je subota,idem strebat i javit cu se za kemiju i zemljopis..i mozda biologiju... racunam,tj. trudim se da imam povjest 5,zm4(jedva nekak..),eng5,hj4/5 ... ma i nije to tak lose zapravo.. mislim proc sa 4.. e malo pretjerujem sad,tek je skola pocela a ja vec o zakljucivanju.. sori ljudi kaj dosadujem sa skolom...
inace Axle(aleksandra;ima duuugo ime) izlazi danas sa franom van..to je onaj lik za kojeg sam rekla da je zgodan,haha.. a jebiga..al iskreno drago mi je zbog frendice,danas smo bile vani i tak..bas se veselim ak prohodaju..ne,ozbiljno! imam ja svog decka i to 1000 put boljeg od frana(tog nekog) ..makar je ovaj darker tak da neznam kak ce axle bas hodat s darkerom ak ju pita.. mislim decka je stalno u crnom i slusa thrash i death ja mislim..a axle umjesto gunse(hehe) avril i linkin park ak dobro mislim..sad kolko ce to dobro ispast,neznam..a valjda ce ok bit,hehe.. a njezina stara je mrak zenska.. joj,da je bar moja tak..e stara ju pusti van do kaaasno,kupi joj vecinu stvari kaj oce,ide snjom van i tak :) ..a kaj ces..
ja se moram pozalit da idem u the worst razred na skoli... svi neki pedercine,streberi,ulizice..ma propast.. i boli me,niko mi nemre prigovorit jer ionak nezna moje ljude iz raz.. zapravo svi imaju neke glupe nadimke...npr:matija- kutija,damir- kocka, stef- zec ili bambus, andrea- kumica, vale- gljiva, leo-ljesnjak,antun- bantu crnac ili deda, teo- dejvid koperfild, ostali decki- njegovi ucenici... ma bolesni su total.. nemogu vam reci kolko mi je zao.. a nas razrednik..prica za sebe.. jedva cekam srednju !! inace akaci su dobili neku novu curu...ak nisam napomenula.. slavonka neka..ma ocaj.. a dobro,misle oni i za mene isto,znam.
ocu rec,ima glupih ljudi.

- 18:31 - Whisper (7) - Save me - #

03.10.2005., ponedjeljak

Nemesis

jucer sam se s deckom u pol noci dogovorila za dopisivanje prek messengera pa tak bilo je fora,al kaj ces kad je skola ujutro drugi dan.. i nis,odem ja spavat u tri,al mislim,probudit cu se ja ljepo u jutro bez beda..naravno prije toga,napisah pol zadace..
tak,danas se jedva dignem i odem nekak do skole.
i super,tak mi se spavalo,nisam nis pisala...ma uzas. prvi sat,mislim tehnicki..da,odma sam se prepala sam se da se mojom kuhinjom prosirio monoksid..il sta vec..znaci da bi mogla umrijeti sam tak. posljedice djelovanja stetnih plinova su osjecaj slabosti,pospanost i tak dva dana dok ne crknes. bas tako sam se ja osjecala danas..potom sam dobila 2 iz zemljopisa za koji prvi put cujem i tonu zadaca iz engleskog. pa opet 3 iz biologije..kak sam jadna.
u cetvrtak imam nulti sat.. a skola ujutro..isuse pa nisu normalni !!! tj. ja nisam normalna,dobih 1 iz matise,pa sad moram na dopunsku.. for god sake,nisam jedina barem..
johnu je pocela skola.. a jebiga,sad cemo jos manje pricat... ma meni je najbolje po ljeti..onda smo slobodni,haha..
a nije meni zapravo tak lose...mislim da se izuzme skola i to..ma ocu rec,nije uvjek tak grozno,a meni je skola jedini problem.. zapravo,odredeni predmeti. recimo,tehnicki je ocaj,dok recimo povjest i nije tak losa. a matematika.. maj fejvorit ! dada..to je ironija...
nisam se mogla docekat da dodem doma,haha.. sad ljepo pisem postich,pijem nekaj,bahatim se bivsem od frendice..bas ljepo..budite i morate bit zavidni!! ma da.
p.s. imam puuno proba sa zborom ...

- 15:40 - Whisper (9) - Save me - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Twisted/Transistor

Image Hosted by ImageShack.us

Eyes in silence
Eyes in the dark
A life in patience
To survive and surrender
Whatever I feel
Whatever I see is just
A sign of hope
A reflection of my memories
Words covered with dust
In a book to my left
An urge to read
No permission
Helpless eyes
Voices fading
I regret
I regret
I tilt my head
I close my eyes
Voice - louder
Temptation rising
I shiver
I'm a stranger in my own skin
I'll survive
But for how long?
And silence still remains

Whatever my belief and identity will offer
I can never purify my thoughts

And still
I linger in temptation
Still not daring to reach out
The book
My dreams
Written out in words that I can't read
My fingers write
What my mind is not capable to think of
And silence still remains
I'm a stranger in my own skin
But I'll survive
My fingers write
What my mind is not capable to think of
But I'll survive

But for how long...?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
+ me +
About me

name: ana
destription: long black straight hair,167cm,54kg,i worship music,singing,hating school....

Image Hosted by ImageShack.us

fav music: AC/DC,Aerosmith,Atrocity,
Audioslave,Black Sabbath,Burzum,Cradle Of Filth,
Children Of BodomCarcass,Epica,
Enslaved,Finntroll,Fear Factory,Godsmack,
Guns n' Roses,
Iron Maiden,Incubus,In Flames,HIM,Katatonia,
KoRn,Lacuna Coil,Limbonic Art,Misfits,
My Dying Bride,Pantera,Poison The Well,
Disturbed,Seether,Sex Pistols,Slayer,
Slipknot,Soulfly,The Sins of Thy Beloved,
Within Temptation...

