Komentari

phenomenon.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • I´m a blond girl,so what?

    issseeee,nemrem vjerovat...a koja je ta Dora?? Jel ide u a ili b? Ma taj hnos je fakat glupost i baš me zanima kakva će nama pitanja postavit..ali tek se testiramo za mjesec dana..ajde vidimo se u školi..kisssss,book :))

    avatar

    20.10.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • I´m a blond girl,so what?

    tnx :))

    avatar

    20.10.2005. (16:30)    -   -   -   -  

  • I´m a blond girl,so what?

    Znaš ko me živcira u vašem razredu?? Ona kompanija...Štef,Teo...i kompanija..Filip,Ante,jer je?? To su takvi kreteni,barem se meni čini,jadna ti,ali nije ni meni lagano jer ja isto u razredu imam debile zbog kojih se živciram bezveze,a imaš u razredu i neke cure koje me isto živciraju,preiskompleksirane su i umišljene...byee,kiss :)

    avatar

    20.10.2005. (16:33)    -   -   -   -  

  • I´m a blond girl,so what?

    ehehehhehe....nasmijala si me do suza,nisam baš znala da su tak retardirani!! ehehehhehehehe.....Kod nas dečki su užasno djetinjasti...ne toliko po izgledu koliko u glavi,heheheh ;)) i pičkice su i kukavice,kada svi idemo van i kada su neki dečki stariji pa im počnu neš nabacivat ovi pobjegnu i poslaije ih nemreš nać...svi se razbiježe..ali eto!! ;))

    avatar

    20.10.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • What are we doing tonight,Tara? The same thing we

    jebo te bog šta je ovo???!!!!!ajmeee...koma...kako se tako netko(il još bolje nečji roditelj) može razgovarat s malom klinjom iz 5raz...prijetit smrću...da sam ti ja bi počela psovat na onu babu:prvo bi mirno zamolila da se prestane derat jer cura je 5 raz...a ak ne;onda bi joj rekla da ide srat nekom drugom,jer cura je JEBOTE 5 razred pas mater...ma goni sve u kurac ak svijet ide prema takvom rješenju...možda mala je malo bez dlake na jeziku...al barem kaže kaj misli :D kaj ta kćer od one babe nemre uzvratit istum mjerom pa reć:i ti si kurva...fakat...al ovo je the best ona ide tužit svojoj mamici...ma daj se ubij klinja...a što se tiče onih testova ja sam se ubila od smijeha kad sam pročitala da za svakog učenika iz svake škole iz te organizacije testiranja dobiju papir:počekaj malo(hahahahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahah ahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahh aahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahah ahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahh aahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaahahahahhaah) a znaš da je meni sve smiješno... :D pozdrav...btw idem na koncert,stara mi da,AL PAZI OVO:al ne s frendovima!zakaj da uopće onda i idem...???nema šanse da idem s nekim iz moje obitelji adams,to je kao da povedeš cijeli cirkus na koncert...trebam neš smislit... :D the end

    avatar

    20.10.2005. (16:53)    -   -   -   -  

  • God Damned Angel Whore

    p.s. moj blog postoji danas vec 5mjeseci i 5dana !

    avatar

    20.10.2005. (17:25)    -   -   -   -  

  • What are we doing tonight,Tara? The same thing we

    fora...ja ne znam do kud je moj dogurao...pozdrav :>

    avatar

    20.10.2005. (17:32)    -   -   -   -  

  • poisonbite

    ajme kakvih glupih ljudi na svitu ima..jedino se mos smijati takvim idiotima...jer jaki su na rijecima a jebeno slabi na djelima...koma..aj pozdrav..

    avatar

    20.10.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • ~somewhere else~

    ma takve ljude treba sam ignorirat..da ti vidiš kaj meni moja sis govori...nisam ni znala da takve uvrede postoje =) ajde pusa i do čitanja...baj d vej ville valo mi je bio zgodniji kada je imao dugu kosu =)

    avatar

    20.10.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  • ~somewhere else~

    joj nadam se da nije gej:( ali to tak i tak meni niš ne vrijedi ...lol =) a koliko ti dečko ima god?

    avatar

    20.10.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • ~somewhere else~

    hahaha,tak sam i ja trebala biti sa punoljetnim dečkom ali nisam htijela koliko god mi se sviđao,malo mi je to bilo čudno =)....hmm..pa imam ti torbu na kojoj je prišivak nirvana i nofx...obrati pozornost u šk.možda me i skužiš:)

    avatar

    20.10.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • Wings Of A Butterfly

    Eh, znala sam i ja jednu curu kojoj nisi mogao reći ni najslabiju uvredu, poput: ''Kako si smiješna...'', a onda bi odmah tužila starcima, pa bi ti starci zagorčavali život onima koji su malu ''uvrijedili'', tako da su zvali na telefon, dolazili na vrata... Bolest... Kisss...

    avatar

    20.10.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • ~somewhere else~

    evo sada znaš....ja sam nina,drago mi je :D:D:D

    avatar

    20.10.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • nisam se vratio "bloganju" ali kako to već svi cigani zovu, tu ću sam pisat svoje pjesme i tablature svojih pjesama (kad ih uglazbim bit će i MP3ce) i to je to. Ne ocukej neke moje preceste odgovore, komentari su dobrodošli na moju stranicu ali nemogu garantirat da ću na bilo koji od njih odgovorit. I ne, neću više pisat o sebi, neda mi se, nema smisla kao i većina stvari u životu. Keep on rotting in a free world

    avatar

    20.10.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • LITHIUM girl

    ma...ovaj svijet ošo u kurac...nepojmljivo mi je da jedna zrela osoba prijeti desetogodišnjoj djevojčici..Bolesno.Pozdrav tebi,lud blog :)

    avatar

    21.10.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • What are we doing tonight,Tara? The same thing we

    e kak su oni tebi deči iz tvog razreda dali nadimak?mene moji zovu svakako:crnina,dark,rudlava,sotonjara,sotonin izaslanik,darkerica,izašla iz pakla,divokoza,bub...ja se ne obazirem sve dok ne puknem pa se izderem na njih;a pazi ovo:ovi iz 1.srednjeg me zovu:kljukica kvakvakica...koji kurac im to znači???!!!!

    avatar

    21.10.2005. (13:01)    -   -   -   -  

  • LITHIUM GIRL

    VEZANO UZ TVOJ KOMENTAR NA MOM BLOGU: jebeš takvu prijateljicu.Odjebi ju pa nek gleda Zabranjenu ljubav :D Ma zezam se.I lude su ti slike na blogu,svaka čast!!

    avatar

    21.10.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • Tila Tequila

    to je neka bolesna baba sigurno... =)..........imas fora blog =)

    avatar

    21.10.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...