Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Addicted

danas je mojoj staroj rodjendan.. nisam ju ni vidla,samo sam vidla nekakve kolace i sendvice na stolu sad kad sam se vratila doma.. sendvici su u mojoj kuci oduvjek ocajni,meni barem,jer svi jedu sir,putar,i neke salame..meni je to tolko odvratno da nemogu ni pogledat.mislim,ne jedem meso,sir oduvjek mi se gadi,a putar je smjesa masnoce i nekih gluposti,gotovo bez okusa..
a moja stara.. kolko ju ono nisam vidla.. 2/3 dana.. ma ok,maloprije mi je dosla u sobu i izderala se di mi je sisterka... meni u depu! bas me boli di je!...a onda se ona sjetila da imaju nekaj u skoli :) ..
dobila sam 3 iz matise...ja bi si osobno dala pet..ne zato sto sam ja ja,nego sve sam znala,osim kaj sam fulala podpisat broj.. a nije ovo gradivo sad tesko.. pisali smo test iz engleskog,ooocajnicki lagano..
eh,vratila mi se sestra sad...a glupaca,neke su je tam cure iz gimnazije vrjedale,hehe... a kaj ces,vele i meni da zgledam ko vjestica a ja njima da su picke a onda bi se ove tukle a ja njima da JA nisam dostojna... pa nisam! ko im kriv.. al dobro,sisterka i ove su ih izazivale..pa su i dobile od ''starijih cura'' tj sminkerica..
mene boli za takve cure,mislim meni stoput su takve glupace znale prigovarat da izgledam neznam ni ja kak vise.. nije da mi to smeta..njima je valjda posao bit ''gluplja no sto jesi'' (ako je to uopce kod njih moguce,naravno)
ljudi,ja imam crnu dugu ravnu kosu,crne nokte,crnu majcu,crne hlace,duugu suknju il traperice,nosim starke il marte...ljudi,ja sam freak :))
daj molimte... inace,svima (zna se kom ne..)jedna velika pusa,i pazite da ne razbite tanjur s printerom kako sam ja upravo prije par minuta(a opo mi je s police !!) :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 12.10.2005. u 19:26 sati.