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

cool link: ~Orphaned Land~
cool link2: ~Metal Archives~
cool link3: Gothic Industrial Culture Vampirefreaks.com
cool link4: KoRn







cool blogs:
Andreas Kisser
Gothic Dreams
Fakr Madr
Child Of Bodom
Tish
Sale D Himica
KoRn
Gvedjalf
Gothic Angel
...Want to be Pretty...
Son of Svarog
My Bad Angel
dobro..nije cool al ide samnom u razred.
Mrkva
Damir
Reponja


Image Hosted by ImageShack.us

makes me sick: Ruzni Oliver

Falling

I stand, looking at my hands
I talk with these lines
That's not the answer
I cry and now I know
looking the sky
I search an answer
So free, free to be
I'm not another liar
I just want to be myself... myself

And now the beat inside me
is a sort of a cold breeze and I've
never any feeling inside
around me...
bring my body
carry it into another world
I know I live... but like a stone I'm falling down

Damned, looking into the sky
I can feel this rain
right now it's falling on me
fly, I just want to fly
life is all mine
some days I cry alone,
but I know I'm not the only one
I see that another day is gone
I don't wanna die...
Please be here when I arrive, don't die... please

By: Lacuna Coil

Image Hosted by ImageShack.us

Staring across the void, seeing eye to eye in folded space
I see you with the colours and frenzy of the sacred rooms
We've met in those dreams, ice blue water ran towards the green sky
The gods spoke to us, in their infancy
Suns waiting for us to smitten them with the flames of our disease
And we did so, laughing, giving birth to sunrises in our wake

Image Hosted by ImageShack.us

I'll dream in the deserts
And comfort the thirst for seeing
The violet dawn in the distance
Beckons me to steal its light

I'll wait for you here

Image Hosted by ImageShack.us

Shocking white pulsar radiant dreams drawn in night sky
Ice-glazed branches undead by rays from an impossible sun
Crystallized pathways towards runic chambers concealed within the microcosmos
Revert away from the predicament, flee across the abyss


Image Hosted by ImageShack.us

O'Darkness my master and mentor.
Witness the blood I shed.
Victorious dreamlike death I enter.
Floating the streams so red.

Destruction is the jewel of the black heart.
To treat life as nothing holy.
Hatred is the diamond in blasphemous art.
As death you kiss infernally.

Stare into the face of the creation of pain.
Electric storming through the brain.
Blackout, drift away and you'll see.
Night's divine anarchy.

In death's eternal spell you'll be.
Awake in lucid intervals from insanity.

Bury the life deep down in the darkness.
Extinction of lifeforce is a worship of death.
Suicide is true cultivation of evil.
As the phantom of the soul is obsessed.

Ultimate Death Worship

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wandering on Horizon Road
Following the trail of tears


Image Hosted by ImageShack.us

Tonovi akorda na gitari
x dur:1,3,5
x mol:1,-3,5
x dur7*(tonovi dura+cista septima):1,3,5,7
x maj7(tonovi dura+umanjena septima):1,-3,5,-7
x mol(tonovi mola+umanjena septima):1,-3,5,-7
x dur7/9(tonovi dura+umanjena septima):1,3,5,-7,9
x mol7/6:1,-3,-7,9
x sus:1,3,4
x dur+5:1,3,+5
x mol-5:1,3,-5

Image Hosted by ImageShack.us

"The Moon, she hangs like a cruel portrait
soft winds whisper the bidding of trees
as this tragedy starts with a shattered glass heart
and the Midnightmare trampling of dreams
But no, no tears please
Fear and pain may accompany Death
But it is desire that shepherds it's certainty
as We shall see..."

She was divinity's creature
That kissed in cold mirrors
A Queen of Snow
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...

She shone on watercolours
Of my pondlife as pearl
Until those who couldn't have Her
Cut Her free of this World

That fateful Eve when...
The trees stank of sunset and camphor
Their lanterns chased phantoms and threw
An inquisitive glance, like the shadows they cast
On my love picking rue by the light of the moon

Putting reason to flight
Or to death as their way
They crept through woods mesmerized
By the taffeta Ley
Of Her hips that held sway
Over all they surveyed
Save a mist on the rise
(A deadly blessing to hide)
Her ghost in the fog

They raped left...
(Five men of God)
...Her ghost in the fog

Dawn discovered Her there
Beneath the Cedar's stare
Silk dress torn, Her raven hair
Flown to gown Her beauty bared
Was starred with frost, I knew Her lost
I wept 'til tears crept back to prayer

She'd sworn Me vows in fragrant blood
"Never to part
Lest jealous Heaven stole our hearts"

Then this I screamed:
"Come back to Me for
I was born in love with thee
So why should fate stand inbetween?"

And as I drowned Her gentle curves
With dreams unsaid and final words
I espied a gleam trodden to earth
The Church bell tower key...

The village mourned her by the by
For She'd been a witch
their Men had longed to try
And I broke under Christ seeking guilty signs
My tortured soul on ice

A Queen of snow
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Trappistine eyes
An Arabian nightmare...

She was Ersulie possessed
Of a milky white skin
My porcelain Yin
A graceful Angel of Sin

And so for Her...
The breeze stank of sunset and camphor
My lantern chased Her phantom and blew
Their Chapel ablaze and all locked in to a pain
Best reserved for judgement that their bible construed...

Putting reason to flight
Or to flame unashamed
I swept form cries
Mesmerized
By the taffeta Ley
Or Her hips that held sway
Over all those at bay
Save a mist on the rise
A final blessing to hide
Her ghost in the fog

And I embraced
Where lovers rot...
Her ghost in the fog

Her ghost in the fog


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us,

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us