Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Hatebreed

e,nebi ja napisala ovaj post danas da se nekaj ''zanimljivo'' nije dogodilo,a to naravno zelim podjeliti s vama.. nije obavezno citat ovaj dio. ...
prvo,zadnja tri sata imali smo nekakva testiranja jer je nasa skola u nekakvom programu,pa tak. i sad,to nije bilo za ocjenu,samo da se usporede neki rezultati sa skolama koje nisu u tom programu. i tako,dode nama u razred neka plavusa,usminkana,i sad decki su poceli pricat neke perverzije... uuu covjece fakat me sram vise s kim idem u razred!
onda zena podjeli neke papire,i mi okrenemo prvu stranicu..i ova se tak izderala ko da ona ''nije dala znak da otvaramo listove'',ko dal smo mi normalni i u tom stilu... (?!!) i ok,onda nam je pol sata objasnjavala cemu ovi testovi (ko da nismo znali) i da niko nece znat iz nase okoline sta smo mi tu pisali,moramo bit iskreni i tak.. onda je meni doslo da budem ful iskrena s tom babom!! al sam se suzdrazla,ipak neda mi se dobit neopravdani sat :D
prode 10min,ova uzme stopericu sad neke ful lagane zadatke smo morali rjesavat,uopce nije imalo veze s gradivom iz skole ... nesto tipa ''mornar je gledao devet brodova,na drvetu su cetiri jabuke..'' pazi,onda okrenes jos jedan list i tam pise odgovor: i onda ti napises brojkom koliko je bilo brodova i jabuka... mislim,imam osjecaj da sam u razredu za retardirane !
i tam ti cjeli bunt listova i to okreces i odgovaras.. i to zena ti da znak da okrenes sljedeci list... ma bolest. i sad,nasred papira pise ''sada sacekaj malo'' ... ma boze mili,kolko su oni papira potrosili..
posle smo dobili nesto u vezi skole,kako se osjecamo sto smo naucili i tak.. ma dobro,bilo je lagano i tretiraju nas ko zadnje budale.. pogotovo zato sto je ovo bio eksperiment.. a to bi ko trebalo bit dobro za nas..daj molim te,imam osjecaj da smo pokusni kunici !

incident,ful zanimljivo
hmm...vracam se ja doma sa susjedom(ide samnom u skolu),tj. mala ide u peti razred. mene je uvjek cudilo jer cura psuje na sve strane i pljuje po drugima. i taman izadem iz skole,ova pita ko dal idem doma,velim ja,idem.. i sad ona zamnom.. inace nejdemo nikad zajedno doma jer se ne druzim s njom,al znamo se,zato me zacudilo zakaj me pitala da idemo zajedno.
i odemo 10metara od skole i neka baba onak izade van iz auta u uperi kljuc od u curu.. ja gledam ono,a zena pocne se derat,sva crvena u faci, "dora,cuj! droljo mala,doci ce tenin tata danas u skolu i istuce te na mrtvo ime !'' gledam ja,ono,pocnem se smijat malo jer zena nije zdrava i kazem da malu obranim ko '' skola vam je vec gotova :) '' i ova me pogleda,a dora se pocela skoro plakat,makar znam,nebi se ona plakala u javnosti.. i baba nastavi '' cut ces ti mene balavice mala bezobrazna,zvat cu ti ja mamu i zagorcat cu ti zivot !! cuvaj me se glupaco!!'' i ode..
ja ostanem bez rjeci... isuse zena je bolesnik totalni.. al valjda je i imala dooobrog razloga za taj ispad makar mislim da je ''malo'' prjetjerala..
i pitam ja doru ko kaje to bilo sad?!? a ona meni isprica da ide na engleski s kceri od te babe i da joj je jednom rekla da je kurva (bas me to zacudilo ,hehe) a ova se odma staroj potuzila na uvredu(malo pretjerano al dobro) i sad starci od te cure,ja mislim,hoce ubit doru... nisu normalni svi skupa !! mislim one su jos maaala djeca i kaj sad,malo se uvrjede,big deal..
mislim a od ove cure koja se navodno jako uvrjedila starci rade cirkus oko toga.. pa prjetit ovoj da ce ju pretcu..isuse ja nisam mogla vjerovat !! kaj su glupi il kaj? jos ce u zatvoru zavrsit obadva roditelja a mala ce u dom... ma kuda mi to idemo... to je ko i ono kad je onaj covjek pretuko dva decka u nasoj skoli..isto idu u 5.raz.. ma roditelji su bolesniji od klinaca !!!

Post je objavljen 20.10.2005. u 15:45 sati.